Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en flot kjole og taske hos Ecouture. Kjolen skulle byttes, hvilket foregik hurtigt med god service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik tilsendt den smukkeste kjole - endnu flottere end jeg havde forestillet mig. Den fremhæver de kvindelige former uden at stramme de forkerte steder. Måtte bytte størrelse, hvilket foregik nemt ved,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en underbart, vacker sommarklänning! Förutom att den är i ekologisk bomull, så har den hög kvalitet och bra passform. Varan levererades snabbt och effektivt. Extra plus för den eleganta förpac... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super med en virksomhed der vægter miljøet højt, uden at gå på kompromis med produktet. Leveringstiden var dog lidt lang (mandag -mandag), og da man med det samme fik et track and trace nummer da d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Ecouture is a brand, which is sold online. We ship worldwide. Also we have a nice showroom in the ❥ of Copenhagen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ecouture leverer skønne feminine kjoler

Jeg har igennem tiden mange kjoler hos Ecouture og har altid fået en god behandling og hurtig levering. Og kjolerne er jo bare fantastiske - feminint design og god kvalitet.

23 de agosto de 2019

Resposta da Ecouture

Kære Kristina, mange tak for de fine ord!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrættelig hjælp med at finde det rigtige.

Har købt to kjoler og en frakke, som jeg er rigtig glad for.
Frakken blev bestilt på pre-sale, der gik derfor som forventet lang tid før den var produceret. Farven var skøn, men størrelsen forkert. Jeg fik hjælp og det var klart at det var vigtigt at jeg var tilfreds

23 de agosto de 2019

Kære Jytte, mange tak!
Ja du har helt ret, det ligger os meget på sinde, at man kun køber noget man kan passe og bliver glad for:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en Kjole hos Ecouture, det var 3 gang jeg handlede der, men bestemt ikke sidste. Jeg fik den sendt, da jeg bor i Jylland. Kjolen kom meget hurtigt efter bestillingen, Den passede desværre ikke til mig, men det var let at sende retur med returlabel, der kom på mail kort efter jeg havde anmodet om den. Pengene gik lynhurtigt på min konto efter returneringen, endda incl. Fragt. Det kan man da kalde god service. Blot lidt ærgeligt at kjolerne bliver syet i Polen, i stedet for at bruge dansk arbejdskraft.

6 de julho de 2019

Resposta da Ecouture

Mange tak for de fine ord Birthe.
Vi får syet kollektionsprøverne op i Danmark, men faktisk findes der slet ikke nogle sy-produktionsfabrikker i Danmark mere - desværre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ecouture er en fantastisk oplevelse

Ecouture er en fantastisk oplevelse. For det første laver de smukt, feminint og ekstrem behageligt beklædning. Unik stil, som aldrig går af mode, med skønne farver. Jeg har i mange år tænkt på miljøet i mine indkøb, og vælger næsten altid økologisk, men jeg havde opgivet at finde smart, moderne og feminint økologisk tøj: det hele var triste farver, slatne stoffer og mere eller mindre unisex façon- indtil jeg fandt Ecouture, som har fået mig til at købe økologisk tøj, uden at gå på kompromis på elegance og komfort. Ecoutures tøj er til kvindekroppe, og da de kommer i mange modeller, tager Johannes design højde for det. Dette betyder for mit vedkommende, at jeg ikke kan passe alt. Nogle designs passer slet ikke til mig, hvor andre er som skabt til min krop. Derfor er min bedste anbefaling at prøve tøjet.
Det er ingen problem, også når man bor i Jylland, som jeg gør, for Ecouture har, ud over at lave det fedeste tøj, den sødeste, mest hjælpsomme og velfungerende kundeservice. Jeg har både været forbi showroomet (wow en hyggelig oplevelse med bobler og meget god rådgivning + lækker stofpose i økologisk bomuld til det indkøbte tøj) og handlet på nettet. Hurtig levering (GLS), fin dialog omkring bestillingerne og nem (og gratis) retur service, hvis tøjet ikke passer. Sidstnævnte er et stort plus for mig, at det ikke koster at sende retur, fordi det gør mig tryg til at bestille og prøve tøjet, og evt sende tilbage uden problemer, hvis det ikke passer. Pengene kommer også hurtigt tilbage på kontoen.
Jeg indrømmer dog gerne, at det er de færreste varer, der bliver sendt retur fra mig.
Ecouture tøj er flot skrædderkunst, med tekstiler af høj kvalitet, som er meget behagelige at gå med, og en stil der er ultra feminin uden aldrig at være vulgær. Kan virkelig bruges til både hverdag og fest, derfor en rigtig god investering. Selvforkælelse for alle penge, men bestemt ikke egoist selvforkælelse, for det gavner også miljøet.
De 5 stjerne er fuldt fortjente, for det er en all-round rigtig god og tryg oplevelse at handle hos Ecouture- ville gerne give 7 stjerner, men ej muligt ;-)

24 de setembro de 2017

Resposta da Ecouture

Mange tak for de fine ord Ingrid.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lækker tøj men lidt utjekket logistik

Ecouture by Lunds tøj er smukt, lækkert og sjovt. Desværre fungerer det ikke helt gnidningsfrit, når man bestiller fra webshoppen.Og så skal man virkelig tage det alvorligt med at få målt sig selv og sammenlignet med målene på webben, for Ecouture-tøjet er MEGET småt i størrelserne.

