E2charge Avaliações 75

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det jag är missnöjd med är att jag inte fick feedback på att er montör var sjuk. Förrän dagen efter och då var det jag som tog kontakt med er… Sen veckan efter att man sköt på monteringdagen ytterliga... Ver mais

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

75 avaliações

Respondeu a 23% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Installationen blev väldigt mycket…

Installationen blev väldigt mycket dyrare än förväntat! Stod säkerligen i det finstilta men det kunde varit tydligare. Sedan gjorde installatörerna väldigt mycket åverkan på fasaden vilket inte heller känns så kul, samt att kabeln lämnades liggandes fritt på gräsmattan.

12 de fevereiro de 2026
logotipo da E2charge

Resposta de E2charge

Hej Matilda.
Det är svårt att skriva in all info, därav har vi knappen "läs mer om installationen" vid varje laddare.
Men vi ska såklart kolla upp detta med att kabeln lämnades liggandes fritt på gräsmattan. Kan vara så att det inte gick att gräva om det är för hårt i marken.

Har nu kollat upp med installatörsfirman och fått till svar att dom inte kunde gräva ned kabeln då installationen gjordes den 9/12 när det är så hårt i marken. Även info att du godkänt att gräva ned kabeln själv när värmen kommit och det går att gräva igen 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tog lite tid att få installationen…

Tog lite tid att få installationen gjord (i Norrbottens inland) och sedan så visar det sig att installationen inte är korrekt gjord. Men det ska fixas - kundservicen är trevlig och tillmötesgående så ger ändå 4 stjärnor. Hade blivit 5 om ladddboxen hade funkat som den ska på direkten!

12 de fevereiro de 2026

Rekommenderar EJ!

Efter installation av laddare med ladtbaöansering fungerar inte köksungnarna i huset. De går endast igång med en fas. Lastbalanseringen fungerar heller inte som avsett utan säkringar går istället för att lastbalanseringen slår av laddaren. Som följd av detta kan jag ej ladda på natten om temperaturen faller ute då säkringar går och värmepannan stängs ner. Vid kontakt med installatör uppmanas jag att kontrollera säkringar och byta alla proppar....... Underkänt, kan ej rekommendera.

29 de dezembro de 2025
logotipo da E2charge

Resposta de E2charge

Hej Andreas,
Tråkigt att läsa att din installation inte är som förväntat. Vår tekniker kommer kontakta dig idag för att gå igenom vad som kan vara fel med din installation, så att vi kan rätta till felet 😊

Felantiga prisuppgifter

Förs ställdes montaget in sen kom montören en timme försent trots avtalad tid. Felaktig fakturering det var angivet ett fast pris inkl. 10 kabel men på fakturan tillkom 220 volts uttag & säkring till mätarskåpet viket jag påtalat men inte fått reglerat. Fick själv ombesörja strömaggregat till lastballanseringen men borde hs ingått. Har själv Elinstallationsfirma & ville testa av detta men bara besviken. Enda possitiva är bra kundmottagare Noha.

mvh Stefan Källström 070-6767629

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra telefonsupport

Jag beställde en laddbox med lastbalanserare och installation. Att jag valde denna är tack vare bra pris. Fick bra och korrekt information vad som tillkommer utöver det fasta priset och efter beställning kom information vad jag ska göra för att förbereda inför installationen.
Installationen gick bra. Nöjd.
Konfiguration av telefon app fick jag delvis göra själv och där var det enda problemet med kommunikation mellan laddbox och lastbalanserare men det löstes via telefonsupport.

27 de novembro de 2025

Köp av laddbox

Beställde en laddbox ”Evon One inkl installation” från E2charge. Då detta verkar vara ett företag i Malmbergs-gruppen är det förvånande att man ”lierat” sig med en oseriös och inkompetent installatör av laddboxar.
1) Svarade inte på mejl inför installationen trots flera försök.
2) Hade inte rätt skruvar för att fästa boxen på gipsvägg.
3) Fick ett extra borrhål vid sidan av boxen.
4) Kopplade lastbalanseraren fel och kollade aldrig att den fungerade.
5) Installerade normkapsling men demolerade locket.
Fick själv bekosta ny Han-modul för att få Lbc:n att fungera. Detta trots löfte om att priset inte skulle påverkas.
Även om kritiken i första hand riktas mot installatören är E2charge ytterst ansvariga för att ha sålt installationen.
Har begärt kompensation men inte fått något svar.

17 de novembro de 2025

Terrible Experience

Ordered the charger in October. It is now 18th December. I still have not been able to charge my car. They have finished the installation two weeks ago but the charger was faulty. They said they would get back to me soon with a new charger but so far, no update. I have tried to call the number on their website. No one picks that up.

18 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.