EDIE Avaliações 3.440

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen, hurtig levering. Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne. 🤗🤗🛍️🛍️👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg må melde mig i koret af super-tilfredse kunder. Her får du en helt ekstra-ordinær service og hjælpsomhed. Læg trygt dine penge her, det kommer du aldrig til at fortryde. Alt spiller bare. Lækre va... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas
  3. Loja outlet

Escrito pela empresa

Hos EDIE kan du købe de bedste brands til -40-70% og være med til at bekæmpe tøjspild ❤️🌿 Besøgs også vores hyggelige butik Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Kærlig hilsen Christina og resten af team EDIE

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hjemmeside og hurtig levering 🙏

Det er tredje gang, jeg har købt noget tøj på denne hjemmeside og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Holder jævnligt øje med nyheder, så jeg kan slå til og få det i min størrelse. Så mine varmeste anbefalinger herfra 😊

10 de abril de 2026

Godt sted at handle

Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen,
hurtig levering.
Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne.
🤗🤗🛍️🛍️👍

9 de abril de 2026

Hej Mette
Tusind tak for den flotte anmeldelse - dejligt at høre du nyder butikken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tak for en god og hurtig service

Tak for en god og hurtig service, samt hjælp i forbindelse med at jeg fik en forkert bluse. Dejligt med forståelse og hurtigt svar.

8 de abril de 2026

Hej Hanne
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi sætter virkelig stor pris på det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beskriver og pakken kom hurtigt men…

Beskriver og pakken kom hurtigt men desværre var der lavet et mixup med en anden kunde. Men skrev og på 5 minutter røg en ny ordre afsted till mig. Super hurtig respons på mail også i helligdagene. Virkelig en service

9 de abril de 2026

Hej Birgit
Dejligt at det hurtigt kunne løse - og Tusind tak for den flotte anmeldelse, trods fejlen :).

Super sted at handle

Super sted at handle. Søde beskeder på SMS, fordi der manglede en vare i min levering. Fik et par fine strømper med, da min manglende vare blev sendt. Trygt og godt sted at handle. De er mit favoritsted.

26 de março de 2026

Hej Hanne
Dejligt at høre du nyder vores butik - og mange tusind tak, for den flotte anmeldelse. Vi sætter virkelig stor pris på det.

Fint tøj

Fint tøj, god pris og hurtig levering

28 de março de 2026

Hej Birthe

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og mega hurtig afsendelse…

Super service og mega hurtig afsendelse af varerne. Bestilte mine varer lørdag eftermiddag og modtog dem allerede mandag :-)

28 de março de 2026

Hej Jette

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordren var en smule forsinket, hvilket jeg straks fik personlig besked om, det er super service så jeg ikke kørte forgæves.
Sødt og meget servicemindet personale.

Hej Charlotte
Tusind tak for den flotte anmelde, og de søde ord - vi sætter virkelig stor pris på det.

Super god betjening

Super god betjening. Fik forkert vare tilsendt og lynhurtigt blev den rigtig vare sendt til mig. God service.

Hej Gitte

Fem stjerner

Fine varer til gode priser og super effektiv levering med et personligt touch🌸

Jätte nöjd!

En bra butik som man kan lita på..lätt att hitta bra grejer och snabb leverans!
Tack!

Hej Elvira

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har i dag modtaget den dejligste…

Jeg har i dag modtaget den dejligste skjorte, i helt perfekt stand og størrelsen passer . Ingen klager herfr! Hurtig levering, nem hjemmeside. I har fået en ny kunde i butikken ❤️

17 de março de 2026

Hej Fru Larsen
Tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse - det er også dejligt, at høre du havde, en god oplevelse med os.
Vh Christina <3

Fantastisk god service.

Fantastisk god service.
Stort udvalg af virkelig kvalitetstøj . Sikker stil.

6 de março de 2026

Hej Kirsten
Tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse - vi sætter virkelig stor pris på det.
Vh Christina Edie

Hurtig og præcis ekspedition

Hurtig og præcis ekspedition. havde varerne dagen efter bestilling.
Det er let og enkel at returnere varerne. Jeg ønskede et gavekort da jeg returnerede nogle varer og der gik kun to dage så var mit gavekort i hus.

26 de fevereiro de 2026

Hej Elly
Tusind tak for den flotte anmeldelse - Det er også skønt at høre du nyder butikken.

Perfekt

Hurtig, personlig og effektivt

26 de fevereiro de 2026

Hej Esben,
1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber at det går godt hos jer.
Kh Christina

Super sted at handle

Super sted at handle. Fik god hjælp til valg af størrelse i forbindelse med ombytning af bukser. Bytteprocessen er genial. Det kunne mange andre webshops lære noget af

25 de fevereiro de 2026

Hej Dorte,
1000 tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Så dejligt at høre at du er glad for at handle hos os.
Kh Christina

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais