Eclipsbrillen Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In 1 woord , een groot k.t bedrijf. Beloofd om op tijd te leveren, maar niks gezien, sterker nu nog steeds geen brillen😡😡er zou contact met ons opgenomen worden, maar niks, noppers, nada, geen con... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een poos geleden liet ik hier een hele slechte ervaring achter omdat ik de eclipsbrillen nooit heb ontvangen. Echter het bedrijf reageerde via dit platform en hebben het aankoopbedrag en de verzendkos... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

287 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

287 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer slecht

Zeer slecht, ik heb de bestelde eclipsbrillen nooit ontvangen.
Geen reactie op e-mails, en dus uiteraard ook geen geld terug….

10 de agosto de 2026

Resposta da Eclipsbrillen

Beste Maarten, dank voor het verstrekken van de extra informatie. Ik heb het bedrag direct terug over laten boeken. Het zal binnen 2 werkdagen weer op uw rekening staan. Onze oprechte excuses dat de bestelling helaas nooit bij u is aangekomen!

Niks ontvangen!

9 de agosto de 2026

Resposta da Eclipsbrillen

Beste Maurits, bedankt voor het verstrekken van uw gegevens. Ik heb het bedrag direct terug overgemaakt. Dit zal binnen 2 werkdagen weer op uw rekening staan. Onze excuses dat de bestelling nooit is aangekomen!

Nooit de bestelling ontvangen

Ik heb de eclipsbrillen tien dagen voor de zonsverduistering besteld maar nooit ontvangen. Ik had me nog voorgesteld dat ze mogelijk er na geleverd werden in verband met de drukte maar zelfs dat is niet gebeurd. Ik heb een mail gestuurd om mijn bestelling dan maar te annuleren maar ook hier heb ik geen reactie op ontvangen. Ik denk eigenlijk dat ze nooit op de post gedaan zijn.

2 de agosto de 2026

Resposta da Eclipsbrillen

Hi anoniem. Met de info in jouw account konden we je bestelling terugvinden en hebben we zojuist het geld terug overgemaakt. Dat zal binnen 2 werkdagen op je rekening verschijnen. Jammer om te horen dat de levering bij jou niet gelukt is!

Duister

De feiten: geen brillen, geld weg.
De e-mails leken a.i. gegenereerd en de dag dat de zonsverduistering voorbij was, kwam er helemaal geen reactie meer.
En de enige zonsverduistering die ik in mijn leven nog had kunnen zien, heb ik dankzij dit bedrijf moeten missen.

Edit: nu krijg ik van Trustpilot een bericht dat eclipsbrillen.nl aanvullende informatie eist en anders mogelijk mijn ervaring niet als een echte ervaring herkent. Jammer joh. Als dit bedrijf pas in actie komt als er slechte reviews geplaatst worden, dan is er sowieso iets niet in orde. Ik raad een ieder met een soortgelijke ervaring aan melding te doen bij AMC ConsuWijzer. En voor de mensen achter Eclipsbrillen.nl: als je een eerlijk bedrijf bent, dan weet je uit je administratie heel goed wie de benadeelde klanten zijn.

Resposta da Eclipsbrillen

Beste Michelle, als u uw ordernummer even doorgeeft, dan kijk ik met u mee en kan ik het bedrag terug overmaken. Vandaar dat die aanvullende informatie ook werd opgevraagd. Wij kunnen niet in ons systeem van alle klanten zien bij wie DHL de levering niet heeft volbracht en zien alleen dat alle bestellingen aangemeld of verzonden zijn. Daardoor kunnen wij benadeelde klanten niet terugvinden zonder extra gegevens van de klant zelf.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Spannend afwachten

Ik had de brilletjes 10 dagen voor de eclips besteld en bleef lang in het ongewisse over de zending, waardoor ik zelf ben gaan informeren. Het antwoord op de mail was bemoedigend (geen telefoonnummer beschikbaar) en ik heb de brilletjes nog juist op tijd ontvangen. Een proactieve communicatie had beter geweest.
De brilletjes waren van goede kwaliteit en wij hebben genoten van de eclips.

Resposta da Eclipsbrillen

Het was razend druk en gelukkig is het goed gekomen bij jou Ann!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Genoten

Ca. 2,5 wk voor de eclips besteld en heel snel geleverd. Heerlijk kunnen genieten van de zonsverduistering!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Let op de levertijd

Jammer dat de brillen dreigde niet op tijd binnen te zijn. De toch wat lange levertijd, besteld op 2 augustus en geleverd op 12 augustus werd goed opgelost doordat we extra brillen konden ophalen in Haarlem zonder extra te betalen. Gelukkig woon ik in Haarlem.

2 de agosto de 2026

Te lange verwerkingstijd

De afhandeling van mijn bestelling duurde vijf werkdagen en dat was veel te lang. Daardoor had ik de brillen niet op tijd in huis om deze naar ons vakantieadres mee te kunnen nemen.

7 de agosto de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I have ordered the glasses 10 days…

I have ordered the glasses 10 days before eclipse and they never arrived. I have sent an e-mail explaning the situation and no reply and refund.

Edit: I have the refund confirmation after this review.

Resposta da Eclipsbrillen

Thanks for the information. We are very sorry your order never arrived. I transfered you the money back, it will be in your account in a day or two.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brillen 2 augustus besteld en betaald…

Brillen 2 augustus besteld en betaald maar zijn nog niet ontvangen

Resposta da Eclipsbrillen

Beste Fred, wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nooit heeft ontvangen. Ik heb de terugbetaling direct in gang gezet en binnen 2 werkdagen zult u het bedrag terug op uw rekening hebben. Excuses voor al het ongemak!