Jeg hyrede Ebaren til min runde fødselsdag og jeg har ikke fortrudt et sekund. Det var virkelig en kæmpe succes. De laver fantastiske drinks i god kvalitet og de er virkelig dygtige og super søde.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg hyrede E-baren til min 30-års fødselsdag, og de leverede virkelig i stor stil! Bartenderne var ikke kun professionelle og dygtige, men skabte også en fantastisk stemning, der gjorde festen ekstra... Ver mais
A empresa respondeu
Ebaren skabte de perfekte rammer om vores fest! 🍹🍸🎉❤️ ALLE vores gæster - og vi! - var blæst bagover af de lækre, flotte drinks, timing og fantastiske humør! Malte og hans team fik alle til at... Ver mais
Havde booket E-baren til at komme og holde et cocktail kursus til min 30 års fødselsdag. Vi var 12 piger & alle var MEGET imponeret. Cocktails'ne var virkelig gode, Malte fortalte om råvarer, u... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos E-baren tilbyder vi en ekslusiv og komplet barløsning. Vi dækker hele landet og har stor erfaring med at levere professionelle barløsninger til forskellige typer af arrangementer. Vi skræddersyer vores cocktailkursuser, firmafester, julefrokoster, bryllupper, fødselsdags fester mm. lige efter jeres behov, så i kan slappe af og nyde aftenen med jeres venner familie & kollegaer
Informações de contato
Hjallesevej 113, 5230, Odense, Dinamarca
- support@ebaren.dk
- ebaren.dk
E-baren leverede en fantastisk service…
E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag.
Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang.
Mvh. Louise Henriksen

Geniale Drinks
Hvilken aften vi havde i selskab med E-baren ? kort sagt : Perfekt.
Malte og hans team trådte til med super kort varsel, til vores firma fest.
Der blev mixet super gode drinks i mange timer, alt gjort med højt humør, det er tydeligt at de brænder for at lave de bedste drinks, de kan lave.
Jeg vil 110% anbefale E-baren og bruge dem igen.
Formidabelt arrangement
Vi var 5 drenge til et sushi og Cocktail arrangement i Odense, hvor vi blev taget så godt i mod lige fra vi trådte ind af døren! ALT spillede hele aftenen, lige fra cocktail kurset til festen sluttede. Vi følte os så velkomne og i godt selvskab, vi blev virkelig mødt af et professionelt team der brændte for det de lavede. Vi kommer igen, det bliver med garanti ikke sidste besøg
Hvis du vil forkæle dine gæster så book E-baren
Jeg havde fornøjelsen af at have booket Ebaren til min 50 års fødselsdag i lørdags - kæmpe succes.
Malte og hans team var super serviceminded , nærværende og meget profesionelle !! De var med til at skabe en god stemning blandt gæsterne samtidig med at de hurtigt og effektivitet servere den ene lækre drinks efter den anden. Mine gæster var meget begejstret og var vilde med deres koncept og gode humør. Flere af gæsterne omtalte deres drinks som de BEDSTE de havde smagt !
Når man booker Ebaren skal man ikke tænkte på noget selv, de kommer med bar, glas og drinks og rydder selv op igen - hurtigt og effektivt!!
Jeg vil helt klart booke dem igen til min næste fest og sender dem de bedste anbefalinger.

Resposta da Ebaren
Vi bookede ebaren til cocktailkursus…
Vi bookede ebaren til cocktailkursus ifm. polterabend. Det kan varmt anbefales. Vores vært var enormt sød og underholdende. Det hele fungerede så nemt og de var meget hjælpsomme med at få det hele til at spille perfekt.
Thumps up

