Bedste service jeg nogensinde har fået. Købte kattemad hvor man kunne misforstå mængden. Det rette annoncen og jeg fik krediteret hele beløbet. Super med firmaer som erkender sine fejl. Kan var... Ver mais
A empresa respondeu
Tilfreds med produkt og leveringstid, men at i sender i en KÆMPE kasse fuld af plastik er ikke i orden. Vi havde købt et campinghegn, men der var plads til mindst ti mere i kassen, som så var fyldt op... Ver mais
A empresa respondeu
Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt... Ver mais
Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais
Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hold nu op hvor en hurtig og helt igennem fantastisk service. Aika blev glad for den supergode snackpose, der var med. Dyrelageret har med garanti jeg og Aika som faste kunder.
Bestilte 4 sække hundefoder (45,6 kg) den 10/4, det kunne afhentes den 12/04 på udleveringsstedet. Så er det men spørger sig selv, om foderet er kørt med udrykning fra Hirtshals til Vanløse.
Super godt. Hurtig levering. Meget venlige at handle med. Min lille gadehund og jeg er rigtige glade.
Fornuftige priser og hurtig levering. Og skal hilse fra Rudolp og sige mange gange "mjav" for den dejlige carpaccio, der var med som en overraskelse i forsendelsen.
God pris, varer til tiden, lidt guf med i pakken . alting til UG
Hurtig levering og god information undervejs. Intet at sætte fingeren på. Bruger jeg nok igen!
Har lige købt fra dyrelageret for første gang og er super tilfreds .... hurtig levering + gratis glutenfri godbidder og bad om et bæger til foderet som osse blev sendt med uden beregning ... et lille stykke chokolade var der også i pakken... er ikke sidste gang jeg benytter dem.
Dyrelageret har os (min hund og jeg) som kunder fremadrettet. Faldt tilfældigvis over siden da vi skulle købe en rampe. Det er jeg glad for at vi gjorde. Mage til service skal man lede længe efter. Total fantastisk - keep on doing the good work. Levering inden man nærmest har trykket afslut på tasteturet og så til ok priser.
Hurtigt og nemt at bestille via hjemmesiden og en fremragende kundeservice.
Varene kom godt pakket ind og en hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale dyrelageret :)
Har købt hos Dyrelageret 3 gange på 2 måneder og det er simpelthen den bedste internetbutik, jeg endnu har oplevet.
De sender så vidt mulig samme dag som bestilling lægges, og der er aldrig noget at sætte en finger på - kommer gerne igen og igen og igen og igen.......
Bestilte i går morges. Varer ankom idag. Handler gerne igen hos dem. 👌
Bedre kundeservice skal man lede længe efter!
Har købt 2 12 kilos sække med hundefoder, som mine hunde desværre ikke kunne tåle. Jeg har derfor skrevet frem og tilbage med Helle, som uden tøven, tilbød mig en super løsning!
Udover dette har hun været så hjælpsom og forklaret mig, hvorfor mine hunde evt. Ikke har kunne tåle foderet. Så super god og kompetent rådgivning fra Helle!
Selve leverancen kom få dage efter bestillingen. Så der er heller ikke en finger at sætte på leveringstiden :)
Vi er 3 meget tilfredse kunder!
God hjemmeside. Dejligt at kunne betale med mobilepay. Jeg havde mine varer 2 dage efter bestillingen og kunne følge ordren. 😄
Super oplevelse. Skrev også til kundeservice og fik hurtigt svar. Alt var som det skal være og lidt ekstra godbidder til hundene er jo altid populært
det dejligste sted at handle....Tak for en super handel.
med venlig hilsen Elsebet
Super gode tilbud og helt fantastisk kundeservice.
Jeg har igennem flere år købt hundefoder og diverse andre ting igennem dem og der er altid meget hurtig levering og god service. Intet at sætte en finger på :-)
Er vild med denne online shop! Handler udelukkender mit kattefoder her, da der altid er gratis fragt, og en rabat kupon i hver ordre + en lille gratis snack til ens kæledyr.
Hurtig levering, god service.
Billige priser, super venlig betjening og hurtig levering.
Produkter af høj kvalitet.
Handler helt sikkert der igen.
Super gode priser på kvalitetsprodukter. Leveringen sker hurtigt og fik en gratis pose leverkiks med til vapsen, sammen med hendes Kingsmoor foder. Og endda også en rabat kupon til næste gang der skal købes foder. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har handlet her, og de får mine varmeste anbefalinger
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.