Dit bedrijf moet nagetrokken worden!! Je ontvangt je bestelde producten nooit Ik raad dit bedrijf sterk af!
Uwielbiam miody jem ich dużo niestety te oba które kupiłam są najgorsze z nich. Ledwo wyczuwalny smak i zapach miodu
Ik had nog nooit zo,n slechte honing gezien en gegeten. Noit meer kopen.
Szybka sprawa dostawa i smaczny miod...
Wij hebben natuurlijke imkerij waar staat 1.500 bijenkorven op de oostelijke regio's van Polen. De specialiteit van de imkerij is de Lindehoning, Boekweithoning, Veelbloemigehoning en Koolzaadhoning. De honing die in voedwinkels verkrijgbaar heeft suiker. Onze honing is 100% echte!
Alkmaarseweg 110B, 1941 DR, Beverwijk, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb twee maal bij hen besteld. Twee maal was dit honingdauwhoning. Een paar dagen terug kreeg ik i.p.v. wat ik besteld had andere honing. Mogelijk een mix van boekweithoning en bloemenhoning? Het was in iedergeval geen honingdauwhoning. Niet de donkere vloerbare kruidige smaak die ik herken in smaak en textuur. Maar iets bloemigs, wat honingdauwhoning niet is. Echter weet ik na jaren bij verschillende imkers honingdauwhoning te bestellen wel hoe deze eruit ziet. Vorig jaar kreeg ik een bijna witte troebele honing, die volgens het etiket de donkere honingdauwhoning zou zijn. En waar notabene daarnaast ook nog vieze bruine vlekken aan de binnenkant van de deksel zat. Zij verklaarden dit als een fout van een medewerker. Na een aantal weken kreeg ik na veel over en weer gemail de juiste honing. Maar deze keer kreeg ik dus weer een verkeerde honing en gaan ze het niet vervangen door de juiste, want ze blijven stug volhouden dat het de juiste is. Maar het is zo duidelijk als als bij een appel en een peer, dat het toch echt om een andere honing gaat. Als ze specifiek deze honingdauwhoning niet kunnen leveren, kunnen ze het beter van hun site halen.
Ik heb op 12 april een bestelling geplaatst bij echthoning.nl, waarna ik een melding de volgende dag kreeg dat deze was verzonden. PostNL gaf aan dat de zending was aangemeld, doch de zending was niet ontvangen. Ik naar het bedrijf een mail gestuurd en daarop geen antwoord gekregen, vandaag mijn beklag gedaan over de gang van zaken. Ik denk dat mensen beter naar een andere winkel kijken, dit is niet pluis.
23-4 is er wat geleverd, maar absoluut niet wat ik besteld had. Kreeg een aantal grote en kleine potjes door elkaar met een excuus brief en dat ze mij geld terug zouden storten. Nu een reactie terug dat de klant liegt (goede marketing) maar ipv 6kg honing denk ik dat er 3kg hooguit is geleverd. Het cadeau bestond uit een lampje en een pen, het lampje om een goede webshop te zoeken en de pen om het web adres te noteren.

Resposta da Echthoning V.O.F.
Dit bedrijf moet nagetrokken worden!!
Je ontvangt je bestelde producten nooit
Ik raad dit bedrijf sterk af!

Resposta da Echthoning V.O.F.
very good honey, healthy sweet and full of flavor. Tea with it is delicious

Heerlijke ECHTE honing!
Wel wat problemen met de levering gehad maar daar werd hard aan gewerkt.

Świetna jakość ,szybki serwis,rozsądne ceny będę korzystał napewno 😀

Resposta da Echthoning V.O.F.
Miody bardzo dobre😋Zamawiałem już drugi raz i oceniam bardzo dobrze zarówno jakość produktów jak i obsługe👍

Resposta da Echthoning V.O.F.
Szybka wysyłka , dobry kontakt, towar dobrze zapakowany. Na stronie fb jest napisane gratis do każdego zamówienia, szkoda że nic nie dostałam. Może następnym razem. Polecam serdecznie.

Resposta da Echthoning V.O.F.
Niezmiennie wysoka jakosc obslugi, kompetencji, wysylki i oczywiscie jakosc otrzymanych produktów!
Szczerze polecam!

Resposta da Echthoning V.O.F.
Kwaliteit honing, prettige service en mooie prijzen!

Resposta da Echthoning V.O.F.
Fantastische service en de Honing is Echt Echt 100%.
Ik ben echt super tevreden.

Resposta da Echthoning V.O.F.
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona, szybka wysyłka super zabezpieczona a miodki pycha

Resposta da Echthoning V.O.F.
Lekkere honing, snelle levering, Tevreden!

100% jakości !
Witam serdecznie !
Zakupiony miód uważam jako produkt najwyższej jakości , profesjonalne podejście do klienta , szybka dostawa 🙂 Napewno będę kontynuował zakup miodu ponieważ wybór jest bardzo szeroki . Każdy może dopasować produkt do swoich potrzeb. Serdecznie zachęcam wszystkich do zakupu !

Resposta da Echthoning V.O.F.
Pyszny miód. Bardzo dobra obsługa klienta.
Przesyłka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!

Resposta da Echthoning V.O.F.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.