eat SOUS | Premium Home Dining Avaliações 5.141

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke box van Ron Blauw. Heerlijk Indonesisch eten wij waren met zijn vieren maar de dag erop ook nog net 2 personen van gegeten. Alles was smaakvol goede instructies over opwarmen en waar welke k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben genoten van het heerlijke eten dat we hebben besteld via Eat Sous. We hebben verschillende boxen besteld, Rainarai classic-meat box, Street Food by Han India box en de Rijsttafelbox van Ro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg leuk concept waarbij je een speciaal moment thuis creëert. Samen de laatste puntjes op de "i" regelen en tussendoor een wandelingetje maken geeft ook veel vrijheid. Bij ons helemaal ideaal om eer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ieder gerecht van deze brunch vonden wij Grote Klasse evenwichtige melange van hartig en zoet mooie menukaart ook als herinnering eitje met gravad lax en de aardappelkaantjes en bieslook creme frai... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida

A digital chef-to-consumer platform delivering incredible chef meal kits & food innovations to your home, nationwide. We're elevating home dining experiences by merging quality, experience and simplicity in ways that were never possible before.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Indische maaltijd was van excellente…

De Indische maaltijd was van excellente kwaliteit en de hoeveelheid was ruim voldoende voor 4 personen. Alles gaat makkelijk; het bestellen, de betaling, bezorging en de informatie is uitstekend. Wij hebben vaker bij Sous/Ron Gastrobar besteld en onze gasten gaan dat zeker ook doen. Thuis genieten op hoog culinair niveau.

Aanrader

Fijne levering, heerlijke producten, zou het iedereen aanraden

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jammer

Goedendag, de insteek was een chef met diner als verjaardags kado. Over de samenstelling van het menu was al teveel gedoe, dus besloot dan maar een menubox te proberen, maargoed dat ik deze voor 5 personen besteld had want de portie groottes waren best minimaal. Dus met 3 volwassenen en 1 kind gegeten, waarvan het tussengerecht gevogelte (eend&kwartel) meer wild smaak bleek te bevatten, welke niet bij de beschrijving stond en dus ook niet in de smaak viel. De cassavesoep was wel goed in de smaak. Al met al een beetje teleurgesteld voor wat je kreeg.

logotipo da eat SOUS | Premium Home Dining

Resposta da eat SOUS | Premium Home Dining

Beste Jenny,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag, al spijt het ons enorm te horen dat het diner niet aan de verwachtingen voldeed.

We streven ernaar om met onze boxen een volwaardige restaurantervaring in huis te brengen. Het is dan ook jammer om te lezen dat de portiegrootte voor jullie als minimaal werd ervaren. Wat betreft het tussengerecht: eend en kwartel hebben inderdaad een meer uitgesproken, karakteristieke smaak die neigt naar wild. We begrijpen dat dit een verrassing kan zijn als je een mildere smaak verwachtte; we nemen je feedback mee om onze productbeschrijvingen nog duidelijker te maken.

Het doet ons wel goed dat de cassavesoep in de smaak viel, maar we begrijpen dat dit de algehele teleurstelling niet wegneemt. Wij willen dit graag op een goede manier met je bespreken en kijken hoe we je tegemoet kunnen komen. Zou je een e-mail kunnen sturen naar hello@eatsous.com? Dan nemen we direct contact met je op.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling.

Team SOUS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sous is een avondje uit aan je eettafel

Sous is een avondje uit aan je eigen eettafel. Je staat niet te lang in de keuken dus genoeg tijd om samen te genieten!
De maaltijd wordt vers en gekoeld bezorgd in handige doos. Duidelijk verdeeld met een goede beschrijving en/of filmpje.
24 januari bestelde we weer een heerlijk vier gangen diner. De gerechten waren mooi op elkaar afgestemd maar toch zeer divers qua smaken.
Een aanrader!

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is echt thuis uit eten!

Dit is echt thuis uit eten! Wij wilden graag heerlijk en uitgebreid thuis eten, zonder er heel veel voor te doen. Het pakket bestellen was heel makkelijk aan de hand van een vragenlijst. Allergenen en dieetwensen waren duidelijk zichtbaar. Het pakket werd op de afgesproken tijd gekoeld afgeleverd en de omschrijving om het eten te verwarmen/bereiden was heel goed. Dit gaan we zeker nog eens doen!

16 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Veel moeite en energie gekost, alsnog een teleurstellende ervaring

Mijn ervaring met SOUS was vooral dat het me heel veel moeite en energie heeft gekost voor wat uiteindelijk alsnog een teleurstellende ervaring was. 1e keer ontbraken er 2 gerechten van de “Indian Feast” volledig en was het alsof iemand anders al een Indian feast in de doos had gehouden, want een deel van de inhoud door de hele doos verspreid (alles zat onder de yoghurt). Toen kreeg ik een compensatie van €20 aangeboden, wat ik karig vond bij een bestelling van bijna €100, omdat een groot deel ontbrak en we de rest niet goed en een deel zelfs helemaal niet konden gebruiken. Niet echt een leuke diner ervaring dus. Uiteindelijk een vervangende box gekregen, die dit keer netjes verpakt was, maar er ontbrak wéér een volledig gerecht! Hoe krijg je het voor elkaar..? Jammer, want de curry’s smaakten wel erg goed.

27 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het eten was fantastisch, maar niet alles was perfect.

1ste kerstdag werd de box van Amis de Maison geleverd. Het zag er allemaal super goed uit. Alleen misten wij het speltbrood. En het desert was behoorlijk door elkaar gehuseld. De chocolade toefjes waren dus danig beschadigd. Gelijk contact opgenomen met eat SOUS. Helaas kon het speltbrood niet meer na bezorgd worden ivm de drukte. Begrijpelijk.
Maar Eat SOUS zou na de kerstdagen gelijk contact met ons opnemen voor een vergoeding. Dit is helaas tot heden niet gebeurd.
Alle gangen van het menu smaakten echt perfect, de bereiding was erg gemakkelijk.
Een goede beschrijving.

26 de dezembro de 2025

Absoluut heerlijk

Absoluut heerlijk! Iets aan de prijs, maar als je kijkt naar prijs/kwaliteit zijn geld méér dan waard! En als je voor ‘eten met gasten’ besteld scheelt het een hoop gedoe in de keuken. Oftewel: aanrader!

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij twijfel, zeker proberen!!!

EatSous heeft na meerdere bestellingen nog nooit teleurgesteld. De leveringen zijn spot on. De kwaliteit van geleverde producten/ menu’s zijn zoals beschreven en van uitstekende kwaliteit. Als ik de laatste 2 mag benoemen waren dit Chinese pancakes met duck. Wat een geweldig beest die uiteindelijk ook crispy en rood gebruind uit de oven kwam. Super smaakvol en super simpel. Samen met de bijbehorende gerechten was dit echt een feest om te eten. Als 2e bestelling was dit het menu van Kelvin Lin…. wat een smaak explosie!!! Ook hier weer op tijd geleverd, uitstekend thuis te bereiden. Kortom, voor elke portemonnee is er iets te bestellen al naar gelang jou behoefte. Wij zijn fan en blijven kiezen uit al het moois eatSous te bieden heeft. Manu thanks Guys !!!!!🙏🏽

7 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Update na: Geen communicatie na bende in de afgeleverde doos

Update onderstaande: Eetsous heeft direct de dag erna contact opgenomen, met een serieuze mail (ook de bezorging onder de loep nemen) die ik erg kon waarderen. Klantvriendelijkheid kan wat mij betreft de boel ook direct rechttrekken.

Allereerst, het eten van de chef was echt heerlijk. Echter, de bezorging en communicatie daarna was bedroevend. De dag van de bezorging kregen we de box al vrij chagrijnig in de handen geduwd. Waarbij ik al zag dat de doos doordrenkt was. Ik vroeg nog: is dit oké? Maar de bezorger liep gehaast naar z’n bus, gooide nog (naar mijn idee te hardhandig) wat dozen heen en weer in de bus. Toen we de doos opende was het één grote rotzooi in de doos: de bak soep (in plastic) was volledig kapot en de soep zat door heel de doos. Servetten waren daardoor kapot en alle bakjes zaten onder. Het was 1e kerstdag dus het was moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Begrijpelijk. We kregen wel een bericht dat ze er op dat moment niks meer aan konden doen, maar dat ze er op terug zouden komen. Ook helemaal begrijpelijk. Foto’s gestuurd en ordernummer (zoals gevraagd). Vervolgens… hoor ik niks meer. Op 31 december heb ik een nette mail gestuurd met nogmaals het verhaal en gevraagd om een reactie. Het gaat mij niet om een dikke compensatie, maar op z’n minst: hoor het verhaal aan, wat ook in het belang is van hen, aangezien het niet normaal is hoe de bezorging met de dozen smijt (en chagrijnig is). Tot op heden niks gehoord. Ik kan hier echt slecht tegen. Getuigd wat mij betreft van weinig horeca-hart.

25 de dezembro de 2025
logotipo da eat SOUS | Premium Home Dining

Resposta da eat SOUS | Premium Home Dining

Beste Britt,
Wat vervelend om dit te lezen. Een kapotte box op 1e kerstdag én daarna geen opvolging van onze kant. We nemen je feedback heel serieus, zowel over de bezorging als over onze communicatie.

We nemen vandaag nog contact met je op om dit op te lossen en goed te maken. We willen het graag rechtzetten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.