Dyhrholm Anlæg Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🌳Den varmeste anbefaling af Mark fra en yderst tilfreds kunde🌳

Vi kan kun give Mark vores allerbedste anbefalinger! Vi har været utrolig glade for hele processen – lige fra de første idéer og den gode sparring til det færdige resultat.
Mark er virkelig dygtig og har en fantastisk evne til at komme med kreative input og gode løsninger, som passer perfekt til vores ønsker. Vi har fået lavet en flot indkørsel i Vuba, en terrasse og en ny have, og vi er simpelthen så tilfredse med det hele.
Han er super professionel, holder alle sine aftaler og er samtidig utrolig behagelig og nem at samarbejde med. Man føler sig virkelig tryg gennem hele processen, og man kan mærke, at han går op i både detaljerne og det endelige resultat.
Vi vil til enhver tid anbefale Mark og hans arbejde – og vi håber bestemt, at vi kan få ham til at hjælpe os igen med flere anlægsprojekter, når han engang har en ledig plads i kalenderen. 😊
De varmeste anbefalinger herfra!

20 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores bedste anbefalinger til Mark…

Vores bedste anbefalinger til Mark Dyhrholm og Dyhrholmanlæg.

Vi skulle have etableret en indkørsel på 200 m² og var i tvivl om både udtryk og materialevalg. Mark guidede os trygt gennem processen og kom med gode anbefalinger, som virkelig løftede projektet.

Resultatet er blevet utrolig flot – præcis som vi håbede på, Vi er meget stolte af vores nye indkørsel.

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og Dyhrholm Anlæg fulgte løbende op for at sikre, at vi var tilfredse, og om der var behov for justeringer undervejs. Det gav en tryg og professionel oplevelse fra start til slut.

Vi giver derfor vores allerbedste anbefalinger til Mark Dyhrholm og hele teamet hos Dyhrholm Anlæg og bruger jer gerne igen (når I har tid :-) )

Mange hilsner

Mads og Pia

13 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt gennemført til perfektion!

Mark og hans team har udført vores nye indkørsel samt stier og belægning med en imponerende grad af præcision og kvalitet.

Hele forløbet – fra den første dialog og tilbudsgivning til det endelige arbejde stod færdigt – har været gnidningsfrit og yderst professionelt. Servicen har været i top, kommunikationen klar, og Mark har været fantastisk til både at lytte til vores ønsker og komme med værdifulde, faglige input, der løftede projektet yderligere.

Vi står tilbage med et resultat, som vi er yderst tilfredse med og kan VARMT anbefale Dyhrholm Anlæg.

23 de setembro de 2025

🌿 Stærk anbefaling af Dyhrholm Anlæg

🌿 Stærk anbefaling af Dyhrholm Anlæg!

Vi har haft fornøjelsen af at få Dyhrholm Anlæg til at stå for både brolægning og etablering af vores haveanlæg ved vores hus – og resultatet er simpelthen til perfektion. Alt er blevet præcis, som vi ønskede det, udført med stor omhu, faglig stolthed og høj kvalitet i hver eneste detalje.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med et team, der leverer så professionelt håndværk og samtidig har et øje for æstetik og finish.
Vi kan varmt anbefale Dyhrholm Anlæg til alle, der ønsker et resultat i topklasse. 🌟

24 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais