Ejvinds Avaliações

2.386
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækre cookies - Hurtig levering. Skal spises forholdsvis hurtigt for at undgå at de bliver tørre. Nogle er bedre end andre, men det afhænger af præferencer...😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sehr-sehr-sehr lecker. Die Kekse sind riesengroß und süß. Aber alle Sorten, die ich bestellt habe (waren insgesamt 8 verschiedene) sind sehr gut gemacht, die Zutaten sind super frisch und qualitativ h... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Cookierne var som sådan helt fine, synes dog de var bedre første gang jeg bestilte dem lige efter de var blevet populære. Men forsendelsen bør der arbejdes på. Kagernes fyld ovenpå var røget ud på de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

sooooo unglaublich lecker. Dank Malwanne bin ich auf diese himmlischen Cookies gestoßen. ich teile sie mir seit 3 Tagen ein, damit ich länger etwas davon habe. Preis Leistung absolut gerechtfertigt.... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Loja de Bolos
  6. Pastelaria

Sobre Ejvinds

Escrito pela empresa

Vi bager, pakker og sender friskbagte Cookies direkte til din dør!

Ejvinds Bageri blev grundlagt i 1956, og drives stadig af familien.

I 2020 startede vi "Homemade Cookies by Ejvinds", som er vores hjemmeside, hvor du kan bestille friskbagte Cookies, som vi bager natten efter du har bestilt, og sender samme dag som de er bagt.

Kvalitet, traditionelt håndværk, og gode råvarer er vores motto, og det går gennem alle vores produkter.

På vores hjemmeside kan du se mange forskellige Cookie varianter, som du kan blande frit imellem, så du kan få den Cookie-boks som passer perfekt til dig.

Vi udvikler nye Cookies hver måned, så du altid kan komme tilbage og bestille en ny smagsoplevelse.

Vi glæder os til at se dig på vores hjemmeside.
Mvh. Familien Ejvinds

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 7% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.386)

135 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Desværre en lidt skuffende oplevelse

Har læææænge gerne ville smage Ejvinds cookies og nu fik jeg endelig bestilt dem - da man nu kan få en pakke med kun 4 i.
De smager da godt, men jeg er desværre ikke blæst bagover.
Havde godt læst at mange andre skrev at de er alt for søde og tænkte at det ville jeg helt sikkert ikke synes. Men det synes jeg faktisk at de er. Det er meget bare sødt i sødt og smagene er ikke ret godt balanceret.
Bestilte dem onsdag aften og kunne hente dem fredag formiddag og alle var hele og fine, da de er pakket godt.

21 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første gange vi prøver dem MEN ikke…

Første gange vi prøver dem MEN ikke sidste.

Jeg fik ændret min levering uden det mindste bøvl og det hele gik glat jeg fik mine cookies på vores ferie i stedet for de stod hjemme og ventede på vi kom tilbage. Kæmpe tak til Celine som klarede med bravour.

20 de agosto de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En ret øv oplevelse

En ret øv oplevelse, 6/8 cookies var smadret og smeltet under levering, det er hvad det er og kundeservice var venlige og imødekommende da jeg skrev til dem, og vi fandt en løsning. Derfor 3 stjerner

13 de agosto de 2026

Super produkt og service

Første gang jeg bestilte fra Ejvinds, men absolut ikke sidste! Superlækre cookies i elegant indpakning og endda med små "plastikforhøjere" så æsken ikke ødelagde toppingen.
Der var desværre en udfordring med leveringen, hvorfor jeg skrev til kundeservice. Indenfor en time havde jeg svar og løsningsforslag fra Celine. Super service 👌

12 de agosto de 2026

Nice cookie forretning :D

God kvalitet og har aldrig haft problemer med levering eller noget som helst :) Det er altid en gamble, når man prøver noget nyt, men mig og min kæreste synes de cookies, vi prøvede, smagte godt. Vores top 3 cookies nogensinde er muligvis gulerodskage cookie, citronmåne cookie og dulce de leche, men alle cookies vi prøvede indtil videre smagte godt. :) Måske er den Molten Lava Cookie lidt kedelig i forhold til vores forventning. Cookie base manglede lidt i sin konsistens, og jeg personligt ville bedre lide cookien hvis den var en smule mere sødt, det var egentlig bare ikke en match for mig og det er helt iorden. :)

