Jeg har nu for anden gang været kunde hos EKG bilservice/Kornel. Denne gang for at få skiftet bremser. Jeg fik en tid dagen efter jeg kontaktede værkstedet og kunne allerede afhente bilen dagen efter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altid Pålidelig, Ærlig, God pris, Faglig dygtig og ikke mindst lynhurtig🤩, hvilket er glædeligt når regningen kommer, fordi timeprisen er fair, da de er lynhurtige til at finde fejlen på bilen, er... Ver mais
Super service! Flink og imødekommende. Svarer hurtigt på mail. Fik en aftale dagen efter. Fair priser inkl. lånebil. 👍🏼👍🏼👍🏼 Gjorde opmærksom på mine dæk, som trængte til skift. Jeg er super til... Ver mais
Perfekt 👌🏼
Jeg har nu for anden gang været kunde hos EKG bilservice/Kornel.
Denne gang for at få skiftet bremser. Jeg fik en tid dagen efter jeg kontaktede værkstedet og kunne allerede afhente bilen dagen efter det. Kornel er yderst behagelig og god til at forklare hvad han laver. Jeg kommer helt sikkert igen👍🏻
Rigtig god service
Super god service
Godt stykke arbejde og god service
Godt stykke arbejde og god service - hver gang.
Hjulskifte
Hjulskifte, meget nem bestilling af tid på hjemmesiden, hurtig og god skifte med faglig vejledning. Meget flink ejer og pænt og rent sted.
Great service
Great service, nice office to wait in, sweet dog greets you in the car shop.
Den bedste og mest imødekommende og…
Den bedste og mest imødekommende og ærlige mekaniker. Har kun gode erfaringer og kommer tilbage. Kan klart anbefales.
Super fin service
Super fin service, behagelig ejer og alt “spiller” til en skarp pris 👍
Blandt de bedste mekanikere i området
Blandt de bedste mekanikere i området. Fik skiftet kobling på en ældre bil. Aftalt pris og tid overholdt, det på trods af at det var forbundet med vanskeligheder at fremskaffe den rette kobling. Yder god og pålidelig service. Hvis du leder efter en mekaniker som yder service, ud over hvad man desværre forventer på Nordsjælland, har du fundet den rette.
Top service 😃
Top service. Kornel er super behagelig og udfører godt arbejde.
Kan klart anbefale EKG Autoservice.
Meget troværdige!
Super oplevelse
Gjorde opmærksom på mine dæk, som trængte til skift. Jeg er super tilfreds og giver EKG bilservice min anbefaling ☺️
Det er altid i orden
Det er altid i orden. Og priserne kan man ikke klage over.
Meget real og troværdig service
Flink og hurtig og responsiv
Flink og hurtig og responsiv
3. gang jeg fik skiftet hjul.
Og vender retur.
Og meget sød og stor hund 😅
Awesome service and craftsmanship
Awesome service and craftsmanship
Tilbagevendende kunde
Tilbagevendende kunde. Tilfreds endnu engang. Gjorde det til halvdelen af prisen, ift. et andet værksted.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.