Har tidigare haft otroligt bra upplevelser av supporten här, man får känslan att dom verkligen vill lösa problem och inte bara sitter av sin tid på jobbet. Nu senast tog dock priset, var in på en r... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Varierande uppkoppling av min Easee laddbox, trots omstart, uppdatering mm. Kontaktade installatören, som gav en del tips, dock utan resultat. Han skickade ärendet vidare till EFUEL. Jag blev snabbt u... Ver mais
Högsta betyg till Vide på Efuel support som på ett vänligt och professionellt sätt hjälpte oss med div problem runt vår laddare Eesee home. Tog sig tid och gick igenom anläggningen och gav förslag ti... Ver mais
Superbra support av Vide. Hade problem med Easse Home laddaren som indikerade fel. Vide och jag resonerade oss fram och efter diverse kontroller kom vi på att det var en säkring som gått. Vide återko... Ver mais
Detalhes da empresa
EFUEL är en nischdistributör inom elbilsladdning! Våra återförsäljare får tillgång till allt de behöver inom elbilsladdning; laddhårdvara och tillbehör, snabb logistik, säljstöd och rådgivning, utbildningar, teknisk support och även slutkundssupport. Hos EFUEL kan du även hitta det bästa inom last- och fasbalansering både för laddpunkten kombinerat med smarta hem energistyrningssystem. Som återförsäljare och installatör hittar du flera kända varumärken som bland annat; Defa, Easee, Zaptec, Charge Amps, Wallbox, Amina, go-e, FutureHome för att nämna några. Välkommen till EFUEL!
Informações de contato
Kommendörsgatan 28, 11448, Stockholm, Suécia
- +46-10 424 58 00
- support@efuel.se
- efuel.se
Specialister på elbilsladdning med…
Specialister på elbilsladdning med otroligt bra service.
Bra produkter till bra pris
Bra service och priser
Snabb leverans!
jag får alltid en bra service när jag…
jag får alltid en bra service när jag kontaktar supporten. det är snabb service och snabba leveranser. personalen uppträder professionellt och hjälper till att hitta lösningar på eventuella problem.
Lätt att hitta vad jag behöver å snabb…
Lätt att hitta vad jag behöver å snabb å smidig leverans
Tack för de
Bättre laddbox och support går inte att…
Bättre laddbox och support går inte att få
Bra service
Bra och snabb service. Trevlig och hjälpsam personal.
Jag är mycket nöjd med Efuels support
Jag är mycket nöjd med Efuels support. Jag fick snabbt svar och tydlig hjälp, och är imponerad över deras professionella bemötande.
Bäst support!
Nu senast tog dock priset, var in på en random Facebook-grupp som handlade om mitt elbolag och laddbox, en kille från Efuel var uppenbarligen med i gruppen och kontaktade mig och löste mitt problem över messenger, långt efter arbetstid.
Om alla jobbade som de anställda på Efuel så hade vi inte haft många problem kvar i världen.
Toppen support
Toppen support, kan rekommendera Efuel om du har frågor om din Easee laddbox.
Bara positivt!
Hade kontakt med Alex som hade mycket god kompetens och löste problemen direkt! Tvekar inte på att kontakta igen :)
Laddkabel
Produkten stämmer bra överens med beskrivningen och leveransen var snabb.
Gött när man beställer känns familjärt…
Gött när man beställer känns familjärt sen en otroligt bra support bäst på hela marknaden .
Alltid bra service
Alltid bra service, kommer man inte fram ringer de tillbaka. Grymt jobbat personalen på Efuel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.