Veja o que dizem as avaliações
Købte en ak-ko silence 700 for 7 år siden i Silvan. Blev anbefalet e-gartner til at lægge vores tråd ned, fik en pris som så var det halve af aftalen. Claus instruerede om brugen og indstillingen af r... Ver mais
E-gartner Claus fik en rundvisning i baghaven og vi fik drøftet og aftalte, hvor den nedfræsede kanttråd skulle placeres, hvorefter han gik i gang. Kort efter var kanttråden fræset ned og Claus pro... Ver mais
Jeg kontaktede e-gartner via en mail, i hvilken jeg præsenterede mine ønsker. Claus Wad svarede meget hurtigt efter at have sat sig ind i opgaven. Vi kommunikerede nogle få gange frem og tilbage, og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Danmarks eneste landsdækkende installationsfirma! e-gartner ApS installerer samtlige robotplæneklippere på det danske marked. Installering Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne fræses nænsomt ned i din græsplæne ved hjælp af en speciel nedpløjningsmaskine. De vil herefter være skjult og beskyttet under plænen. Vi leverer og installerer og går først når alt virker, som det skal..
Informações de contato
Pile alle 11, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- kontakt@e-gartner.dk
- e-gartner.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Yderst hjælpsom da jeg havde problemer…
Yderst hjælpsom da jeg havde problemer med Roborock Robomow z150
Her får du relevante instruktioner & værdifulde råd......
Efter at have opgraderet vores WORX til Vision modellen havde vi brug hjælp til at få robotten til at køre optimalt. E-gartner gav i den grad værdifulde råd og relevante instruktioner. Vi har benyttet e-gartner et par gange også ifm. kabling til vores tidligere robot - kan kun give de bedste anbefalinger.
Claus er superflink
Claus er superflink, kompetent og meget serviceminded.
Kan klart anbefales
Hurtig og god service
E-gartner. Har installeret vores Robot og alt har fungeret som det skulle. Det får mine varmeste anbefaling
En behagelig mand der satte den klar.
Super professionel og grundig opstart…
Super professionel og grundig opstart af vores robotplæneklipper.
Hurtig svar på henvendelse
Super proffesionel
E-gartner er hurtig og udfører…
E-gartner er hurtig og udfører opgaverne pålideligt.
Robot
Robot
Jeg er tilfreds med opsætning af robotten.
Tips til ændringer af plænen gode.
Rigtig god service
Vi har brugt e-gartner i over 5 år og har aldrig fortrudt det. Rigtig stor hjælp til os og til vores have hvor vi behøver ikke at tænke om vores robotplæneklipper skal renses, repareres og opbevares. E-gartner henter og afleverer den regelmæssigt. Rigtig god service for dem som har en travl hverdag.
Meget hurtig montering og grundig…
Meget hurtig montering og grundig instruktion af montøren kan kun anbefales,man ikke gør det selv
Super service fra øverste hylde
Købte en robotplæneklipper incl opsætning og installation, hvilket kørte til perfektion. Ligeledes var vinteropbevaring med afhentning og opsætning i foråret til ☆☆☆☆☆ og sidst men ikke mindst, var der igen service fra øverste hylde, da der var problemer med at robotplæneklipper ikke ville køre I ladestationen.
Kan kun anbefale e-gartner, total service fra øverste hylde ☆☆☆☆☆
E-gartner Claus fik en rundvisning i…
Kort efter var kanttråden fræset ned og Claus programmerede robotplæneklipperen og den blev sat i gang og har kørt upåklageligt siden.
Alt i alt en god oplevelse
Peter F.
Er utrolig svær at få kontakt med
Er utrolig svær at få kontakt med, alt kommunikation skal ske via mail. Venter 10 dage på svar fra mail.
Telefonekspedition ikke professionel.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.