Jeg havde bestilt tre varer. Alle i medium/størrelse 38-40, som jeg plejer at bruge. T-shirten var den eneste, jeg kunne passe. Den havde Ecouture så til gengæld også sendt et nummer for stort i forhold til min bestilling. Held i uheld, kan man sige;-) De to andre dele var alt, alt for små. Jeg gik på posthuset og returnerede straks de to varer, jeg ikke kunne passe, og skrev både mail med det samme for at bede Ecouture lægge nogle andre varer til side (der var få størrelser tilbage af de ting, jeg ville bytte til) og følgebrev til pakken.

Det eneste svar, jeg får, er dagen efter i form af nøjagtig den samme bestillingsbekræftelse, som jeg fik på de varer, jeg netop havde returneret. Jeg skrev en mail og fik straks et meget venligt svar om, at systemet automatisk gensender den gamle bekræftelse, men at de rette varer var sendt af sted. Ikke super logisk.

I dag finder jeg så ud af, at postbudet ikke - som jeg havde bedt om i første omgang - har fået besked på at bringe pakken til døren. Nu skal jeg så alligevel bruge tid på endnu en tur på posthuset for at hente varerne selv. Det bliver altså lidt tungt at handle på nettet på den måde, så hvis du bor i København, skal du nok bare bruge tiden på at gå i butikken i stedet for at handle i webshoppen.

25 de fevereiro de 2016

Resposta da Ecouture

Kære Lotte, Jeg håber at dine vare ender med at være lige i øjet!
Vores tøj er meget tætsiddende, så du har ret i at det kan virke småt, i den forstand at der ikke er tillagt ret meget rørvidde eller elastan, hvad er meget normalt i andre firmaer. Vi arbejder faktisk lige nu på et lidt andet målsystem… Og faktisk også et andet fragtfirma, da vi må indrømme, at der desværre har været en del bøvl med Post Danmark. Så vi tager din flinke kritik til efterretning og arbejder på sagen…
Mvh Ecouture.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke gavekort

Ecouture beregner sig pakkeporto på 49.- kr. for at sende et gavekort, der kunne have været sendt med posten for 10.- kr.

4 de novembro de 2015

Resposta da Ecouture

Kære Knud. Point taken! Det er faktisk en fejl ja! Gavekortet er blevet send som almindelig standartpakke, men vi er ved at indføre et helt nyt gavekort system, derfor jeg vil tage din sag med til vores supporter, så vi kan få det rettet... Og vi skal nok refundere noget af beløbet på din ordre. Mvh Ecouture.

Altid tilfreds

Ecoutoure.dk kan kun varmt anbefales. De få mennesker, som driver e-shoppen, bruger begge hjernen og hjerte. Tak for jeres tøj, som er nu blevet en del af min identitet.

30 de setembro de 2015

Kære Marta. Mange tak for de søde ord:) Kærlig hilsen Ecouture

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ØV!!

Kender ikke til kvaliteten af deres tøj, da de aldrig har sendt det til mig.... De sendte godt nok en pakke til mig, med en anden kundes varer, som havde en værdi på 1/4 af det jeg bestilte. Den har de selvfølgelig sørget for at få tilbage, men har aldrig sendt mine, på trods af de havde lovet at gøre det hurtigst muligt. Pengene kunne de godt finde ud af at trække, så de er ikke helt uden evner!!
Jeg er frustreret over den mangelfulde kommunikation fra deres side, og ville ønske jeg aldrig havde stiftet bekendskab med dem.

Som svar på nedenstående; Jeg har skrevet så sent som i formiddags, og bedt jer om at ringe. Men jeg vil nu være frygtelig ked af, at købe to kjoler til en værdi af kr 3000,- når I ikke har styr på jeres fragt. Tænk hvis jeg vil have dem i en anden størrelse, eller der er fejl på? Jeg anser min reklamations- eller bytteret som værende ikke-eksisterende, når i sylter al henvendelse til jer...på nær herinde på Trustpilot. Derfor har jeg nu bedt Miinto om at tilbageføre min handel...men de har jo også svært ved at komme igennem til jer....!