5 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten står ikke mål med prisen

Kvaliteten står ikke mål med prisen. Købte en Molten Lava og en citronmåne cookie. Hvordan de kager angiveligt skulle være lavet hver dag må guderne vide. Molten Lava var tørre end en tør brownie. Der var intet Molten i den. Chokoladen fuldstændig kønsløs. Citronmånen endnu mere kønsløs med tør, gammel citronmånekage krymmel ovenpæ og en endnu tørre cookie under. Lidt som et stykke gammelt toast. Kvaliteten er væsentlig lavere siden sidste år tiltrods for at vi gav 100 kr (!!) For 2 kager.

7 de agosto de 2026

Det er en familieejet virksomhed

Det er en familieejet virksomhed
Søde betænksommme mennesker som går op i det de laver nemlig de skønneste cookies i mange varianter der smager SÅ godt.
De skal smages og man bliver helt vild med dem.
Derfor vil jeg anbefale Ejvinds Bageri.
Man følger med under hele processen fra dej til de bages i ovnen.
Pakket ned i en kasse hvor de IKKE vælter rundt😁
Alt i alt en skøn smagsoplevelse
Tak😄

4 de agosto de 2026

Kedelig smagsløse

Kedelig smagsløse. Købte både i Henne og Hvide Sande. De mindede mere om honning kager med topping på. Så til de priser bliver det cookies fra Meny istedet for.

27 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brød købt i Hvide sande i den nyere…

Brød købt i Hvide sande i den nyere bager på havnen. Kort sagt: dyrt og meget kedeligt og dårligt brød. Den bagermester må altså skamme sig. Man kan få så meget langt bedre brød for samme pris. På Vestkysten har bagerkæden Ejvind nærmest monopol. Og det er en skam. Prøv igen, Ejvind! Det kan gøres bedre

26 de julho de 2026

Dårlig kundeservice i Henne Strand

Dårlig kundeservice i Henne Strand
Vi købte 2 sandwich til skyhøj pris som vi skulle spise i caféen. De skal have 8 kr ekstra/sandwich når man spiser i caféen. Min mand kommer til at tabe den ene sandwich på gulvet fordi ekspedienten kommer begge tallerkener på en for lille bakke.
Når det er sket spørger ekspedienten "Kan du redde den?". Altså fra gulvet??? Hvem spiser mad fra gulvet. Og så siger hun: " jeg kan desværre ikke give dig en ny!"
Vi samler selv fra gulvet,de sender ikke nogen til at samle op eller rengøre færdig ved kassen.
Vi lægger tallerkenen ved kassen og i hele 20 min mens vi er der er der ikke nogen af ekspedienterne der får den fjernet.
Skyhøje priser og nul service.

19 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var kørt fra Horsens for at smage de…

Vi var kørt fra Horsens for at smage de berømte cookies i butikken i Blåvand og for at fejre min mands fødselsdag, desværre var alle cookies udsolgte. Vi fik i stedet citron cheesecake, gulerodskage, og en med kage med salt karamel. Gode cafe latte Meget venlig betjening. Vi må prøve at bestille cookies en dag, da vi bor helt i Hillerød.

22 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var i går forbi ved bageriet Søndervig

Var i går forbi ved bageriet Søndervig, som vi også besøgte sidste år og havede glædet mig til gensynet
Men for pokker en skuffelse en total dårlig service fra et personale der ikke imødekommer kundens ønsker , måtte selv gøre opmærksom at vi ville betjenes og blev mødt af et “suk” så det vil i
Derudover levede cookien ikke op til det den bliver solgt på og til den pris øv
Vil virkelig overveje en ekstra gang om jeg ønsker at bruge penge på et tredje besøg

18 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God kaffe, men dyr og dårlig oplevelse

Ejvinds laver en god kop kaffe. Til gengæld er stedet for dyrt i forhold til den kvalitet, der leveres. 2 rundstykker med smør og ost og kaffe. Kr. 192,- læg dertil borde, der ikke bliver aftørret og smuds på gulvet, ja så bliver ikke nogen god oplevelse.

17 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais