Veel bioproducten! Snelle en correcte levering! Nog een leuk extraatje , een potje relish. Zeer gewaardeerd. Stevige vorken en lepels, fijner dan bamboeexemplaren!

Mooie smoothiebekers van PLA besteld, niet van echt plastic te onderscheiden en toch minder belastend voor het milieu. Ook voor de particulier handig dat je per 50 stuks kan bestellen ipv 500 of 100... Ver mais
Het proces van bestellen en afleveren is prima verlopen. De bakjes zien er heel goed uit; heel fijn om natuurlijk materiaal te gebruiken voor snacks. Ik moet ze nog gaan gebruiken maar ze zien er veel... Ver mais
Heel fijn product gevonden voor een goede prijs. Zakjes die bio afbreekbaar zijn en uit 70% gerecycled papier bestaan. De levering duurde even maar dat kwam vast door de black friday drukte. I... Ver mais
As a full-blooded gastronome, it is your passion to provide guests with a culinary experience. We love good food too and combine this enthusiasm with environmental protection. We are aimed at restaurateurs, catering agencies or hoteliers who also offer their food to go. We have the right to-go disposable packaging as well as reusable packaging for you! They are made from renewable raw materials - the only sustainable solution for disposable packaging. Sustainability is at the heart of everything we do. We want to keep our carbon footprint as low as possible and protect the environment. With our sustainable packaging, you can make your take-away more eco-friendly - for a greener future!
Alemanha
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Green Box
Ik ga hier dus nooit meer iets bestellen!
Ik bestel op maandag en op de webstie staat een levertijd van 1-3 werkdagen. Op woensdag bel ik en krijg ik te horen: ja u heeft na 12:00 uur besteld dan kan het een dag langer duren, maar het komt zeker morgen en anders vrijdag. Dus op vrijdag krijg ik een mail met uw pakket is geleverd. Maar er was niks geleverd. Echt dit heeft mij zoveel stress opgeleverd omdat ik het pakketje echt hard nodig had op de zaterdag en zondag. Doe jezelf een plezier en bestel je spullen ergens anders waar ze niet met DPD werken.

Resposta da Green Box
A very nice collaboration with ecobiopack
I've received good quality products and I would totally recommend it and come back as well with other orders

Resposta da Green Box
Fijn dat de mogelijkheid er is om een sample aan te vragen van producten.

Samples aangevraagd
Snel en netjes afgeleverd
Duidelijke folder

Resposta da Green Box
Snelle levering en duidelijke communicatie dmv mails en scherpe prijs
Aanrader!

Resposta da Green Box
Met een speciale vraag toch de goede service gekregen!

Resposta da Green Box
Snel besteld, volgende dag telefonisch order aangepast, geen probleem, alles binnen enkele dagen geleverd volgens afspraak.

Resposta da Green Box
Snelle bezorging en voldoet aan de verwachting.