Sjovt og hyggeligt cocktailkursus
Vi bookede e-baren til cocktailkursus, til et polterabend, og vi havde sådan en god aften ! Fyren der stod for det var sjov og høflig, hvilket samlede selvskabet og fik os til at grine. Kæmpe anbefaling herfra 🥳
Den varmeste anbefaling
Vi valgte at booke ebaren til vores bryllup - og det fortrød vi bestemt ikke! Yderst professionelle og servicemindet. Forinden brylluppet valgte vi nogle cocktails i samarbejde med ebaren. På dagen skulle vi ikke stå for noget. De to bartendere havde selv alt med og havde styr på det hele. De var med til at skabe en virkelig god stemning til festen med deres friske humør og lavede de lækreste cocktails, som alle gæsterne roste til skyerne! Virkelig pengene værd - vi kommer helt sikkert til at booke igen!
Kæmpe anbefaling
Ebaren kom med god energi og parathed til at skabe et festligt cocktailkursus - hvilket det blev! I er gode til at tage styringen for arrangementet og med god humor og fortælling får I alle med.
Én ting I kunne overveje er, om I kunne have en vejledning til, hvordan man skal arrangere sig fysisk, så man får den bedste oplevelse. Vi var eksempelvis omkring 35 msk. og måske havde en anden fysisk opsætning af borde, været end bedre for oplevelsen? :)
De bedste anbefalinger,
Louise
Kobberbryllup
Vi afholdte kobberbryllup, og i den forbindelse havde vi hyret E-baren til at servere cocktails for vores gæster.
Dialogen og planlægningen med Malte inden festen var super. Her fik vi i samråd med Malte udvalgt 6 cocktails, som der skulle tilbydes til vores gæster!
Til selve festen stod Malte og Emilie for baren, og deres smil og festlige humør var kraftigt medvirkende til at vores gæster -og os selv havde en fantastisk fest som levede op til vores forventninger.
Alle i selskabet nød i øvrigt de cocktails som blev mikset sammen til os, og var medvirkende til at vores gæster følte sig ekstra forkælet.
Vi giver de varmeste anbefalinger til E-baren!
E-baren leverede helt uimodståelig og…
E-baren leverede helt uimodståelig og exceptionel underholdning i form af cocktail-kursus til mine ansatte i Holdtræning Odense. Service, kvalitet og koncept helt i top. Bare TAK♥️
God service, lækre drinks og fed energi!
Godt humør, super velsmagende drinks, effektiv og hurtig service og ikke mindst rigtig god stemning og energi bag baren! Det var en sand fornøjelse at have E-baren til at lave drinks til vores fest - kæmpe anbefaling herfra
Wauw wauw wauw
Jeg var så heldig at vinde et cocktailkursus for 6 personer, hvor heldig må man liiiige være!⭐️
Drengene fra E-baren kom hjem til os og var super søde, meget charmerende og utrolig dedikerede til deres fag. De er top prof og man kan mærke det er en passion.
Der var blevet sammensat en lækker menu af 4 cocktails til os vi skulle lære at lave, en fed oplevelse at have sammen. Der blev grint, shaket og spildt (lidt) undervejs, men vi havde en fest med det🍹🍸🍾
E-baren får de største stjerner med herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stor anbefaling herfra!
Jeg bookede E-baren til min 50 års fødselsdagsfest! Og hold nu k… Holdet fra E-baren leverede virkelig varen med flotte og smagfulde drinks. Det spillede virkelig - også til en fest med mange gæster (over 60 gæster), der manglede ingenting! Bartenderne var smilende, imødekommende og med et meget højt serviceniveau!
Det er ikke sidste gang jeg gør brug af E-baren! De største anbefalinger herfra.
Vi havde E-baren til en stor firmafest…
Vi havde E-baren til en stor firmafest og det var en kæmpe succes. Masser af lækre cocktails og mocktails og vælge imellem og et fantastisk hold af bartendere som gav den maks gas hele aftenen.
Kan varmt anbefales.
Vi hyrede Ebaren til vores bryllupsfest…
Vi hyrede Ebaren til vores bryllupsfest og det var FORTRYLLENDE service og yderst velsmagende drinks!!
Har sjældent oplevet så professionel betjening og SÅ lækre og smukke drinks.
Vi vil KUN bruge Ebaren fremadrettet til vores arrangementer, de sørger for den bedste stemning og de mingler tilmed med gæsterne med en bakke drinks i hånden, serviceniveauet kom lige op på højeste plan med de unge velklædte bartendere i huset!
Kæmpe anbefaling herfra! I bliver ikke skuffede.
Vh. Mie
Hvis man ønsker fantastiske drinks og de bedste bartendere, så er det Ebaren, man skal have fat i
Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner. Virkelig et fantastisk arrangement og det er bestemt ikke sidste gang, de skal hyres ind til en fest ved os. De får de varmeste anbefalinger herfra.
Fortryllende cocktails og verdens klasse service
E-baren skabte de perfekte rammer til vores firma julefrokost den 2/12-22.
Alle gæster har tilkendegivet at E-baren var det rigtig valg fordi de leveret lækre cocktails, god stemning blandt alle gæsterne og ekstraordinær service. Malte og hans team leveret bare varen.
Jeg vil anbefale E-baren til alle som ønsker fortryllende cocktails og verdens klasse service til jeres næste fest.
Leje af DJ-udstyr
Lejede DJ-udstyr til en julefrokost og alt spillede bare - opsætning & nedtagning til aftalt tid og selve lyd & lys-delen var i top :-)
Ebaren leverede varen.
Ebaren leverede varen.
Vi havde fornøjelsen af Ebaren til vores julefrokost (60 mand), og de 3 gutter i baren var utrolig høflige, opmærksomme og helt igennem serviceorienteret.
De leverede super lækre cocktails, og alle kolleger var meget begejstret.
En klar anbefaling herfra.
Julefrokost for større selskab (+100)
Vi har til årets firmajulefrokost haft fornøjelsen af at have Ebaren til at servere cocktails. Her oplevede vi i aller højeste grad rigtig god service, imødekommenhed, proffesionalisme og kvalitetsbevidsthed. Det er tydeligt at Ebaren ønsker at differentiere sig på kvaliteten, hvilket de lykkedes med.
Malte og hans dygtige bartendere viste at de sagtens kan håndtere små 110 cocktailtørstige festdeltagere.
Der skal lyde et tak til Ebarens dygtige hold, og en klar anbefaling herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.