eat SOUS | Premium Home Dining Avaliações 5.141

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke box van Ron Blauw. Heerlijk Indonesisch eten wij waren met zijn vieren maar de dag erop ook nog net 2 personen van gegeten. Alles was smaakvol goede instructies over opwarmen en waar welke k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben genoten van het heerlijke eten dat we hebben besteld via Eat Sous. We hebben verschillende boxen besteld, Rainarai classic-meat box, Street Food by Han India box en de Rijsttafelbox van Ro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg leuk concept waarbij je een speciaal moment thuis creëert. Samen de laatste puntjes op de "i" regelen en tussendoor een wandelingetje maken geeft ook veel vrijheid. Bij ons helemaal ideaal om eer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ieder gerecht van deze brunch vonden wij Grote Klasse evenwichtige melange van hartig en zoet mooie menukaart ook als herinnering eitje met gravad lax en de aardappelkaantjes en bieslook creme frai... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida

A digital chef-to-consumer platform delivering incredible chef meal kits & food innovations to your home, nationwide. We're elevating home dining experiences by merging quality, experience and simplicity in ways that were never possible before.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 57% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon weer een dikke tien!

We hebben al diverse keren verschillende menu's besteld en zijn echt overtuigd dat je niet naar een duur restaurant hoeft te gaan vanwege het enorme aanbod en de fantastische samenstelling van de menu's.
Het fijne is het gemak waarmee je de gerechten op tafel voor je zelf en gasten neer zet.

27 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Indiaanse maaltijd voor 2

We hebben een indiaanse maaltijd besteld. Alles duidelijk en overzichtelijk verpakt.
De instructies op de kaart is heel duidelijk, waardoor het in no time op tafel staat. Voor ons de ideale oplossing om samen uit eten te gaan maar zonder het geregel van de oppas.

Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

27 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een heerlijke culinaire ervaring

Wat een heerlijke culinaire ervaring, gewoon bij ons thuis! De Pekingeend was perfect bereid: mals, smaakvol en met een knapperige huid zoals het hoort. Alles klopte, van presentatie tot smaakbeleving. Echt genieten van begin tot eind. Absoluut een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

25 de março de 2026

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten. Levering was fijn dat je een timeslot van een uur krijgt de dag van tevoren.
En de kwaliteit was echt boven verwachting in alle opzichten

21 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze vingers er bijna bij opgegeten...

Onze vingers er bijna bij opgegeten...zo lekker was het!

Wat een superervaring met de box die wij geleverd kregen door eat SOUS.
s 'morgens keurig gekoeld aangeleverd, buitengewoon verzorgd uiterlijk van zowel de doos zelf als alle sub-verpakkingen binnenin.
Duidelijke uitleg erbij 'wat bij wat' hoort.
Die avond het beoogde 'warme gedeelte' in de oven verwarmt, kaarsjes aangedaan op tafel en daarna samen het grote genieten.
Wat was dat kwalitatief goed..buitengewone smaaksensaties en qua nuances zelf beter via eat SOUS dan in het restaurant van deze topkok zelf :)
Echt een aanrader.
Een woord: DOEN

Heerlijk eten

Heerlijk eten! Hele duidelijke uitleg hoe te bereiden en een hoop lol in de keuken met elkaar. Bijpassende wijnen waren er ook heerlijk bij

21 de março de 2026

Top avond - Italiaans restaurant thuis

Top avond! Met een heerlijke Italian Box van Ron Blaauw. Vooraf heldere info klantenservice over allergieën (noten allergie van 1 van de gasten). Beschrijving van diner en totale box mooi vormgegeven en eenvoudige bereiding/beschrijving. Belangrijkste: het diner, alle gerechten, waren super lekker! Avondje uit in eigen huis.

20 de março de 2026

Rijsttafel Ron Gastrobar

De rijsttafel van Ron Gastrobar was heerlijk. De bezorger was keurig op tijd en alles gekoeld geleverd. Duidelijke instructie hoe de maaltijd opgewarmd moest worden. Al met al dik tevreden en voor herhaling vatbaar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eten was smakelijk en een aanrader

Eten was smakelijk en een aanrader. Alles was netjes verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Enige tip is om de labels en de gerechten te voorzien van een nummer, zodat je weet welk bakje bij welk gerhoort. Is nu even een uitzoek klusje.

13 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden geen gelegenheid om de deur…

We hadden geen gelegenheid om de deur uit te gaan, dus dachten we gelijk aan eatsous. Eerder weleens de boxen van Ron Blaauw besteld. Was echt heerlijk. Keurige levering binnen het tijdsblok en dit keer een mooie surinaamse rijsttafel van GEM. Was heel makkelijk klaar te maken en erg lekker. Dit gaan we snel nog een keer doen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn erg tevreden over sous !

We zijn erg tevreden over sous !
Keurig en netjes op tijd geleverd op top niveau.
Onze box van chateaubriand ook een aanrader we hebben weer genoten van het heerlijke eten uit eten maar dan thuis
Wat heerlijk zeg.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.