Helemaal top! Tijdens het bouwen van de Army Transport bag brak er een deel. Even gemaild en kreeg vrijwel direct vriendelijk contact met als conclusie een hele nieuwe set. Perfect geregeld en tegenwo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn bestelling werd vlot verstuurd en alles was netjes en veilig verpakt. Goede communicatie omtrent het bestellen en versturen. Erg blij met m'n bestelde spulletjes, het ziet er allemaal zo mooi uit... Ver mais
Nog nooit zo tevreden geweest over een webshop. Ik moest wachten tot mijn bestelling op voorraad was, en tot het moment dat het pakje bezorgd werd werd ik super goed op de hoogte gehouden. Vriendeli... Ver mais
Detalhes da empresa
Alles voor uw tabletop & fantasy games, miniaturen, scenery, terrain en diorama
Informações de contato
Oude Veer 34, 3353GS, Papendrecht, Holanda
- 0637301662
- info@eenkleinewereld.nl
- eenkleinewereld.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service en snelle levering
Mooi materiaal
Spuitbus
Mijn zoon wilde graag een spuitbus met blauwe verf om zijn war hammer figuren sneller van een ondergrond laag te voorzien. In de winkel en op de voor ons bekende online platforms overal uitverkocht. Via Google kwamen we bij de Een Kleine Wereld uit. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Kortom voor herhaling vatbaar.
Prima service en snel
Snelle levering sympathiek bedrijf
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering met een groot en…
Snelle levering met een groot en bijzonder assortiment
Fijne webshop! Ik ga hier vaker bestrellen.
Goede snelle afhandeling en ze hielpen me ook nog toen ik erachter kwam dat wat miste. Ze reageerde snel op mijn vraag zodat ik nog wat kon toevoegen aan mijn bestelling.
Goede en snelle communicatie hoe het…
Goede en snelle communicatie hoe het verder gaat met de bestelling en wanneer je het kan verwachten. Snelle levering.
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Duidelijke foto's en beschrijving van de produkten.
Schappelijke prijs en snelle verzending.
Hier zal ik vaker kopen!
De beste hobbystore van nederland
gezellige mensen die met je wens meedenken. je bent altijd welkom voor een babbeltje en de voorraad is enorm uitgebreid!
Makkelijk besteld en snelle levering
Makkelijk besteld en snelle levering. Goede afwerking van producten.
goede communicatie naar de klant toe
Een aanrader!
Leuke webshop, goed verpakte spullen en vriendelijk contact via de mail. Een aanrader!
Keurige service
Keurige service, snel geleverd. Leuk een persoonlijk geschreven bedankje!
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Goed verpakt en snel geleverd! De Moonstone miniaturen zijn prachtig!
Geweldig
Geweldig! Hele fijne communicatie en snel in huis. Ga ook graag langs in de winkel 👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.