Stor tak til eCykelhjelm.dk herfra, som sikrede, at min julegavebestilling d. 22/12 af to cykelhjelme til mine børn, nåede frem før jul - en stor lettelse for mig, efter at jeg d. 21/12 fandt ud af, a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Enormt hurtig levering! Købte 3 cykelhjelme, hvoraf den ene (BABY NUTTY BOHO DREAMS) ikke lignede billedet på hjemmesiden, skrev en mail og forklarede dette og sendte den retur, fik hurtigt pengene t... Ver mais
Kanon oplevelse. Min bror havde købt en hjelm der var for stor til min fødselsdag. Fødselsdagen blev holdt 14 dage efter han havde købt den. Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde retur... Ver mais
Bestilte 2 cyklehjelm, begge var på lager i følge hjemmesiden. Får så besked på at den ikke er på lager og de kun sender den ene hjelm. Så nu har jeg en datter som er ked af at hun ikke får en ny cyk... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre eCykelhjelm.dk
Informação fornecida por fontes externas variadas
Velkommen til vores Trustpilotside. Du er sikkert landet her fordi du vil give os stjerner for den service vi har ydet.
Hvis du ikke er, men gerne vil se hvem vi er, så får du lige lidt flere informationer om os her:
- Praktiske informationer:
eCykelhjelm.dk åbnede i 2014 med missionen om at gøre det lettere at købe en cykelhjelm via internettet. Vores fokus er på cykelhjelme, og det betyder at vi har rigtig meget viden om emnet. - Det finder du hos os:
Cykelhjelme og cykeltilbehør. - Vores målgruppe er:
Hele familien. Vi sælger nemlig cykelhjelme til både voksne og børn - Lidt af de mærker du kan finde i vores sortiment:
- Abus
- Nutcase
- Hövding
- Giro
- Bell - Fra os til jer:
Ved køb af flere hjelme får du familierabat. - Dette kan du forvente dig af os:
- Gratis fragt fra 300,-
- Hurtig levering!
- Personlig kundeservice - Vi er rigtig venlige:
Du er nemlig mere end velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi står altid klar med rådgivning.
De Bedste Hilsner
Team eCykelhjelm.dk
Informações de contato
Naverland 1C, 2600, Glostrup, Dinamarca
- support@ecykelhjelm.dk
- ecykelhjelm.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I strid med købeloven hæves pengene før…
I strid med købeloven hæves pengene før varen er afsendt
lang forsinkelse
lang forsinkelse, alligevel betaler man først
Første og sidste gang!
Første og sidste gang!
Sidder nu lige og læser de dårlige anmeldelser igennem og får tanken at det er kunstigt holdt oppe på 4 stjerner!
Det er første gang jeg handler her, lige igår aftes 4. November, og min vare er så blevet afhentet i dag, ikke af mig og ikke af min mand, for vi har ikke fået besked om at det var klar til afhentning. Så hvem har mon hentet min ordre???
Jeg synes det virker meget mystisk og uprofessionelt og nu er jeg spændt på om der kommer svar på mine beskeder, for det kan jeg se andre ikke har fået.
Hold jer langt væk fra ecykelhjelm.dk hvis i ikke vil tages i bagen!
Dårlig stil
Forvirring med firmanavn!
Ecykelhjelm og cykelhjem.dk
Dårlig stil at ligge så tæt til forveksling...
Dyr returordning
Meget dyr returordning. Dobbelt så dyr i forsendelse for mig, der skal returnere som det jeg betalte for i fragt for at modtage.
Hurtig levering og fin pris
Perfekt fra bestilling til modtagelse…
Perfekt fra bestilling til modtagelse af varen. 🙏
Nemt at navigere og bestille på…
Nemt at navigere og bestille på hjemmesiden. Fik min vare efter få dage.
Super 👍
Super udvalg, hurtig betaling uden bøvl og hurtig levering. Virker professionelt 👍
20 timer fra bestilling til hjelmen sidder på mit hoved. Det kan ikke gøres hurtigere.
Pakke nr 029346252331
Pakke nr 029346252331
Ikke hørt noget om retur og ombytning
Det hele spillede bare
Dyre handsker
Dyre handsker, dårlig kvalitet.
M-wave Cykelhandsker angiveligt sat ned fra kr. 499 til kr. 149. Størrelse large er alt for små og kvaliteten er dårlig. Var gået op i syningen ved modtagelsen og returnering/ombytning er besværlig og koster kr. 65. Mit sidste køb.
Fandt et lækkert par til kr. 79,50 i T. Hansen.
super god series og bytter med et smil
super god series og bytter med et smil, hurting levering - et firma du trygt og sikkert kan handle hos
Det koster 65 kr at ombytte sit produkt…
Det koster 65 kr at ombytte sit produkt til et andet. Det syntes jeg er alt for dyrt.
Virkelig ringe kundeservice
Virkelig ringe kundeservice. Bestilte en lås og nye håndtag op til jul, fik efterfølgende en mail om de ikke havde håndtagene på lager og det var en fejl på hjemmesiden, men så ville de ikke sende et par tilsvarende med da fejlen jo ligger hos dem. Grunden lød på at pakken var sendt afsted så de kunne ikke gøre noget jeg havde dog intet modtaget angående tracking eller andet.
D.25/12 skriver jeg til dem for at høre hvad der sker med pakken og jeg får først svar d. 2/1 at min ordre er i gang med at blive pakket og burde sendes på dagen eller dagen efter. Hvilket ikke gav mening med deres tidligere grund til de ikke kunne give et andet produkt.
Hurtig ekspedition og tilbagemelding
Hurtig ekspedition og tilbagemelding på, at varen er sendt, og hvornår den kan forventes modtaget.
Hurtig overskuelig bestilling
Hurtig overskuelig bestilling. God information om produkter.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.