Easybroker Avaliações 266

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een zakelijk beleggingsaccount openen bij Easybroker koste veel tijd maar het is gelukt! Communicatie en ondersteuning hierbij was goed. Het viel me daarna wel tegen dat ik op een voornamelijk Engelst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik was in de veronderstelling om op een eenvoudige wijze te gaan beleggen via easybroker, maar kom uiteindelijk op de interface van interactivebrokers uit. dit is niet met mij van te voren gecommmunic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een verademing. Een broker waar de telefoon nog wordt opgenomen door iemand die je echt helpt. Waar mails direct worden beantwoord. De handelsmogelijkheden zijn enorm, maar dat kun je verwachten... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor de ações
  2. Instituição Financeira
  3. Serviço financeiro não-bancário

Sobre Easybroker

Bij Easybroker geloven we dat beleggen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij maken beleggen toegankelijk voor iedereen die zelf aan het roer wil staan – zonder poespas, dure praat of verborgen agenda’s. Geen gladde verkooppraatjes, maar een transparant platform waarmee jij zelf de controle houdt over je vermogen.

Wij zijn geen traditionele vermogensbeheerder of doorsnee broker. Wij zijn een moderne, onafhankelijke partij die jou de tools en kennis biedt om zelfstandig te beleggen in aandelen, ETF’s, opties en meer. Of je nu particulier of ondernemer bent, we helpen je op weg met een gebruiksvriendelijke omgeving en eerlijke tarieven.

Bij Easybroker krijg je geen standaardoplossing, maar de vrijheid om je eigen koers te bepalen. Met snelle orderuitvoering, toegang tot wereldwijde markten en een team dat altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden, sta je er nooit alleen voor.

Beleggen is persoonlijk. En dat begrijpen wij. Daarom maken we het eenvoudig, helder en betrouwbaar.

Probeer het zelf – en ontdek hoe beleggen ook kan.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

266 avaliações

Respondeu a 36% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alles verloopt zeer soepel

Alles verloopt zeer soepel, prettig en professioneel, Top!

25 de dezembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi PB, wat mij betreft houden we dit zo :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een korte wachttijd aan de telefoon.

De medewerkers helpen mij met de vragen die ik stel. Ze doen dit vriendelijk en deskundig. Ik stel dit op prijs, omdat ik nog geen kennis had over het handelen op het platform van Easy Broker.

9 de dezembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hi Ruud, we doen dit met alle plezier. We zijn er JUIST voor de beginnende belegger. Laat het vooral weten als je nog meer vragen hebt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb NIET gekozen voor Easy broker!!!!

Heb NIET gekozen voor Easy broker!!!!

18 de novembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi Jan, jammer genoeg niet. Het is ons intern duidelijk waarom. Ik wens je alle succes bij een evt nieuwe broker. Je bent altijd welkom om terug te komen als je dat wilt, natuurlijk.

snel en easy

snel en easy. Waarschijnlijk het beste onderliggende platform ter wereld.

14 de novembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi Andrea, wow! Dat is nog eens mooie feedback, stiekem zijn we het wel eens met je. Maar het is als we dat ook van anderen horen :-)

Eerlijk opbouwde

Eerlijk , langetermijnvisie

14 de novembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi Said. Dank je wel voor je review. Wij geloven ook in het opbouwen van langetermijnrelaties. dus op naar een mooie samenwerking!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nog niet klaar

Vind het platform heel onoverzichtelijk, in het Engels en het geld overboeken erna toe ook omslachtig. Eigenlijk nog niet klaar voor de Nederlandse markt.

22 de novembro de 2023

Resposta de Easybroker

Hi Daniel, dank je wel voor je eerlijke review. We hebben de afgelopen jaren veel verbeteringen doorgevoerd die jou zullen bevallen. Dus voel je meer dan welkom om terug te komen als je wilt. Als je liever bij je huidige broker blijft, is dat natuurlijk ook goed en wens ik je daar veel succes mee.

Prettige helpdesk

Ik had wat problemen om mij aan te melden, door een beetje ongebruikelijke omstandigheden.
Dit is op een heel prettige en flexibele wijze opgelost.

