It took around three weeks for my delivery to arrive which isn’t a problem for me, but I didn’t get any email confirmation or shipping informations which was weird.
Veja o que dizem as avaliações
Beställt en bräda som skulle ha 2-4 dagars leveranstid, det är nu dag 5 och har inte ens fått bekräftelse på om brädan har skickats eller någon form av uppdatering. Kontaktade kundtjänst genom meddela... Ver mais
ARNAQUE! Evitez ce site ! Les directeurs sont les mêmes que pour DEPOT PRIVE. Ils ne vous envoient jamais les marchandises commandées et ne vous remboursent jamais. Ils sont également directeur... Ver mais
Gått en vecka och inte fått min beställning, inte hört ett ljud från er, ändå har jag skickat ett mejl till er. Får jag inte väskan innan tisdag kommer jag kontakta varenda en av er på mojo Group.... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sveriges första och största dedikerade återförsäljare av elektrsika skateboards och elektriska longboards. Vi har Europas mest välsorterade webbutik inom elektrisk skateboard! Vårt team består av passionerade brädåkare!
Informações de contato
Järvsgatan 8, 81152 , Sandviken, Suécia
- support@e-boardstore.se
- eboardstore.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Otroligt bra service
Otroligt bra service. Har haft det flera gånger att jag behövde en specifik eskate grej som inte fanns någonstans i Sverige. Av ren chansning frågade jag eboardstore om dem kunde fixa det och varje gång löste dem det. Har köpt en del grejer hos dem och leveranserna är snabba och pålitiga. Stödja dem nu under Coronatiden!!!

Resposta da EBOARDSTORE
Snabb leverans och en grym bräda :)

Resposta da EBOARDSTORE
I bought a bamboo GTR only took one day…
I bought a bamboo GTR only took one day to get it I’m impressed. The board is great too top Quality.

Backfire g2 black
Snabb och personlig kontakt! Packades och skidades snabbt också!

Superfornøyd!
Hjelmen kom raskt i posten, og var om mulig enda finere enn på bildet! Jeg ble litt bekymret til å begynne med, for jeg mottok ikke noe e-post-kvittering på kjøpet etter betaling. Jeg fikk imidlertid veldig raskt beskjed om at varen var lastet opp for levering via Fed Ex, så bekymringen var kortvarig. Jeg er superfornøyd!

Resposta da EBOARDSTORE
Betalade med bitcoin, lite strul men annars 5/5!
Betalade med bitcoin, vilket de inte riktigt var med på då jag inte hade fått beställning på utsatt tid så kontaktade dem på FB där de upptäckte misstaget och skickade ordern direkt, annars gick allt riktigt smidigt. Kommer säkert beställa mera från dem dels för de tar emot Bitcoin.

Resposta da EBOARDSTORE
Utmärkt kommunikation både via…
Utmärkt kommunikation både via chattfunktion och telefon. Mycket snabb leverans av de hjälm jag beställde.

Resposta da EBOARDSTORE
Fria returer hade varit smidigt
Fria returer hade varit smidigt, iaf på mindre produkter. Jag förstår om det blir lite väl dyrt på brädor etc men hjälmar, handskar etc hade varit trevligt att kunna prova och skicka tillbaka om de inte passar.
Annars grymt!
Edit: jag förstår! hoppas det går bra för er så ni kan bli ett större företag i framtiden!

Resposta da EBOARDSTORE
Great gear and fast delivery
Great gear and fast delivery. Highly recommended!

Fantastiskt
Bra leveranstid, bra pris och rätt vara. Mer är orimligt att begära 😂

Inga konstigheter
Inga konstigheter, allt gick som smort!!

Bra produkt och leverans
Bra produkt och leverans! Tack Eboardstore!

Lysande! ⭐️
Precis fått hem Bamboo GTR AT, inte hunnit prova den riktigt ännu men med tanke på kvaliteten och den sjyssta designen från världsledande Evolve kan man inte bli annat än nöjd hoppas jag!
Smidigt köp och snabb leverans av Eboardstore! 👍🏼

Resposta da EBOARDSTORE
The price it's a bit high but the…
The price it's a bit high but the package come really fast and with no proble at all.

Good support.
It has been a bumpy ride for me and my xway - x1 pro, but the support was always fast and helpful. After only 200 km I started having problems with the board, I contacted Eboardstore and they quickly had my board sent to service (all the way from Denmark). It turned out that the battery was broken, (very expensive stuff) but they just replaced it. Good support.

Snabba och väldigt kompetenta
Snabba och väldigt kompetenta. Rekommenderas starkt

Resposta da EBOARDSTORE
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.