Dyreportal Avaliações 689

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyreportal.dk har super god service og mange plusser til dem. da de er hurtig til at reagerer på din henvendelse, og prøver at løse dit problem med det samme eller bare hvis du har en f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Camilla for god service og refundering af fornyelse på abonnements pris, ved glemt afmeldelse🤗✨ og tilbud om gratis forlængelse af min bruger! Tak. 🙏🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Haft kort “fordelspakke” hos Dyreportalen. Da der blev nogen usikkerhed om betaling, skrev jeg mail til dem og fik ganske hurtigt svar fra Camilla om at overskydende betaling blev refunderet og oven i... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyreportal.dk har super god service og…

Dyreportal.dk har super god service og mange plusser til dem.

da de er hurtig til at reagerer på din henvendelse,
og prøver at løse dit problem med det samme eller bare hvis du har en forespørgsel om noget helt andet .
Så bliver du mødt med venlighed og forklaring på dit problem eller forespørgsel så der kan findes en løsning som virker for alle parter der er indblandet i hvad det så end er man har brug for hjælp til ..

Så endnu en gang man kan trygt henvende sig til dem for de svare dig tilbage næsten med det samme ..

Så her sender jeg hermed 100 plusser til jer

Tak for jeres måde at tage vorea henvendelser alvorlige nå der opstår et .

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik mine penge retur for min…

Jeg fik mine penge retur for min fejlindmeldelse fluks og uden problemer. Det er jeg taknemmelig for. Tak.

16 de abril de 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! 🥰

Ha' skøn aften 🙌

Jeg prøvede de aftalte 3 dage

Jeg prøvede de aftalte 3 dage, og opsagde efter to dage, for ikke at skulle betale 299,- pr. Måned. Den opsigelse ignorerede de, og trak alligevel pengene fra min konto. Jeg får ikke svar på mine mails, og kan se at andre har været ude for samme forløb. Hvordan stopper man dem?
Per Madsen

15 de abril de 2026

Hej Per,

Hvis man afmelder sig er man afmeldt 🥰
Det kan være du svarer en Noreply mail, som betyder man ikke kan besvare den, vi har intet modtaget, over mail, support eller via SOME 🙏🏻 Man stopper det ved at gå ind og afmelde sig eller skrive direkte til os via mail (kunderservice@dyreportal.dk) eller oprette en supportsag som jeg klart vil anbefale 🐾 Herinde fra kan vi intet gøre. ❤️

Ser frem til at høre fra dig 🙌
Dyreportal.dk 🐾

Opdatering: Vi har sendt dig en mail men intet hørt 🙏🏻
Opdatering d. 16/4 - Vi har fortsat intet hørt 🐾

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man skal ikke handle her

Man skal ikke handle her, de snyder en og vil ikke lytte til hvad fakta er.
Jeg købte for 7-8 måneder siden et telefonnummer til 9 kroner siden har de hævet 299,- hver måned på min konto.
Da jeg opdager det prøver jeg at kontakte firmaet men uden held da jeg jo ingen konto har ved dem, så kan man åbenbart ikke skrive til dem.
Efter jeg laver en trust pilot så tog de kontakt til mig med et tilbud om at jeg kunne få halvdelen af mine penge tilbage, på samme tid truer de med at jeg skal slette min oplevelse på trust pilot og at hvis jeg skrev noget lignende igen ville deres jura afdeling sagsøge mig.
Da jeg ønsker alle mine penge tilbage som de har taget på min konto, tager jeg ikke i mod deres tilbud/trussel, og skriver at de skal stoppe med at tage mine penge, jeg bliver forsikret om at de ikke hæver penge ved mig mere, og endnu engang får jeg en tilbud/trussel om at slette min trust pilot mod halvdelen af mine penge.
Igen tager jeg ikke i mod da jeg tænker dette firma har snydt mange på denne måde.
Ikke nok med at de ikke vil give mig mine penge tilbage, de bliver ved med at trække penge på min konto hver måned, selv om de forsikre at de ikke ville gøre det mere.
Ikke gør handel med dette snyde firma, hvor man skal spære sit kort for at dyreportal stopper med at trække/stjæle penge på din konto.
En skam man ikke kan give nul stjerne.

Nu skriver de at de ikke kender til mig, men ændre ikke at de har trukket over 2000 på min konto nu.
Sidst jeg skrev med dem, da kendte de udmærket til mig og mine data var i deres system.

