Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais
A empresa respondeu
Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais
Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fornuftige priser og hurtig levering. Bare i orden!
Intet dårligt at sige herfra. Pakken var virkelig godt pakket ind! - Hvilket er lækkert.
Vi var endda så heldige at få en ekstra godbid med til hundene, og et lille stykke chokolade til mig :) Super god service! Det bliver nok ikke sidste gang vi handler her.
Her er en virksomhed der gør det helt fantastisk når det drejer sig om service af deres kunder - man får en helt fantastisk behandling når man henvender dig og så er leveringen hurtig og fejlfri 👍👍👍👍👍
Det er nemt at bestille og varerne kom hurtigt. Gratis levering på foderet, det er super! Prisen var også den rigtige! Jeg vender tilbage og køber foder til min hund igen!
Jeg kan kun anbefale dyrelageret. Vi havde købt en hundetrailer, hvor der manglede nogle dele. Jeg skrev dette til dem søndag aften og allerede mandag formiddag ringer de og fortæller, at delene er på vej. Fantastisk god service og deres leveringstider er altid spot on.
Fremragende service, hurtig levering - og to katte som er ovenud glad for deres nye foder. Selvom jeg til at starte med kun bestilte et par foderprøver, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal handle mere hos dyrelageret. Mine to katte har generelt været sundere efter det nye foder - og alt i alt har servicen bare været i top! Vil helt sikkert anbefale andre at handle hos jer.
Glade hilsner, Freja.
Men jeg kan ikke lade være med at give dyrelageret mine varmeste anbefalinger! Bestilte onsdag og mine varer kom torsdag, så bliver det ikke nemmere! Helt perfekt 👌 og så fik jeg endda en fin pose godbidder samt rabatkuponer med, er så glad for at jeg endelig har fundet mit faste sted at købe hundefoder :)
Gode priser
Lækre godbidder som gave
Og leverering fredag morgen- bestilt onsdag aften
Bestilte søndag aften og tirsdag morgen stod pakken ved døren. Første gang jeg har bestilt, og der er intet problem været. Så super godt 👍👍👍
Har handlet her for første, men nok ikke sidste, gang.
Kundeservice var søde og hjælpsomme, pakke blev leveret ikke engang et døgn efter bestilling og inkluderet var, en fin gave til min lille nye hvalp.
Rigtig god service og et sted jeg vil anbefale andre.
Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt have brugt et lidt bedre overblik over priser på produkterne uden at skulle trykke ind på det enkelte produkt for at se prisen, men detalje. Meget positiv oplevelse :)
Bestilte om formiddagen... dagen efter kl 9 (eller tidligere) stod mine varer udenfor hoveddøren!..
Det var første gang vi bestilte noget, og vi kommer tilbage.
Har handlet hos Dyrelageret nogle gange og finder det fremragende
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, pakket ordentligt så tingene ikke går i stykker. Intet at sætte en finger på.
Jeg er ihvertfald blevet fast kunde her
Nem og overskuelig hjemmeside
Gode priser
Lynhurtig levering!
Jeg er overrasket på den helt positive måde og kan ikke se hvorfor jeg skulle handle hundefoder andre steder :-)
Har efterhånden købt herfra flere gange, altid gode priser og hurtig levering. Desuden er deres produkter helt i top.
Kan kun anbefales.
Har netop modtaget min første ordre, som blev leveret ca. et døgn efterbestilling. Så bliver det vist ikke meget bedre. Deres pris på netop det hundefoder jeg var ude efter var absolut konkurrencedygtig. Så herfra kun thumbs up. Jeg handler helt sikkert hos dyrelageret.dk igen.
Jeg har handlet der flere gange og også returneret nogle varer. Der har aldrig været nogen problemer med levering og returnering, så det kan klart anbefales.
Har netop bestilt for 2. gang hos Dyrelageret. Gode priser på foder og kosttilskud.
Købte gift til min hund. Der stod i varebeskrivelsen:
Dræber lopperne indenfor 24 timer efter behandlingen, og forebygger i ca. 4 uger. Dræber flåt indenfor 48 timer, og forebygger i ca. 4 uger
Det virkede så bare slet ikke og vores hund fik nærmest flere lopper end før. Skrev så til forhandleren og fik besked på:
"der desværre ikke garanti for at de virker på hunden eller katten, da det er forskelligt fra dyr til dyr. Og for nogle kunder, er der faktisk slet ingen af loppemidlerne der overhovedet virker på deres dyr."
Jeg skriver igen, at dette er der ikke gjort opmærksomhed på under produktet, hvilket er totalt misvisende, men her igen fralægger de sig igen ansvaret!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.