Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Centro de treinamento

DWM Trainingen heeft sinds 2008 al duizenden cursisten wegwijs gemaakt in grafische vormgeving met Adobe software. Denk bij Adobe software aan het totale Creative Cloud pakket: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects en Acrobat. Trainer Rob de Winter is Adobe Certified Instructor, jaarlijks spreker op internationale conferenties als Adobe MAX in Los Angeles en CreativePro Week, en is schrijver van de boeken Photoshop Masters, Photoshop op de iPad (NL) en Photoshop on the iPad (EN). DWM Trainingen geeft de trainingen in Breda (open inschrijving), en verzorgt ze ook incompany bij bedrijven. DWM Trainingen heeft een strenge keuring bij het CRKBO en het NRTO doorlopen en daardoor laten zien dat de kwaliteit van het trainingsaanbod aan hoge eisen voldoet en de kosten hiervoor btw-vrijgesteld zijn. De cursisten beschrijven de trainingen als lekker praktisch, gezellig en geven aan na de training ook écht met de software aan de slag te kunnen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

23 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Echt een aanrader!

Al weer de derde cursus bij Rob, dit keer Adobe Illustrator, na Adobe Photoshop en InDesign. Na een korte uitleg per onderdeel gaan we direct aan de slag met oefenopdrachten, wat voor mij heel fijn werkt. Ook wanneer je er wat sneller doorheen gaat omdat je al wat Adobe kennis hebt, heeft Rob extra opdrachten om je uit te dagen. Weer 2 leerzame dagen, waarna ik sneller en gemakkelijker met Illustrator kan werken.

Resposta da DWM Trainingen

Hee Sanne, bedankt voor je mooie review! Heel leuk dat je er al die keren bij was. Wie weet tot een volgende keer, en veel plezier met Illustrator, Photoshop en InDesign!

aanbeveling

Rob geeft een zeer duidelijke uitleg , en neemt de tijd voor alle cursisten , na de 2 dagen kun je goed uit de voeten met illustrator , een echte aanrader

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Philip, bedankt voor je mooie review! Leuk dat je erbij was deze week, en wie weet tot een volgende keer!

Aanrader!

Nu de derde cursus alweer bij Rob gevolgd, Illustrator deze keer. Weer twee hele fijne cursusdagen gehad waarbij Rob ons met een duidelijke uitleg, voorbeelden en praktische opdrachten de basis van dit programma heeft geleerd. Voor de derde keer heel blij naar huis gegaan met een hoop nieuwe kennis waarmee ik ook écht aan de slag kan. Echt een aanrader. Ik kom in ieder geval nog een keer terug!

12 de dezembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hee Sammy, bedankt voor je mooie review, en super dat je er weer bij was! Op naar de volgende in februari. Tot dan!

Grote aanrader!

Ik heb voor het eerst bij Rob een tweedaagse cursus gevolgd in Breda over Adobe Illustrator en ik ben heel enthousiast erover! Rob heeft in 2 dagen veel uitgelegd en ons veel oefeningen laten maken om vaardig te worden met het programma. De cursus volg je in een klein groepje, waardoor hij ook veel tijd voor iedereen individueel heeft. Er is dus voldoende ruimte voor vragen. Verder wordt het snel duidelijk dat Rob veel kennis van het vakgebied heeft én dat hij jou ook heel graag de vaardigheid wil leren; tijdens & na afloop van de cursus heeft hij allerlei informatie doorgestuurd (blogs, Youtube tutorials, apps, stockwebsites, tips) om je verder op weg te helpen. Een aanrader om te volgen!

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Steffi, bedankt voor je hele mooie review. Blij om te horen dat alles zo goed bevallen is! Veel plezier met Illustrator!

Mijn eerste keus voor Adobe-trainingen

Deze keer heb ik een Photoshop training gevolgd. Na Premiere pro en Illustrator alweer de derde training die ik van Rob gekregen heb. Er zit een goede opbouw in zijn trainingen, hij legt duidelijk en rustig uit en we kunnen heel veel zelf oefenen. Verder heeft hij ontzettend veel kennis en er blijft geen vraag onbeantwoord. Ook de locatie is (Breda), en de innerlijke mens wordt, goed verzorgd.
Het enige waar je zelf naderhand mee aan de slag moet is dat je de stof moet blijven oefenen. Anders is het ook zo weer weg. Maar dat is bij elke 1- of 2-daagse cursus. Wel krijg je een officieel naslagwerk mee naar huis, maar niets werkt zo goed als de stof bijhouden!

Resposta da DWM Trainingen

Hee John, dankjewel voor je mooie review, en super dat je er na de Premiere Pro- en Illustrator-training weer bij was! Veel plezier met alle leuke dingen die je met de software gaat maken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rob heeft passie voor zijn vak en weet…

Rob heeft passie voor zijn vak en weet zijn cursisten ook te enthousiasmeren!

28 de novembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Bedankt voor je mooie review, heel leuk dat je erbij was!

Goede ervaring!

Ik heb een 2 daagse photoshop cursus gevolgd. Deze is heel erg bevallen!
Alles werd rustig uitgelegd en je krijgt veel de mogelijkheid om zelf te oefenen. Als je een vraag had werd die gelijk goed beantwoord!
Erg fijne ervaring en een hoop geleerd!

Resposta da DWM Trainingen

Ha Menno, super dat je erbij was en bedankt voor je mooie review! Veel plezier met Photoshop, dat gaat vast helemaal goed komen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enthousiaste & zeer goede uitleg!

Enthousiaste & zeer goede uitleg! Door middel van o.a. oefeningen, herhaling, delen van methodes beschikt je na 2 cursusdagen over voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan!

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Mariska, bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met Photoshop, en wie weet tot een volgende keer!

Rob's aanstekelijke enthousiasme

Rob de Winter levert voldoende basis en richting om zelfstandig aan de slag te gaan na de trainingsdagen. Hij brengt deze op een relaxte en geduldige wijze over. Hij bezit duidelijk veel kennis. Hij is altijd bereid om je vragen te beantwoorden, ook buiten en na de trainingen. Je kunt hem op YouTube volgen, waar je sommige lessen terugvindt en deze even opnieuw kunt trainen. Dat is heel fijn. Je krijgt dan een 'Oh ja, zo zat het ...'-gevoel ;)
Rob houdt duidelijk van vormgeven en is zelf nog steeds nieuwsgierig naar de manieren om iets te ontwerpen, te creëren, soms lijkt het magisch. ;)
Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

9 de novembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hee Dick, wat een leuke reactie, bedankt! En, heel leuk dat je er weer bij was. Tot snel weer!

Professioneel en zeer waardevol

De Indesign training was een geweldige leerervaring en voldeed aan mijn verwachtingen op vele manieren.

Allereerst was de locatie van de training zeer goed bereikbaar in Breda.

Rob wist zijn diepgaande kennis op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Hij zorgde ervoor dat iedereen de stof begreep voordat we verdergingen. Hij kent ieder knopje, geen vraag is hem teveel en met het oefenmateriaal ga je direct zelf praktisch aan de slag.

Al met al was de tweedaagse InDesign training door Rob van DWM Training een waardevolle investering in mijn vaardigheden en kennis. Ik voel me nu veel zelfverzekerder in het gebruik van InDesign. Ik zou deze training van harte aanbevelen aan iedereen die zijn InDesign-vaardigheden wil verbeteren.

30 de outubro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Bedankt voor je hele mooie reactie Carlien! Super dat je erbij was, en veel InDesign-plezier ook!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Volg een Adobe training bij Rob!

Ik heb inmiddels meerdere trainingen bij Rob gevolgd. Zowel InDesign, Premiere Pro als Photoshop.

Rob heeft veel kennis van de Adobe programma's, legt goed uit en heeft leuke opdrachten waarmee je aan de slag gaat. Door het zelf te doen leer je het snel. De trainingen zijn goed opgebouwd.

Ik zou een Adobe training bij Rob aanbevelen.

Resposta da DWM Trainingen

Bedankt voor je mooie review Bernadette! Tot over een paar maanden!

Training Adobe Illustrator

Bij Rob de tweedaagse training Adobe Illustrator gevolgd. Vooraf denk je, dat worden twee lange dagen maar de tijd is om gevlogen. Rob legt alles op een rustige en kalme manier uit en zorgt er voor dat iedere deelnemer van de training de tijd en ruimte krijgt om op zijn/haar eigen tempo te volgen.
Ik zou deze training aanbevelen aan andere en in de toekomst zeker nog wel een andere training bij Rob volgen.

21 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Dankjewel voor je mooie review Jeroen! En, goed om te horen dat de dagen omgevlogen zijn! :-D Wie weet tot een volgende keer!

Photoshop cursus

Als je dan een photoshop cursus wilt volgen doe het dan gelijk bij de man met de meeste kennis van het programma! Rob is een fijn en gezellig persoon, kan fantastisch helder en goed uitleggen. Hij weet alles van het programma Photoshop. Als Adobe specialist weet hij echt (bijna) alles, legt het nog een keer uit of heeft er wel een filmpje van. Hij legt het programma uit doormiddel van vele leuke opdrachten ga je photoshop ook sneller en beter begrijpen. Al had ik al wel wat kennis van photoshop, ik heb van Rob weer nieuwe dingen geleerd. En mijn workflow kunnen verbeteren! Dank voor de leerzame lessen en de gezelligheid!

7 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Carlina, bedankt voor je mooie review, en natuurlijk heel veel plezier met Photoshop (dat komt wel goed volgens mij)!

Top InDesign cursus

Afgelopen week heb ik samen met mijn collega de tweedaagse InDesign training gevolgd bij Rob. Voor mij was het een ‘opfrisser’, maar heb ook veel nieuwe (en vooral handige) dingen geleerd! Hij legt dingen op een rustige en duidelijke manier uit en beantwoord al je vragen. De klas was ook niet te groot waardoor er veel persoonlijke aandacht was. Of je nu al wat voorkennis hebt of echt een beginner: DWM trainingen is zeker een aanrader!

11 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Caron, bedankt voor je mooie review! Super dat je, ondanks dat het een opfrisser was, toch nog veel nieuwe en handige dingen hebt bijgeleerd. Wie weet tot een volgende keer!

Adobe InDesign Training

DWM Trainingen biedt een leerzame InDesign-training aan. De Praktische opdrachten helpen je snel de basisvaardigheden te begrijpen. Rob is deskundig en geeft op een prettige manier les. Echt een aanrader!

12 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Heel leuk dat je er weer bij was Elise, en bedankt voor je mooie review!

Super!

Cursus InDesgin gevolgd bij Rob. Geeft duidelijk uitleg, neemt de tijd voor je als je iets niet snapt. In 2 dagen heel veel geleerd. Ik zou zeker nog meer cursussen willen volgen bij Rob!

13 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Eva, bedankt voor je mooie reactie, en heel leuk dat je er weer bij was. Veel plezier met InDesign!

Photoshop

Vorig jaar heb ik de cursus Illustrator gevolgd bij DWM trainingen. Omdat dit zeer goed is bevallen, heb ik onlangs de cursus Photoshop gevolgd. Rob kan als geen ander de materie op een begrijpelijke, vrolijke en prettige wijze overbrengen. Hij is voor mij een goeroe op het gebied van Illustrator en Photoshop. Ook na de cursus is Rob bereid vragen te beantwoorden. Dat vind ik echt geweldig. Dank je wel, Rob!

Resposta da DWM Trainingen

Hee Inge, graag gedaan, en jij ook bedankt voor je mooie review! Leuk dat je er een jaar later weer bij was. Wie weet tot een volgende keer!

Cursus Indesign

Ik heb de tweedaagse cursus Indesign gevolgd van Rob. Super interessante training. Rob heeft superveel geduld en zorgt ervoor dat iedereen het goed kan volgen. Er is genoeg ruimte voor vragen en de les is zeer gestructureerd. Je bent na deze cursus zeer behendig met het programma en hij legt tussendoor ook kort zaken uit over de andere adobe programma's.
Wellicht nog als kleine tip als afsluiter voor de training is dat je zelf aan de slag moet met het maken van iets dat van toepassing is voor je eigen werkzaamheden, waardoor je tips kunt ontvangen van Rob.
Ik zou zeker ook de andere cursussen willen volgen!

11 de setembro de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Hoi Nina, bedankt voor je mooie review, en super dat je erbij was! Ook bedankt voor de tip, daar kan ik zeker wat mee! Groetjes, Rob

Aanrader

Training photoshop gevolgd bij DWM. Net als vorige ervaring, aantal jaar geleden (illustrator) ook weer heel tevreden. Rob geeft op een toegankelijke manier les. Hij leidt je goed door de opdrachten en weet eeen goede balans te houden tussen ingaan op vragen en de les voortzetten. Hij laat zien wat voor plezier je met het programma kunt hebben. Verder top dat hij aanbiedt dat je hem na de training nog mag bellen/mailen als je nog ergens tegenaan loopt.
Aanrader!

Dankjewel voor je mooie review Ilse! Wie weet tot een volgende keer weer! 🎉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De trainingen van Rob zijn super…

De trainingen van Rob zijn super professioneel en inspirerend en wat mij betreft een groot plezier om aan deel te nemen! Rob is heel enthousiast over de diverse Adobe programma's en weet zijn zeer uitgebreide kennis uitstekend over te brengen. De lessen vinden bovendien plaats in een heel ontspannen en gezellige atmosfeer en Rob is uiterst behulpzaam. Geen vraag is hem te veel, en ook in de mail en per telefoon is de communicatie super vriendelijk en buitengewoon helder. Tijdens de twee lesdagen hebben we veel geoefend aan de hand van diverse en leuke opdrachten, en vooral het zelf steeds zo actief bezig zijn met de opdrachten heeft gemaakt dat ik me door de training echt thuis ben gaan voelen in de werkruimte van Photoshop. Natuurlijk valt er nog heel veel meer te leren, maar deze basis nu te hebben voelt als een heel groot verschil met het zelfstandig video's online kijken zónder deze basis. Dit was mijn tweede training bij Rob, en wat mij betreft zijn Rob z'n trainingen een grote aanrader! :-)

4 de abril de 2023

Resposta da DWM Trainingen

Bedankt voor je mooie review Meta, en heel leuk dat je er al die keren bij was!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.