23 de outubro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi Michiel, gelukkig hadden we - inderdaad - het probleem opgelost :-) bedankt dat je hier je review aan wijdt. Wellicht tot snel

Easybroker combineert uitstekende…

Easybroker combineert lage kosten met een hele goede klantenservice. Voor mij staan de kosten bovenaan wat Easybroker vanzelfsprekend een top keus maakt. Het platform is wat minder gebruiksvriendelijk (valuta moet je zelf omwisselen) dan die van mijn vorige broker maar aan de andere kant wat maalt het. Ik ben erg blij dat ik de overstap heb gemaakt. Team Easybroker ga zo door!

23 de outubro de 2023

Resposta de Easybroker

Hoi Daryl, dank je wel voor je uitgebreide onderbouwing. Ik kan me voorstellen dat je het zelf moeten omwisselen van valuta als een nadeel ziet. Maar in werkelijkheid ben goedkoper uit als je zelf beslist wanneer je je valuta wisselt (als je het al wilt wisselen). Bij bv Degiro wordt je valuta in de achtergrond automatisch omgewisseld, met de nodige kosten. En die kosten kunnen best oplopen. Bij ons kan je deze transacties opsparen en in een keer wisselen, met maar een keer de tranactiekosten.
Dat wil ik nog wel even gezegd hebben! :-)

Als je hier meer info over nodig hebt, neem dan vooral contact met ons op.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

als nieuwe klant is het altijd weer…

als nieuwe klant is het altijd weer even zoeken maar de helpdesk heeft mij goed geholpen met het wegwijsmaken in de website.

25 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta de Easybroker

Hoi hans, goed om te horen :-) Neem vooral contact met ons op als je behoefte hebt aan meer info.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

terugboeking

Ik wacht inmiddels een dag of drie op een terugboeking. Absurd dat een simpele terugboeking naar mijn eigen bankrekening zo lang duurt.

19 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Hi Erwin,
Dank je wel voor deze review, ook al lichtelijk negatief, we nemen altijd de tijd om ze door te nemen met ons team.

We zien dat er contact is geweest over deze overboeking en dat er duidelijk is uitgelegd dat dit kwam door nog niet gesettelde stukken bij de clearing.

Op het moment dat je besluit om aandelen te verkopen moeten deze eerst gesetteld worden voordat je over het geld kunt beschikken. Je hebt de overboeking direct aangemaakt wat prima is, maar het geld wordt pas overgeboekt op het moment dat de clearing het proces heeft voltooid.

Hierna is het inderdaad een simpele overboeking. Ik ga ervan uit dat het geld inmiddels op je rekening staat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Probeer al weken geld over te maken

Probeer al weken geld over te maken, maar mijn giro rekening blokkeert elke poging. dus zal ik wel wat fout doen maar wat?

21 de setembro de 2023

Hi Harry,
Wat vervelend dat het niet lukt om geld over te boeken naar je beleggingsrekening. Ik zie in ons systeem dat er pogingen zijn gedaan om contact met je te krijgen, maar dat je hier nog niet op hebt gereageerd.

Als jouw bank besluit om bepaalde transacties te blokkeren dan ligt daar het probleem. Easybroker kan hier helaas niets aan doen. Je zult het gesprek met je bank aan moeten gaan om dit op te lossen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede begeleiding bij de start

Goede begeleiding bij de start. (Jeroen) Daarna betrekkelijke radiostilte. Ervaring met het systeem zijn ok, ook vergeleken met de concurrent.

11 de setembro de 2023

Hi Joep,
Dank je wel voor het achterlaten van deze review! Blij te lezen dat je onze begeleiding bij de start als goed hebt ervaren!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk ontvangen juist jammer dat…

Vriendelijk ontvangen juist jammer dat het platform niet in het Nederlands kan

24 de setembro de 2023

Hi Patrick,
Dank je wel voor het achterlaten van deze review. We zijn blij om te lezen dat je onze onboarding positief hebt ervaren en wees gerust. De vertaling van het platform naar het Nederlands heeft een hele grote prioriteit!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klantvriendelijk en snel antwoord als…

Klantvriendelijk en snel antwoord als je wilt beginnen
Daarnaast om te handelen overzichtelijk platform met voorbeurs koersen en nieuws
Het enige wat ik mis is een melding (in de app of sms) als ik gekocht/verkocht heb

9 de setembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.