Easybroker Avaliações 266

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een zakelijk beleggingsaccount openen bij Easybroker koste veel tijd maar het is gelukt! Communicatie en ondersteuning hierbij was goed. Het viel me daarna wel tegen dat ik op een voornamelijk Engelst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik was in de veronderstelling om op een eenvoudige wijze te gaan beleggen via easybroker, maar kom uiteindelijk op de interface van interactivebrokers uit. dit is niet met mij van te voren gecommmunic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor de ações
  2. Instituição Financeira
  3. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Easybroker

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

266 avaliações

Respondeu a 36% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

onoverzichtelijke en slecht vindbaar

Wat een onoverzichtelijke broker. In de app zijn effecten slecht geordend en slecht vindbaar.

Eigenlijk kan het alleen als je de isin code hebt.

Zeker niet gebruiksvriendelijk gebouwd en niet gekeken naar de user experience

14 de novembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Was alleen in US opties geinteresseerd

Was alleen in US opties geinteresseerd. Geen ervaring met andere producten/diensten van Easybroker . Volkomen onduidelijk hoe ik in US-opties kan handelen. Zou nu een belastingformulier van de VS moeten invullen.

18 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent and fast customer service

This review is only with regard to the customer service:
In spite of moving my account to another broker (due to emigration), the Easybroker customer service replies fast and knowledgable. Excellent communication.

10 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Tegenvaller

Wat ontzettend omslachtig werken om überhaupt geld om mijn rekening te krijgen. Na 4 mislukte pogingen account maar weer gesloten

10 de novembro de 2025

Knowledgeable and professional

Knowledgeable and professional. Easybroker is IBKR backed which makes it a reliable broker. On top of that, they are keen on helping their clients fast and correct, which is a breath of fresh air. Definitely the right choice if you live in the Netherlands.

15 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Hi Karim!
Dank je wel voor deze mooie review!

Aan te raden.

Goede begeleiding en zeer behulpzaam Ierse effectenbeheerder heeft zeer uitgebreide informatie- en handelsmogelijkheden in de app. Geschikt voor pro's en ama's.

31 de março de 2025

Hi Tjeerd,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet te bereiken voor vragen na de…

Niet te bereiken voor vragen na de onboarding. onhandig broker platform.

Hi Yvon,
Ik ben direct in je gegevens gedoken, want ik kon niet geloven wat ik las. Ik zie dat je inderdaad de onboarding bent doorlopen en dat dit voor je zakelijke account succesvol is geweest. Maar verder zie ik geen enkel contactmoment door jou geïnitieerd.

Stuur ons een mailtje, doe ons een belletje. Zal je zien dat we zeker wel te bereiken zijn en dat we je overal mee willen helpen!

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, maar niet alles wordt gevelverd zoals ik dat zou willen.

Mr van Duijn,
Bedankt voor deze review. Opbouwende kritiek nemen we graag in ontvangst. Geef dit vooral mee wanneer er weer een contactmomentje met ons is de volgende keer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De ondersteuning was persoonlijk en goed! App is complex.

De ondersteuning was persoonlijk en goed! De app vind ik nog erg complex. Er staat wel erg veel in voor handelen in etf en aandelen.

Hi Tudor,
Dank je wel voor deze review. Uitgebreid is het zeker, voor iedereen wat wils, maar ik kan begrijpen dat het teveel zou kunnen zijn.

telefonisch een goede ondersteuning

telefonisch een goede ondersteuning, dashboard/website is niet handig, bijvoorbeeld lasti om order historie te vinden,

Hi Hendrik,
Dank je wel voor deze review. Er zijn ontwikkelingen gaande die het dashboard eenvoudiger moeten maken. Hopelijk kunnen we dit in 2026 lanceren voor onze klanten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede begeleiding vanuit…

Hele goede begeleiding vanuit Easybroker. Het is nogal een proces om als ondernemer te kunnen gaan beleggen, de heren van Easybroker helpen je er (telefonisch) stap voor stap doorheen. Het dashbord van Interactive Brokers (de partij die daadwerkelijk voor je belegt) heeft een learning curve, maar als je die door bent werkt het allemaal helemaal prima.

Hi Arne,

Dank je wel voor deze review!

opbouwende kritiek

ik zou het zeer waarderen als ik zou kunnen kiezen in welke taal alles weergegeven wordt daarnaast is het problematisch om terug te gaan naar m'n portfolio als ik rond kijk naar de mogelijkheden op de site.
Als derde punt is het zeer onduidelijk op welke beurs ik een aandeel zou kunnen kopen, op andere platformen zie je dat gelijk en in welke munt het aangekocht moet worden.

1 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.