Fantastisk skole og gode lærere. Min søn skal gå der et år mere. Han har udviklet sig positivt i forhold til det sociale, og han har mere end én ven for første gang i sit liv. God kommunikation... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Stærkt efterskole tilbud, der virkelig er specialiseret i at få alle igennem forløbet til trods for de store forskelle i behov hos de enkelte elever. Fantastisk personale, der er gearet og egnet til a... Ver mais
Fantastisk efterskole❤️ min søn har gået der i 2 år og det har helt klar løftet ham, udviklet ham og fyldt hans rygsæk op med en masse lærerigt som han kan tage med ud i livet! Jeg kan helt klart anbe... Ver mais
Efter et helt folkeskoleliv som "kastebold" på specialskoler, isolation samt skolevægring, endte min søn på helle. Det var den HELT RIGTIGE beslutning! Han, og vi, bliver mødt med forstående... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Samme regler gælder ikke for alle ...
Vi vil gerne informere om en oplevelse vi havde i starten af skoleåret 2019/2020.
Vores søn boede på værelse med 2 andre unge drenge. Efter 1 uges skolestart bliver en STU-elev (jeg kalder ham herefter STU-elev) flyttet fra et andet værelse til det, vores søn bor på, da STU-eleven havde haft en opførsel der gjorde, at han skulle flytte værelse.
Den første weekend STU-eleven bor på værelset, roder han rundt med alle låsene på skabene. Vores søn er ikke på skolen men de 2 andre elever, ringer ham op. Da STU-eleven bliver taget i det, undskylder han mange gange overfor dem alle. Intet er taget/forsvundet.
Denne hændelse informerer jeg forstanderen om. Jeg ser ham tilfældigvis, da jeg afleverer min søn på skolen om søndagen. Han lover, at han vil vende tilbage til os omkring hændelsen - og hvad de voksne den dag så. Vi ønsker også at vide, om der er en forklaring så vi kan forklare det til vores søn, så han bedre kan forstå STU-elevens adfærd.
Men vi hører INTET.
Et par uger efter, tager STU-eleven vores søns iPad (som vores søn har efterladt på sin seng) og STU-eleven låser den inde i sit eget skab.
Vi er helt enige i, at vores søn skulle have låst sin iPad inde i sit skab. Ingen tvivl om det. Det er hans ansvar.
Vores søn kan ”kalde” på sin iPad via sin telefon - så det gør han. Derved var den nem at spore i skabet hos STU-eleven. Eleverne henter en voksen og STU-eleven kommer med sin egen iPad under armen og siger, at han troede, at det var hans egen iPad, han havde låst inde.
Vi afventer fra skolen, men hører INTET.
Konsekvensen for denne hændelse er en samtale skolen tager med STU-eleven, som vores søn er medhører på. Desuden bliver vores søn tilbudt af flytte værelse hvis han vil, men det vil han ikke, da han har et ret godt venskab allerede med de 2 andre på værelset.
MEN, vores søn siger til os, at han er meget utryg ved at bo på værelset med STU-eleven, da han ikke ved, hvad han kan finde på næste gang. Denne utryghed fortæller han ikke på skolen. Han er bange for, at de så vil flytte ham til et andet værelse.
Vores påstande var:
• Der er én der stjæler - men der er ingen konsekvens
• Skolen lærer vores dreng at stjæle - ved at der ingen konsekvens er
• Man tilbyder offeret at flytte - skolen flytter ikke gerningsmanden
Vi bliver endelig ringet op af vice-forstanderen på skolen.
Hans påstand og holdning var:
• STU-eleven stjæler ikke/har ikke stjålet
• Han ville gerne have endnu en samtale med STU-eleven for at høre, med hvilket formål han havde taget iPad’en
• At det for mange unge er sidste stoppested på denne skole, hvor de får muligheden for at tilpasse sig - derfor skal der være en vis forståelse….
Dog var der forståelse for, at vores søn stadig var utryg ved at bo sammen med STU-elven - og det ender med, at STU-eleven flytter værelse. Var det ikke sket, havde vi taget vores søn ud af skolen.
Vi oplever og undrer os over at:
• Skolens retningslinjer er klare, men retningslinjerne bruges ikke i denne situation
• Andre elever har begået fejl i.f.t. retningslinjerne og bliver sendt hjem på tænkepause
• Hvorfor skolen ikke er mere støttende og tydelige overfor alle de unge på værelset i denne situation - at skolen lader det være op til de unge selv at finde ud af det!
Hvis det var/er sidste stop for STU-eleven, hvorfor blev der ikke sat ind på at integrere ham i gruppen sammen med de andre 3 på værelset?
Fra vores vinkel ser vi ikke kun et svigt overfor vores søn men også STU-eleven.
• At penge og politik går foran alle regler på skolen
Denne information er for os vigtig at sende ud, da vi gerne vil informere kommende forældre om, hvad de kan forvente at møde af udfordringer på Efterskolen Helle, hvis de kommer ud for det samme.
Det skal siges, at vores søn har været umådelig glad for sit 1-årige ophold på skolen trods den dårlig start.
Bestemt ikke en skole for børn med…
Bestemt ikke en skole for børn med særlige behov - tænker kun i penge og tilskud og ikke de unges behov.
Ingen styr på papir og ingen styr på medicin udlevering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.