Hvad jeg ved af, fik I allerede besked om manglerne af Miinto torsdag i sidste uge. Da de om fredagen ikke havde hørt fra jer, skrev jeg selv til jer, da jeg var i et tidspres. Ditte sender 3 forvirrede mails i løbet af 9 min, hvor pointen er, at de først kan sendes mandag. Ditte siger selv, at det er lidt bøvlet, når det går gennem miinto, og jeg forstår på hende, at vi blander dem udenom fremadrettet. Tirsdag skriver jeg til hende, at jeg gerne vil bede om trackingnummer på pakken, da den skulle have været nået frem. Da der ikke svares, spørger jeg efter det på jeres hovedmail. I stedet for at ringe og få det afklaret hurtigt, får jeg en mail tilbage fra Helene som oplyser, at hun ikke kan finde mig i systemet. Jeg skriver at Ditte kender til sagen og beder om at blive ringet op, så jeg ikke skal til at forklare det hele igen, og der kan jo gå timer imellem I svarer på mail. Jeg finder i mellemtiden trackingnummeret fra Miinto, og kan se, at det ikke er aktivt. Helene skriver sent tirsdag aften, at Ditte holder fri om tirsdagen, men hun skal nok sende mails videre til hende. Næste morgen skriver jeg på hovedmailen igen, om I ikke nok vil ringe mig op.
Da slår det mig, at skulle jeg engang få kjolerne, så gider jeg ikke det bøvl der kan være ved at bytte til en anden størrelse eller hvis der er en ny reklamation. Det bærer tydeligvis præg af, at I ikke har styr på hverken kommunikation (langsommelig mailkorrespondance/tager ikke telefonen/ringer ikke op) eller lager/forsendelse, desuden følger I ikke op på reklamationer (i mit tilfælde forkert fremsendt vare). Når man nu er kommet til at bytte rundt på 2 pakkelabels, så må man godt lige gøre en ekstra indsats for at få de rigtige varer frem rettidig anden gang. Det er altså bare noget man som kunde kun kan blive frustreret over. De min 50% i afslag, er noget jeg siger, er de eneste betingelser jeg vil modtage de kjoler under. Hvis størrelsen skulle være forkert, eller der var en anden fejl i kjolerne, så kunne jeg da sælge dem på den blå avis...hvilket jeg anser for langt mindre bøvlet, end at skulle igennem jeres mølle igen.
Derfor skynte jeg mig at kontakte Miinto, og beder dem annullere det hele.
Men I har en god responstid herinde...det skal I ha'.

Mvh Anne

16 de setembro de 2015

Kære Anne.
Det er jeg da meget ked af at læse! Og jeg forstår det ikke, for, jeg kan ikke finde nogen mail fra en Anne der aldrig har fået sine vare? Du SKAL da have de vare, du har bestilt og betalt! Og da slet ikke nogen andens? Vil du ikke prøve at skrive en mail igen på shop@ecouture.dk - For det skal vi da have fundet ud af! Kan det være fordi du har bestilt via Miinto? Mvh Johanne

Kære Anne. Som svar på dit svar.
Nu har jeg undersøgt det. Og jeg kan forstå at du har været i kommunikation med både Ditte, Helene og en medarbejder fra Miinto, som alle har svaret dig, både i sidste uge og denne uge! Derfor forstår vi slet ikke din anklage om at vi sylter dig og ikke svare? Jeg vil give dig ret i at vi MEGET sjældent er ved telefonen, men vores mail svare vi ALTID på! Hvis man er uheldig, kan der dog godt gå 1-2 dage. Da vi kun pakker og sender: mandag, onsdag og fredag. Så det er nok det er sket her. Vi har rigtig nok som du skriver, kommet til at bytte rundt på 2 post labels - UNDSKYLD for det! Det beklager vi meget! I dag har vi så modtaget din retur pakke. Men vi kan desværre ikke tilbyde dig 50% på de 2 kjoler for besværet, som du spørger om. Så Miinto har lovet os, at de returnere beløbet til dig, som DE har trukket. ASAP!!!
Trist, at du føler dig frustreret, det var bestemt ikke meningen!
Mvh Johanne/Ecouture

luksus

Bestilte en lækker jakke og allerede 2 dage senere kom den med posten. Glæden var stor da jeg mærkede den lækre kvalitet og pasform.
Jeg vil anbefale alle at forkæle sig med tøj herfra. Skøn oplevelse!

31 de outubro de 2014

Mange tak Merete! Mvh Johanne

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækkert produkt

Leveringstiden var dog lidt lang (mandag -mandag), og da man med det samme fik et track and trace nummer da den kom i postDK hænder, har ordren nok hængt lidt hos Ecouture... Men kjolen var absolut ventetiden værd...

20 de janeiro de 2014

Resposta da Ecouture

Mange tak Reka. Vi sender normalt ud mandag, onsdag og fredag. Så du har været lidt uheldig med posten. Men godt du er glad for kjolen:) Mvh Ecouture

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais