Ecopods Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super! Ik gebruik niks anders dan de vloerpods want die geur is echt verslavend. M’n spray voor sanitair was kapot gegaan (na enkele jaren) ze hebben gratis een nieuw stuk bij de bestelling gedaan, fa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed! Er was wel 1 capsule lek waardoor de andere 2 in de verpakking ook dreigden op te lossen (wat gelukkig nog niet zo was).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een allergie voor bepaald product in schoonmaakmiddelen. Ecopods klantenservice is de enige van al de merken die ik contacteerde die antwoorden en effectief moeite deden om erachter te komen of... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ecologisch én eenvoudig... Wij zijn al langer gebruiker dan van vandaag. Het zijn eveneens de dames (en heren) van de poetsdiensten die enthousiast zijn. Handig én eenvoudig in gebruik mede door de k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Krachtig, Ecologisch en Eenvoudig Schoonmaken! Dankzij onze Wateroplosbare Capsules (her)vul je jouw fles. Biologisch Afbreekbaar, Echt Zero Waste en geschikt voor Vegans. Professionele Schoonmaakproducten voor Thuis. Small Pods. Big Difference!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

136 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Heldere en duidelijk

Heldere uitleg bij elk product op de website. Vlot om te bestellen en vlot geleverd.
Fijn om jullie producten te leren kennen. En te ontdekken dat we nog veel stappen kunnen zetten in een meer ecologische manier van leven en dat zonder meerkost voor onze portemonnee.

20 de setembro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fan van deze ecologische Belgische…

Fan van deze ecologische Belgische producten. De enige reden waarom ik geen 5e ster geef, is omdat het low-waste verhaal nog verder zou kunnen gaan door de pods in bulk (of verpakkingsloos) aan te bieden, nu zitten ze nog per 3 verpakt. Je zou op de site in de winkelmand kunnen aangeven hoeveel individuele pods (muv de groene) er optimaal (los) in een verzenddoos passen. Ikzelf zou er als consument dan precies zoveel bestellen.
Of: ze ook in grotere bewaardozen aanbieden + als "navulpakket" zonder verpakking, om de dozen terug te vullen.

26 de agosto de 2021

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback en goed te lezen dat u fan bent van Ecopods. Uw opmerking over het low waste verhaal is terecht en we zijn aan het kijken naar een betere oplossing. We moeten de pods wel goed verpakken tijdens het transport. Het is niet de bedoeling dat ze kapot gaan in de verzenddoos.
Tegenwoordig zijn er ook heel veel verpakkingsvrije winkels die Ecopods aanbieden. Mocht u willen weten waar een verpakkingsvrije winkel met Ecopods, bij u in de buurt is, kunt u ons altijd een mailtje sturen (info@ecopods.be) of kijken op https://ecopods.be/winkels/.

Met vriendelijke groet, Tanja

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

er komt heel wat vuil los

er komt heel wat vuil los ! heb de allesreiniger nog pas 1x gebruikt.
de vloer ga ik binnenkort doen !

23 de agosto de 2021

Beste,
Fijn om te lezen dat er veel vuil los komt. Hou ons zeker op de hoogte wanneer u de vloer pods heeft gebruikt. :-)
Met vriendelijke groet, Tanja

super !

Door een artikel in de krant wou ik de ecopods uitproberen. Wat een verrassing : de verpakking vind ik super mini maar met maxi kracht. Ik heb de 3 produkten gebruikt en ben zeer tevreden. De blauwe doekjes voor glas/spiegels zijn ook zeer goed. Ik ben een tevreden klant !

18 de agosto de 2021

Ik heb ecopods staan

Ik heb ecopods staan, maar mijn poetsvrouw gebruikt liever de klassieke producten. Maar ik gebruik ze zelf wel en ben er zeker tevreden over.

13 de julho de 2021

Resposta da Ecopods

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en jammer dat uw poetshulp liever klassieke producten gebruikt.

Resposta da Ecopods

Bedankt voor uw feedback. De eerste aankoop is inderdaad een investering omdat u de bottle4life flessen koopt. Vervolgens hergebruikt u de flessen en vult u deze bij met de capsules.
De producten zijn zo geformuleerd dat ze zuinig in gebruik zijn. We adviseren daarom om het product in een doekje te spuiten en niet rechtstreeks op de oppervlakte, zo gebruikt u minder.
Verder doen wij onze best om de prijzen te verlagen. In het afgelopen jaar hebben we 2 prijsdalingen gehad. Schaalvergroting betekent lagere kosten per product en die geven we door aan onze klanten. Hopelijk heeft u iets aan deze uitleg.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is van toepassing voor ons maar…

Het is van toepassing voor ons maar uiteindelijk erg duur

12 de julho de 2021

Resposta da Ecopods

Bedankt voor uw feedback. De eerste aankoop is inderdaad een investering omdat u de flessen koopt. Vervolgens hergebruikt u de flessen en vult u deze bij met de capsules.
De producten zijn zo geformuleerd dat ze zuinig in gebruik zijn. We adviseren daarom ook om het product in een doekje te spuiten en niet rechtstreeks op de oppervlakte, zo gebruikt u minder.