Uærlig og tyve knægte det er hvad de er.

8 de abril de 2026

Hej Mike,

Først og fremmeste kan jeg intet finde på dit navn. 🙏🏻

Vi kan desværre ikke genkende det forløb, du beskriver.

Alle betalinger hos os sker i forbindelse med aktiv tilmelding og brug af vores service, og vilkår fremgår tydeligt ved oprettelse. Vi tager naturligvis afstand fra de påstande, du fremsætter. 🥰

Vi har en høj kundetilfredshed og mange anmeldelser fra brugere, der har haft gode oplevelser hos os. 🙌

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag konkret, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte. ☀️

Mvh. Dyreportal.dk 🐾

Super kundeservice!!!

8 de abril de 2026

Hej Clara,

Tusind tak for din anmeldelse! 🥰

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for vores kundeservice 🙏🏻

Vi gør altid vores bedste for at give den bedst mulige oplevelse 💛

Ha' skøn dag 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse på dyreportal …

Det var en god oplevelse på dyreportal lige efter vi havde skrevet hvad vi ledte efter fik vi en kæledyrsagent det med det samme begyndte at lede efter en hund til os vi har fået en sød og dejlig og kærlig hund fra Bosnien 🇧🇦 mange tak for hjælpen 🐶

7 de abril de 2026

Resposta de Dyreportal

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🥰

Det gør os virkelig glade at høre, at I har haft en god oplevelse, og at I hurtigt fandt jeres nye firbenede familiemedlem 🐶❤️

Hvor er det skønt, at jeres kæledyrsagent kunne hjælpe jer godt på vej – og ekstra dejligt at høre, at jeres hund fra Bosnien er både sød, kærlig og passer perfekt ind hos jer 🇧🇦

Vi ønsker jer masser af gode stunder sammen 🐾💕

Ha' en dejlig dag ❤️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøst virksomhed, som ignorere markedsføringsloven

De er administrator på en facebook gruppe for gratis hunde "gratis hunde der søger nyt hjem (helt gratis)"
De har endda 5 brugere som er admin på gruppen.

Men trods gruppens navn, deler de flittigt annoncer fra egen hjemme side, med hunde som koster penge, men når man spørger hvorfor de som admins går mod gruppens regler, og deler hunde der koster penge, svare de ikke.

Dybt useriøst!

Svar til virksomheden:

Jeres svar bekræfter desværre præcis min anmeldelse.
Selvom I administrerer gruppen, er I som virksomhed stadig underlagt Markedsføringsloven, herunder forbuddet mod vildledning.
Man kan ikke bruge "gratis" som blikfang for at generere trafik til betalings annoncer.
Det er ikke bare 'uprofessionelt', det er direkte misvisende markedsføring, og er ulovligt.

At I ikke kan finde min profil herinde, ændrer ikke på det faktum, at jeres praksis i gruppen er under al kritik, men kan informere om at min profil er under en anden mail.

3 de abril de 2026

Hej Kristian,

Vi kan ikke se, at du har været kunde hos os 🥰

Vi er derfor lidt i tvivl om grundlaget for din vurdering. Vores platform hjælper hvert år over 10.000 kæledyr med at finde nye hjem, hvilket vi er stolte af. 🥰

I forhold til Facebook-gruppen er det vores egne grupper, og dermed os, der fastsætter og administrerer retningslinjerne. Samtidig er vi naturligvis underlagt Facebooks egne regler, som også skal overholdes. Hvis en hund har en pris, fremgår dette tydeligt i opslaget.

Har du konkrete spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte.🙌

Ha' en dejlig dag ❤️

Svar:

Vi er naturligvis ikke enige i din vurdering. 🥰

Der er ikke tale om vildledende markedsføring. Oplysninger om eventuel pris fremgår tydeligt af de enkelte opslag, og der anvendes ikke “gratis” som skjult salgsparameter. Vi er bekendt med gældende regler og indretter vores praksis derefter. 🙏🏻

Ha’ en god påske 🐣

Lugter af rent snyd

Oprettede mig som bruger - mod betaling selvfølgelig og med løbende abonnement - udelukkende for at kunne kontakte ejeren af en helt konkret hund.

0,00 respons overhovedet!

Annoncen er dog stadig aktiv.

