Easycell Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Easycell in schuine kap laten blazen. Na aanvraag snel offerte ontvangen en kon werk na accorderen snel uitgevoerd worden. Uitvoering is perfect gegaan en de heren die hier geweest zijn waren keurig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topservice. Product moet zich nog bewijzen, net aangebracht. Bij afhalen van producten door de aannemer is de verkeerde folie afgegeven en dit zorgde voor onrust over de gevolgen hiervan. Juiste folie... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is een mooi product. Normaal leveren ze snel. Echter nu te snel, ik had een datum aangegeven waarop te leveren! Daar is niet naar gekeken of geluisterd. Dat vind ik niet netjes, en nu staat... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eerste keer dat wel easycell gebruiken en vol lof! Wat ons betreft nummer 1 boven glas- of steenwol. Je pakt ook alle kieren en gaten mee dus je hebt sowieso een beter resultaat. De verwerking is o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Isolantes
  2. Loja de materiais de isolamento

Easycell ✓ Huis Isoleren ✓ Geluidsisolatie houten vloer ✓ Geluidsisolatie ✓ Warmte isolatie ✓ Bouwfolie ✓ Energie besparen. Eenvoudig en goed isoleren doe je met Easycell. Easycell, houdt warmte binnen en geluid buiten.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

155 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de klantvriendelijke…

Zeer tevreden over de klantvriendelijke en snelle service van terug bellen over een lopende order en nadien nog een al betaalde factuur nasturen!

19 de maio de 2021

Resposta da Easycell

Hallo Roelofs, bedankt voor jouw 5-sterren review. En fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes Willem

12 de maio de 2021

Resposta da Easycell

Hallo Amber, bedankt voor jouw 4-sterren review. En fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes Willem

Het is wat..

Het advies dat ik van de directeur uiteindelijk kreeg was prima. Echter de dame van de verkoop liet te wensen over. Plaatste mij meerdere malen in een fictieve wachtrij. Als ik met mijn andere nummer belde kwam ik er gelijk door. De levering "binnen een dag" werd zonder pardon een dag extra. De producten (dempers) worden in losse onderdelen verkocht (mijn inziens onnodig) waardoor ik niet de juiste schroeven had en de klant nog een dag extra moest je wachten

6 de maio de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het positieve is dat de bestelde…

Het positieve is dat de bestelde materialen zijn geleverd.
Maar.....
Ik heb 15-4 geprobeerd de bestelling via mijn smartphone te regelen.
Ik kwam bij een veld om toelichting in te vullen en meldde daar dat ik de bestelling graag do. 29-4 wilde ontvangen.
De verzendkosten bedroegen ca. €75 en ik ben akkoord gegaan.
Helaas mislukte de betaling.
Dan maar via de PC bestellen:
Resultaat:
Geen veld om toelichting te geven.
De berekende vrachtkosten voor dezelfde bestelling waren ineens over de €90,-
Toch maar besteld en gezocht naar een telefoonnummer.
Niet te vinden.
Dan maar via het contactformulier aangeven dat ik deze bestelling graag 29-4 ontvang én de extra vrachtkosten aangekaart (ook mijn 06 nr vermeld).
Resultaat:
Nooit meer wat van Easycell gehoord en dinsdag 20-4 krijg ik eind van de middag een telefoontje van de chauffeur dat ie met de vracht voor het huis van mijn moeder staat en dat er niemand thuis is.
Toch maar toestemming gegeven om af te leveren en die avond naar haar huis gereden, 90 km heen én terug, om het spul (o.a. 32 pakken easycell) binnen te zetten.
Dan moet de auto maar een kleine 2 weken buiten staan.

Overmorgen gaan we het inblazen en daar heb ik wel vertrouwen in.
Maar qua klantvriendelijkheid en communicatie heeft Easycell bij mij geen punten gescoord.

29 de abril de 2021

Matig

Vloeren in hele huurwoning ingeblazen met cellulosevlokken.
Medewerkers lieten een enorme vlokkenbende achter en maakten die erger door hun "schoonblaasmethode". Ook de hele straat lag vol. Nog dagen aan het schoonmaken geweest.
Vloer leverde niet de gehoopte geluidsisolatie tov de muziek van winkel beneden (boxen in plafond..). Maar Easycell blijkt de opdrachtgever (verhuurder) hier al voor gewaarschuwd te hebben.

9 de março de 2021
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering was goed en supersnel

Levering was goed en supersnel. omdat we het snel nodig hadden hier besteld. Verzendkosten zijn dubbel zo hoog? Het lijkt dus of jullie goedkoop zijn maar rekenen verzendkosten 14 euro voor klein doosje!!!

15 de fevereiro de 2021

Prima isolatie materiaal

Prima isolatie materiaal, goed verplakt en idem te verwerken.
Informatie over zelf ophalen pakken eaycell niet duidelijk.
Wel mail ontvangen dat order/betaling verwerkt was maar geen ophaalbericht.
tevens zou het handig zijn duidelijker de afhaalplek/ exacte ingang op te geven. Nr 1 is onjuist, waardoor je op de verkeerde plek staat aan te bellen.

mvg

26 de janeiro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netjes en snel geleverd precies volgens…

Netjes en snel geleverd precies volgens de verwachting.

Alleen n bevestiging email met n tijdsvak is handig en heb ik gemist.

21 de janeiro de 2021

Resposta da Easycell

Bedankt voor de tip. We hebben een hele nieuwe website, er zitten nog een aantal foutjes in.
Wij nemen uw opmerking zeker mee in de komende bespreking met de website bouwer.