Een klein foutje tijdens de verzending werd vooraf al opgemerkt door Dyna Fit. Dat is pro actief werken! Jogger kon eenvoudig gewisseld worden waarbij de verzendkosten ook gecorrigeerd werden. Mooie h... Ver mais
INGEBREKESTELLING-BESTELLING #1362 Beste heer/mevrouw, Op 7 januari 2026 heb ik bij uw bedrijf 2 joggingbroeken besteld onder bestelnummer 1362. Na levering bleek dat beide broek... Ver mais
Heb eind december 2 shirts besteld die (door verkeer en weersomstandigheden) pas na drie weken konden geleverd worden. Bij een shirt liet tijdens het eerste dragen het Dyne logo los. Naar een meldi... Ver mais
Een maand geleden mijn bestelling gedaan en ik heb nog steeds niets ontvangen..... Dit bleek uiteindelijk volledig te liggen aan het transportbedrijf. Na wat over en weer contact met de service afd... Ver mais
Dyne Fit is a premium men's activewear brand committed to providing high-quality, stylish, and functional fitness clothing. Our products are designed for ultimate performance, comfort, and durability, allowing you to train at your best every day. Whether you’re hitting the gym, running, or engaging in any athletic activity, Dyne Fit ensures you look great and feel even better. We pride ourselves on great quality, prices and fast delivery, Plus, with Klarna, we offer flexible payment options so you can buy now and pay later.
Lange marktstraat 1, 8911AD, Leeuwarden, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Na een vertraging in de bezorging door het winterweer heb ik helaas enkele foutieve maten van de bestelde kleding ontvangen. Via de klantenservice werd het retourneren snel en goed afgehandeld. Inmiddels een hardloopshirt (lange mouwen) gebruikt: mooie kwaliteit en goede pasvorm!

Resposta da Dyne Fit
Naar een melding aan de klantenservice heb ik onmiddellijk een nieuwe shirt ontvangen - zonder de beschadigde terug te moeten sturen.
Prima service 👍

Resposta da Dyne Fit
Niet de snelste levering, maar wel goed op de hoogte gehouden. De kleding ziet er goed uit en het valt mooi. Of ze ook qua kwaliteit goed zijn moet nog blijken.

Resposta da Dyne Fit
Maat L besteld en maat M binnen gekregen. Snelle reactie en uitleg gekregen op de e-mail.
Gaan de shirts uitproberen!

Resposta da Dyne Fit
9 dec. een sportshirt besteld en nog niets in huis. Temu is nog eerder met leveren dan deze leverancier.
Dit is absoluut de laatste keer dat ik iets besteld heb. En kom niet net lulverhalen op de proppen, in een bewoording waardeloos!!!!

Resposta da Dyne Fit
Heb weken terug besteld en nog steeds niets ontvangen!!
Meerdere keren contact gehad via mail, er wordt van alles beloofd maar je wordt gewoon in de maling genomen.

Resposta da Dyne Fit
Ik had al een keer t-shirts gekocht en nu korte broeken. Snelle service, goede kwaliteit.

Resposta da Dyne Fit
Weken geleden besteld, maar tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Geen pakket én geen trackinglink – die heb ik überhaupt nooit gehad. In de mail staat dat het “enkele dagen” kan duren, maar we zijn inmiddels weken verder. Slechte communicatie en erg teleurstellend.

Resposta da Dyne Fit
Bij mij duurde de verzending wat langer, maar werd keurig op de hoogte gehouden. Verder tevreden, goede kwaliteit

Resposta da Dyne Fit
Snelle levering en goede kwaliteit

Resposta da Dyne Fit
Hele goede kwaliteit en snelle levering. 3 shorts en 2 t-shirts besteld en de volgende dag in huis. De korte broeken zijn stevig en hebben goede zakken. Complimenten.

Resposta da Dyne Fit
Slechte informatie over de maatvoering van de shorts. Worden dus geretourneerd.

Resposta da Dyne Fit
Ik heb 2 shorts besteld, excellentie en de resolute. Ze zijn licht, goede pasvrom en handige zakken waar ook een Iphone pro max in past. Materiaal is stevig genoeg om ook mee te voetballen. Ik ben meer dan tevreden!

Resposta da Dyne Fit
Super tevreden met mijn shirt van Dyne fit! Het zit heerlijk en de ademende kwaliteit is perfect tijdens het sporten. Snelle levering en goede service. Absoluut een aanrader!

Resposta da Dyne Fit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.