Lugter langt væk af SNYD!

2 de abril de 2026

Hej Bjarne,

Du oprettede din profil den 02.04.2026 kl. 14:15, og i dag er det den 03.04.2026. 🥰

Du har således ikke engang været medlem i 24 timer. Det er helt normalt, at der kan gå længere tid, før sælgere svarer. 🙏🏻

At konkludere, at der er tale om snyd på så kort tid, er derfor ikke rimeligt og giver ikke et retvisende billede af forløbet. ❤️

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis der går urimeligt lang tid uden svar – men under 24 timer er ikke en realistisk vurderingsperiode. ☀️

Du vil fortsat kunne modtage svar fra sælgere, selvom du har valgt at afmelde dig.

Rigtig god påske 🐣

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har meldt mig ud af dyreportalen…

Jeg har meldt mig ud af dyreportalen for over et år siden men de trækker stadig abonnement hver måned de er ikke tilat få fat i så har spærre mit kort så kan jeg anbefale den

1 de abril de 2026

Hej Peter,

Du kan sende os en supportsag eller skrive til vores mail som også står på hjemmesiden 🥰
Kundeservice@dyreportal.dk 🙏🏻

Ser frem til at høre fra dig❤️
Dyreportal.dk 🐶

Super kundeservice

Super kundeservice - hurtig og venlig.

1 de abril de 2026

Hej,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💛

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse 🙏🏻

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 🐾

God dag & påske🐣 ☀️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er godt nok et svindel firma

Det er godt nok et svindel firma, oprette og betale for at kunne kontakte annoncør, men underlig nok skriver de at min mail ikke eksisterer slet og man kan heller ikke kontakte kundeservice uden at logge ind, så kan kun se jer som et rigtigt fusk firma som udnytter folk der gerne vil hjelpe ander med at deres dyr finder et nyt hjem

27 de março de 2026

Hej Jærgen,

Først og fremmest kan jeg ikke finde dig i vores system 🥰

Vi driver vores platform med stor succes for både købere og sælgere, så at kalde det svindel hænger ikke sammen med virkeligheden. Det er helt frivilligt at benytte portalen, og vi tilbyder endda en prøveperiode på 3 dage til 9 kr. 🥰

Du har selv oprettet din konto, så det kan være, der er tastet en anden eller forkert e-mailadresse. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, hvis du rent faktisk er oprettet hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dyreportal.dk
– den står også i vores betingelser. Vi er desuden aktive på Facebook, Instagram m.m. 🙌

Vi ser frem til at høre fra dig.

Opdatering: 1/4 forsat intet svar fra denne bruger ❤️

Mvh.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Camilla yder virkelig en god service

Camilla yder virkelig en god service. Jeg havde misforstået abonnementet, som jeg fejlagtigt troede fulgte annoncen og ikke profilen.
Hun svarede meget pænt og refunderede pengene med det samme. Det er virkelig god service.

18 de março de 2026

Hej Claudia,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💛

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse – og især at Camilla kunne hjælpe dig hurtigt og på en god måde 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 🐾

God dag ☀️

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, selvom det var min fejl at jeg glemte at få mig afmeldt, fik jeg alle pengene retur plus jeg fik 1 måned uden abonnement

18 de março de 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🐾

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom det startede med en lille fejl. Vi ved, at den slags kan ske, og vi vil altid gøre vores bedste for at finde en god løsning 💛

Du er altid velkommen hos os, og vi håber, du får rigtig meget glæde af platformen!

Ha’ en skøn dag 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Camilla for god service og…

16 de março de 2026

Hej Alexandra,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🤗✨

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Camilla – jeg sørger selvfølgelig for at give din ros videre til hende 🙏🏼

Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med løsningen ❤️

Ha' en dejlig dag☀️
Dyreportal 🐾

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fundet min fantastiske hund her…

Har fundet min fantastiske hund her ind. Varmt anbefale siden.

15 de março de 2026

Hej Sintija ❤️

WOW! Tusind tak for din anmeldelse 😍🙌

Det gør os virkelig galde at læse 🥰

Stort tillykke med dit nye familiemedlem 🐶

Ha' en fantastisk dag ☀️

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Lette at få fat i og de svare hurtigt.

12 de março de 2026

Hej Katatina 🥰

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os 😍🙌

Ha' en skøn dag ☀️
Dyreportal.dk 🐾

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais