Ebisusushi Avaliações 66

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har sammen med min kone besøgt Ebisushi.dk flere gange, og vi har altid haft en rigtig god oplevelse. Betjeningen er venlig og imødekommende, og serveringen er imponerende hurtig. De går aldr... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi var 5 personer der havde bestilt bord, vi stod meget længe lige indenfor døren og ventede på at personalet tog imod os . Bordet var ikke rent , det blev det dog , da vi gjorde opmærksom på det... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig sushi vi fik lørdag d. 11 okt. hos Ebisu sushi i søborg. risen var tør, Kyllingspyd var ikke gennemstegt, dessereten var dårlig, pånær deres softice. Man skal betale extra fo... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De går aldrig på kompromis med kvaliteten

De går aldrig på kompromis med kvaliteten, og personalet er altid hjælpsomme og opmærksomme. Maden er frisk, velsmagende og smukt anrettet, hvilket gør hvert besøg til en fornøjelse.

Det kan være svært at få bord i højtiderne, men det er blot et tegn på, hvor populært stedet er. Vi kan varmt anbefale Ebisushi.dk til alle sushi-elskere.

10 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har været nede og spise frokost i…

Vi har været nede og spise frokost i jeres resturent i holbæk har fået det virkelig skidt med ræser mave der var rigtig dårlig betjening i dag jeres personale sidder og spiser frokost inde ved gæsterne og smasker helt vildt og snakke meget højt maden smagte underligt virkelig ringe 👎

5 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er lige kommet hjem fra et frokost…

Er lige kommet hjem fra et frokost besøg hos Ebisu i Søborg . Fantastisk oplevelse - så lækker sushi- det var friskt og velsmagende og udvalget var super - selv is buffet var incl med masser af lækker is og softice. Og ja - skal du have ekstra chilimayo så koster det 5,- hvilket vi synes er helt fair når man tænker på du kan bestille så meget lækkert og forskelligt i 2 timer ( ad libitum ) Det er helt sikkert vi kommer igen meget snart . Grunden til de ikke får 5 stjerner - er der godt kunne være lidt mere smil fra personalet - ellers er vi fan 👍🏼🤩🥰

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lækker mad men manglende rengøring..Søborg

Bordet var ikke rent , det blev det dog , da vi gjorde opmærksom på det , spisepinde var heller ikke rene .
Maden kom meget hurtigt , det var virkelig lækkert og meget indbydende at se på. Da vi hentede isen manglede der igen rengøring, det var fedtet og ikke særlig indbydende .

9 de fevereiro de 2026

Uspiseligt

Jeg plejer normalt ikke at anmelde restauranter, fordi jeg hellere bare vil sige pyt hvis jeg har haft en dårlig oplevelse. Men altså, den her omgang ad libitum sushi i helsingør afdelingen var vitterligt uspiseligt… vi betalte 258kr plus drikkevarer for en omgang usmagelig bombe ris med lidt reje i. Stykkerne var KÆMPE store så man kunne nærmest kun få højest 10 stykker ned før man var ved at sprænge og chilimayoen ødelagde sushien fordi den var så stærk. Stykkerne var også skåret helt skævt så det lignede noget der var løgn. Havde virkelig glædet mig til en omgang god sushi med min kæreste men vi var begge meget utilfredse og måtte betale efter 30 min og gå. Der var også utrolig koldt så vi måtte sidde med jakke på. Og lige nu som jeg skriver anmeldelsen sidder jeg og har skide ondt i maven.

3 de fevereiro de 2026

Ebisu Holbæk

Ebisu Holbæk
Virkelig dårlig restaurentoplevelse.
Der var møg beskidt alle vegne, sushien var lunken og vi havde alle dårlig mave om natten efter besøget.
Fadene sushien kom på, lignede at de var brugt af et andet bord før os, der var madrester og fedtfingre på.
Glassene var helt snaskede og lignede også at de var brugt før os. Toilettet var også ulækkert og lignede ikke at det var gjort rent længe.
Der kommer vi aldrig igen.

10 de janeiro de 2026

Ikke anbefalt.

Det her var ikke sushi – det var ris med identitetskrise. Fisken smagte træt, risene var tørre, og wasabien havde mindre bid end en agurk. Portionerne var pinligt små, priserne alt for høje, og kvaliteten matchede slet ikke regningen.

Kom sulten, gik fattigere og skuffet. Kommer ikke igen.

4 de janeiro de 2026

Virkelig dårlig kvalitet

Holbæk
Vi havde valgt at få vores nytårs sushi fra dem… virkelig dårlig smag af rådden fisk, ikke det antal vi havde bestilt, 2 meget små bøtter med syltet ingefær, til 6 personer, og da vi hentet det stod det på gulvet i restauranten og i stue temperatur
Aldrig noget vi gør igen, ellers et sted vi har været glad for at komme

31 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God mad men dårlig service !

Først og fremmest vil jeg sige, at vi tog på Ebisu for første gang, og vi elskede maden (dog spiste vi ikke sushi ). Den var virkelig i top, og det er helt sikkert et sted, vi vil besøge igen.
Desværre var oplevelsen med medarbejderne ikke lige så god. Allerede da vi sad ved bordet, kom en medarbejder hen og sagde, at vi skulle gå ca. 45 minutter tidligere, fordi det stod sådan i systemet, selvom det var hende selv, der tog imod os, da vi ankom. Hun virkede meget stresset og forvirret, og det var rigtig træls, at vi skulle bruge tid på at overtale hende.
Det samme gentog sig ved betalingen. Det var egentlig en lille ting, men igen var der en forvirret medarbejder, som ikke vidste, hvordan han skulle håndtere, at vi ville betale separat. Han blev endda irriteret, da jeg bad om at få mine penge tilbage, som jeg havde ret til – fordi han mente noget andet, end det der reelt var aftalt.
Som sagt var maden virkelig god, men medarbejderne bør være mere professionelle og bedre rustet til at håndtere sådanne situationer!!!

27 de dezembro de 2025

Alt var fantastisk

Alt var fantastisk, servicen var god, made n og drinks kom ud med det samme. Maden var rigtig god kvalitet, og der er mange gratis dessert muligheder når man bestiller adlibitum. Restauranten er stor og flot og der er plads til mange, samt en virkelig hyggelig stemning. Man føler sig ikke overset. Ville helt klart anbefale!

6 de dezembro de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5 – Alt smasher!

Jeg havde en virkelig fantastisk oplevelse her! Maden er helt i top – alt smager friskt og lækkert, og sushien er virkelig god. Både de varme retter og de sprøde snacks sidder lige i skabet, og man kan virkelig mærke kvaliteten.

Servicen er også helt fantastisk. Man føler sig virkelig velkommen fra start til slut, og personalet er super søde, opmærksomme og imødekommende. Det gør hele oplevelsen endnu bedre.

Desserten er super lækker og afrunder måltidet perfekt.

Alt i alt et sted jeg varmt kan anbefale – god mad, god stemning og god service. Alt smasher! 🍣✨

18 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi spiser her ofte ved Søborg

Vi spiser her ofte ved Søborg, og niveauet skuffer aldrig. Maden er frisk, velsmagende og flot anrettet – især de sprøde appetizers og rullerne er helt perfekte. Stemningen er hyggelig, og man føler sig virkelig velkommen.

Servicen er også altid i top. Kelly fortjener en særlig ros – hun er smilende, opmærksom og gør besøget ekstra hyggeligt. Det er virkelig rart at komme et sted, hvor man føler sig genkendt og taget godt imod hver gang.

18 de novembro de 2025

Skræmmende dårlig behandling

Skræmmende dårlig behandling, blev smidt ud af holbæk afdelingen inden for 1 time da vores børn "larmede" dog virkede det ikke til at genere nogen andre gæster.. virkelig dårlig oplevelse, vi skulle dog stadig betale fuld pris for 4 voksne og 4 børn..

25 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fejl og mangel i bestilling

Holbæk afdelingen fejlede virkelig her til aften… min bestilling var forkert selvom det “kun” var 2 nigiri med tigerreje jeg ville have lavet om til laks.. og derefter havde jeg heller ikke fået min bestilte og betalte chilimayo med og ingen ingefær og wasabi… det er 3 gang i træk at jeg oplever dette

24 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helsingør afdelingen

Helsingør afdelingen.

Skuffende at risene var tørre.
Også må jeg sku indrømme a jeg blev noget så irriteret over at deres ene tjener rendte rundt i for store klip klapper, for hun slæbte dem hen af jorden, forfærdeligt at høre på som kunde.

17 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Væreste sted at spise sushi

Virkelig dårlig sushi vi fik lørdag d. 11 okt. hos Ebisu sushi i søborg.
risen var tør,
Kyllingspyd var ikke gennemstegt,
dessereten var dårlig, pånær deres softice.
Man skal betale extra for dressing.
Absolut sårlig service, vi blev dårligt placeret, personalet havde alt for travlt, de glemte en del af vores bestilling.
Alt i alt anbefales det overhovedet ikke.

11 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais