A empresa respondeu
Organizacja wyjazdów jest jak należy, wszystkie zajęcia na stoku są bardzo interesujące. Ja jak i wiele innych osób korzysta z usług eh school już wielokrotnie, jeśli wracamy to znaczy że się podobało... Ver mais
A empresa respondeu
Extreme Homies School swoją działalność zaczęła w 2007 roku jako Szkoła snowboardowa, która uzyskała patronat Polskiego Związku Snowboardu i zaczęła szkolić i promować ten sport wśród dzieci i młodzieży. Już pierwszy sezon pokazał, że mamy potencjał w tej dziedzinie. Podchodząc do naszych kursantów profesjonalnie, ale z pełnym luzem, udowodniliśmy sobie, że jest to droga, którą chcemy podążać przez kolejne lata. Nasze zamiłowanie do sportów, które nam towarzyszy od wczesnego dzieciństwa, a także wiedza zdobyta na Akademiach Wychowania Fizycznego spowodowały, że szkolenia snowboardowe, narciarskie czy wakeboardowe, które prowadzimy, są pełne pasji i zaangażowania. Chcemy przekazywać zdobyte umiejętności i wiedzę naszym młodym riderom i tym trochę starszym, aby w przyszłości mogli czerpać tak samo dużo przyjemności z jazdy na desce jak my.
Wielka Skotnica 84/2, 41-400, Mysłowice, Polônia
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Niestety mam bardzo złe doświadczenie z tą szkołą snowboardową. Byliśmy na stoku z dziećmi, a na snowparku doszło do niebezpiecznej sytuacji – jeden z uczestników zajęć snowboardowych popchnął mojego 9-letniego syna, który prawidłowo czekał na swoją kolej do przejazdu.
Zamiast reakcji instruktora i zadbania o bezpieczeństwo dzieci, spotkałam się z wymijającymi tłumaczeniami oraz powoływaniem się na rzekome „zasady kolejki”, których mój syn w żaden sposób nie złamał. Instruktor nie tylko nie zwrócił uwagi swojemu podopiecznemu, ale próbował przerzucić odpowiedzialność.
Dodatkowo szkoła blokuje praktycznie cały snowpark, zachowując się tak, jakby miała go wynajętego na wyłączność, co oczywiście nie ma miejsca. Snowpark jest przestrzenią wspólną i powinien być dostępny dla wszystkich użytkowników, a nie tylko dla jednej grupy szkoleniowej.
Brak reakcji na zagrożenie, brak kultury na stoku i kompletny brak odpowiedzialności instruktorskiej. Zdecydowanie nie polecam, szczególnie rodzinom z dziećmi, dla których bezpieczeństwo powinno być absolutnym priorytetem.

Resposta da Ehschool
Z EHschool miałam moje pierwsze spotkanie ze snowboardem. Pojechałam na białą szkołę ze swoją szkołą i okazał się to być świetny wyjazd. Instruktorzy bardzo indywidualnie podchodzą do każdego, pomagają i wprowadzają niesamowitą atmosferę. Ja osobiście najczęstszy kontakt miałam z Marianną i Mateuszem (których ciepło pozdrawiam) i jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość i wsparcie z ich strony. W zaledwie pięć dni udało im się nie dość, że nauczyć mnie podstaw, to również zachęcili mnie do dalszego rozwoju w jeździe na snowboardzie.

Resposta da Ehschool
Znalazłam ich sobie sama w sieci, kiedy w szkole, w której pracuję zaproponowano mi zorganizowanie białej szkoły narty/snowboard. Mimo, że wysłałam zapytania w kilka miejsc i dostałam różne oferty, to zdecydowałam się na Ehschool po jednej rozmowie telefonicznej z Anią - teraz myślę, że tak miało być. Ania Ackermann zorganizowała nam wyjazd życia - a trochę już jeździmy z moim liceum :) Zagrało wszystko - miejscówka, warunki - a przede wszystkim ludzie! Jasne - Michał bardzo fajny człowiek z doświadczeniem, misją i niepowtarzalną aurą 👌 - ale Ania to serce całego przedsięwzięcia - super zorganizowana, pozytywna i ciepła osoba z bardzo dobra energią. Wyjazd w Dolomity był mega fajny, do tego stopnia, że moja nastolatka wsiąkła w Ehschool na dobre i właśnie odebraliśmy ją z super wyjazdu Kite&Surfing w Jastarni, a w zimie jedzie z nimi na Podhale na szkolenie SITS. Polecam komu mogę, bo moim zdaniem - nauczyciela z doświadczeniem w pracy z młodzieżą - są świetną opcją jeśli chcecie żeby wasze nastolatki znalazły jakąś pasję w życiu poza siedzeniem przy kompie ;)

Resposta da Ehschool
Ludzie super, kadra też, wszytko super zorganizowane i dużo alternatyw dla kita. POLECAM !!!!!😜😜

Resposta da Ehschool
było świetnie, fajnie spędzony czas i mega ludzie. Dziękuję!!!

Resposta da Ehschool
super obozy dla młodych ludzi , instruktorzy klasa.
mila atmosfera dziecko bardzo zadowolone

Resposta da Ehschool
Przygoda życia, świetni ludzie, niesamowite przeżycia,mega klimat,ogrom wiedzy,ludzie z pasją daje 10/10 polecam każdemu

Resposta da Ehschool
Byliśmy całą rodziną na obozie snowboardowym w Pinzzolo w 2023 roku podczas ferii zimowych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji całego wyjazdu od przejazdu autokarem po imprezy towarzyszące na wyjeździe a szczególnie z kadry obozowej, która spisywała się rewelacyjnie. Hotel i jedzenie na bardzo dobrym poziomie. W tym roku jrównież wybraliśmy Ehschool na ferie zimowe.

Robią więcej niż się od nich oczekuje. Super Firma

Resposta da Ehschool
EH School to rewelacyjna firma. Można z nimi przeżyć niezapomniane przygody w bajecznych krajobrazach. Jako jedyni w COVID potrafili organizować sprawne i bezpieczne wyjazdy. Założyciel to rewelacyjny instruktor z pasją do sportu. Jako nieliczny tworzą grupy SNB dla dzieciaków i dorosłych o różnych poziomach doświadczenia. Kadra zazwyczaj bardzo fajna natomiast niestety są instruktorzy, którzy nie nadają się do prowadzenia grup dziecięcych.

Resposta da Ehschool
Firma z olbrzymim doświadczeniem w organizacji wyjazdów snb narty. Poziom instruktorów kapitalny,a do tego wsystsko okraszone wspaniałymi lokalizacjami, genialnymi noclegami oraz dawka dobrej zabawy.

Resposta da Ehschool
Instruktorzy o wysokich umiejętnościach, świetnie spędzony czas ucząc się na stoku. Sprawna komunikacja jeśli chodzi o informacje dotyczące wyjazdu

Resposta da Ehschool
Bez dwóch zdań najlepsza ekipa ever. Szkolenia wiadomix pełen pakiet i na naprawdę high level. No i nudy z homies nie ma - od rana jazda na zajawie, wieczorem zajęcia, potem serwisy itd.

Resposta da Ehschool
Zimowy wyjazd do Madonny. Świetna organizacja, atmosfera, szkolenia na każdym poziomie. Córa pierwszy raz w "dużych" górach 😁 mimo kontuzji chce wracać 😁
👍👍👍👍 Baaardzo na tak ❤️🏂⛷️

Resposta da Ehschool
Najlepsze biuro i najlepsi instruktorzy. Wszystko dopięte organizacyjnie oraz niesamowita atmosfera. Mogę polecić z całego serducha

Resposta da Ehschool
Fajny staff, profesjonalni instruktorzy. Polecam szkolenia

Resposta da Ehschool
EH School great guys, great adventures. They really know what they are doing and have a lot of relevant experience.

Resposta da Ehschool
Najlepsze biuro pod kątem sportowego wyjazdu, z którym jechaliśmy zimą i latem! Przede wszystkim zaangażowana i kompetentna kadra, przydatne szkolenia, odpowiednie priorytety (jazda > imprezy) i fantastyczne miejscówki (Tignes w lecie!) - nie ma w Polsce lepszej organizacji, jeśli chcecie jechać w Alpy!

Resposta da Ehschool
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.