Heerlijke box van Ron Blauw. Heerlijk Indonesisch eten wij waren met zijn vieren maar de dag erop ook nog net 2 personen van gegeten. Alles was smaakvol goede instructies over opwarmen en waar welke k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben genoten van het heerlijke eten dat we hebben besteld via Eat Sous. We hebben verschillende boxen besteld, Rainarai classic-meat box, Street Food by Han India box en de Rijsttafelbox van Ro... Ver mais
Erg leuk concept waarbij je een speciaal moment thuis creëert. Samen de laatste puntjes op de "i" regelen en tussendoor een wandelingetje maken geeft ook veel vrijheid. Bij ons helemaal ideaal om eer... Ver mais
ieder gerecht van deze brunch vonden wij Grote Klasse evenwichtige melange van hartig en zoet mooie menukaart ook als herinnering eitje met gravad lax en de aardappelkaantjes en bieslook creme frai... Ver mais
Detalhes da empresa
A digital chef-to-consumer platform delivering incredible chef meal kits & food innovations to your home, nationwide. We're elevating home dining experiences by merging quality, experience and simplicity in ways that were never possible before.
Informações de contato
Fred Roeskestraat 115, 1076EE, Amsterdam, Holanda
- hello@eatsous.com
- eatsous.com
Respondeu a 57% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Hoge kwaliteit
Prima levering en hoge kwaliteit eten, zeer aan te bevelen!
Heerlijk en makkelijk
Alles was heel makkelijk "bordklaar" te maken en alle gerechten waren heerlijk. Bovendien voor een redelijke prijs.
Een aanrader
Diverse maaltijden besteld, allemaal van hoge kwaliteit! Een perfecte levering!
Een feestje
Het was een verrassing voor mijn geliefde; de Valentijns-box. En het was ook een heerlijke verassing van met zorg uitgekozen share-dinings. Rozenblaadjes en placemats met rozen maakte het geheel af.
Complimenten!
Simpel te bestellen om heerlijk te genieten
Simpel te bestellen, goede gekoelde bezorging ook in Enschede :)
Met duidelijk inzichtelijk wanneer de pret aankomt!
Makkelijl te bereiden, echt wat je zelf niet zo 1,2,3 lukt dus makkelijk sfeervolg thuis dineren
EatSOUS geeft een goede at-home dining experience
EatSOUS is een prima leverancier, veel keuze en duidelijke communicatie. Zowel bestellen als leveren ging fantastisch. Het eten viel tegen (prijs/kwaliteit), terwijl dit de vorige keren beter was. Hangt erg af van het restaurant!
Het was lekker zag er heel mooi…
Het was lekker zag er heel mooi verzorgd uit, alleen de churros was slap en taai.
Erg leuk en lekker de boxen van eat Sous
Erg leuk de boxen van eat Sous, met kerst al een box besteld en nu met Valentijnsdag ook. Makkelijk en leuk om thuis af te maken en goede gerechten die super smaken.
Wat ze beloven komt helemal uit
Wat ze beloven komt helemal uit
ook toen de aflevertijd niet uit zo komen even bellen kost iets maar super geregeld
bezorging heel netjes en eten lekker
bezorging heel netjes en eten lekker, maar voor 6 personen gaf het niet echt een restaurant-ervaring. We kregen 3 boxen voor 2 personen (dus een enorme stapel bakjes die helaas niet in de oven konden, dus overscheppen) en de gebruiksaanwijzing was (kwamen we later achter) voor 2p porties, want alles was nog koud na de beschreven bereidingstijd (alles nl bij elkaar in een glazen schaal gedaan). Dus weer terug in de oven en continu kijken/proeven/ wachten.... Daarnaast is het ook lastig thuis en voor zoveel personen de borden mooi op te maken, dus het zag er een stuk minder uit dan op de plaatjes... en de toetjes waren in de bakjes flink gaan schuiven, dus dat zag er al helemaal niet meer aantrekkelijk uit.
Op zich een leuke ervaring, maar meer voor een kleine setting
Altijd verrassend
Super goed verzorgd
Super goed verzorgd, perfecte porties en makkelijk te bereiden; we hoefden alleen de gerechten op te warmen in de oven. Ideaal voor als je thuis uiteten wil ;)
Overheerlijke valentijnsbox van brasserie van Dam
De maaltijden in de Valentijnsbox van brasserie van Dam waren stuk voor stuk overheerlijk. De vitello tonnato en tonijn tataki waren top en de pompoensoep heerlijk romig. De kalfsragout was tevens een favoriet.Daarbij een lekkere fles rosé cadeau gekregen en alles mooi ingepakt. Kortom een feestje!
Het was echt fantastisch!
Het was echt fantastisch! Hele mooie ingrediënten en alle ingrediënten waren echt met zorg bij elkaar gezocht en hierdoor kreeg je echt hele mooie en fijne smaakervaring. Ook de bereiding was erg duidelijk en overzichtelijk. We hebben echt een hele mooie en bijzondere thuis restaurant ervaring gehad!
Goed concept!
Eat Sous heeft een mooi concept waardoor je thuis “uit eten” kunt. Het heeft diverse restaurants en daarin menu’s waaruit je kan kiezen om op de gewenste dag geleverd te worden. De navigatie op de website, het bestellen en bezorgen wordt zorgvuldig en overzichtelijk geregeld. Helaas is de kwaliteit van een van de restaurants (waar wij voor gekozen hebben) niet goed en hierdoor een teleurstelling geweest. Dit weerhoudt ons er echter niet van om via Eat Sous een keer een ander menu te bestellen!
We hebben voor Valentijnsdag een box…
We hebben voor Valentijnsdag een box besteld bij Sous en wauw… echt alles klopte! Van begin tot eind was het tot in de puntjes verzorgd. Het eten was niet alleen heerlijk, maar ook prachtig gepresenteerd met bijpassende garnering. Alsof dat nog niet genoeg was, zat er ook een lekker flesje rosé bij én zelfs tafelversiering om het helemaal af te maken. Je merkt echt dat er aandacht en liefde in zit — het voelde als een restaurantervaring, maar dan gewoon thuis.
Voor ons was het een perfecte, zorgeloze Valentijnsavond. Absoluut een aanrader voor iedereen die iets speciaals wil zonder zelf uren in de keuken te staan. Wij bestellen zeker nog een keer! ❤️🍽️
Erg lekker gegeten
Erg lekker gegeten. Makkelijk te bestellen en te maken! Werd op tijd geleverd. Erg blij mee :)
De Valentijnsbox van brasserie van Dam…
De Valentijnsbox van brasserie van Dam was een succes. Leuk aangekleed, eten was erg lekker en makkelijk te bereiden.
Alles verliep
Alles verliep, soepel kwa bestellen. Het track & trace systeem is ook heel fijn, je hoeft niet onnodig lang thuis te wachten.
We hadden het Valentijnspakket van brasserie Van Dam, we hebben er heerlijk van genoten!
Top ervaring
Super lekker eten, bezorging was goed en het bereiden makkelijk. Zou zeker nog een keer bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.