Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een nieuw paar wandelschoenen van mijn favoriete merk, Meindl, voor een scherpe prijs. Zit een stevige zool onder en een zachte pasvorm, zoals ik van Meindl gewend ben. Nu verder uitproberen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekosport uit Frankrijk is een in Nederland wat minder bekende webwinkel, maar verkoopt A-merken outdoor gear en kleding tegen zeer concurrerende prijzen. Website is geautomatiseerd vertaald en niet 10... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie prijs voor deze geweldige schoenen. Makkelijk te bestellen en goede levering. Heel blij Bedankt!

Detalhes da empresa

1. Loja de esportes de inverno

Ekosport.nl is een website gespecialiseerd in online verkoop van skimateriaal, skikleding en wintersport accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Vergelijk en bestel uw hele ski uitrusting voor de beste prijzen in onze sortiment van meer dan 300 outdoor merken en meer dan 15 000 referenties. Kom duizend artikels ontdekken om in alle veiligheid de pistes af te dalen, hetzij u alpineskiën, toerskiën, langlauf of snowboard doet: ski’s, bindingen, skischoenen, stokken, helmen, maskers, lawinepiepers, zowel voor beginners als ook gevorderde wintersporters. Een nieuwe waterdichte en ademende skijas, een broek of technisch ondergoed om u te beschermen tegen de kou in de bergen? Profiteer van de nieuwe collectie skiwear om u uit te rusten met de grootste skimerken: Salomon, Rossignol, Picture, Millet, Volcom, Arc’teryx… Ekosport biedt tevens een volledig assortiment aan voor all uw outdoor activiteiten: trail, running, wandelen, trekking. Voor de enthousiaste hardloper, bergwandelaar en trekker: ontdek onze selectie outdoor sportkleding, trailschoenen, wandelschoenen en accessoires ( cardio horloges, rugzakken, wandelstokken…). Geniet het hele jaar door van de laatste nieuwigheden, buitengewone promoties, onoverwinnelijke prijzen en van het advies van onze experts om het juiste skimateriaal te kiezen.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

642 avaliações

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fabrieksfout Lowa wandelschoen

In de linker schoen zit aan de rechterzijde, naast de tong, een harde plek of oneffenheid. Deze drukt tijdens het lopen tegen mijn voet (ongeveer ter hoogte van het midden van mijn voet), wat een stekend/pijnlijk gevoel veroorzaakt. Hierdoor zijn de schoenen voor mij niet draagbaar.

18 de março de 2026

Ekosport does not deliver

I ordered a helmet that was supposed to be delivered within 3 business days. It wasn’t, so by the time they tried to deliver it, I was on vacation. For them it doesn’t matter, they just throw it on the street somewhere near your house and then claim it was delivered.
I found my parcel two weeks after I returned from my vacation at a neighbours place who thought it was strange that this parcel was out on the streets.
Ekosport keeps repeating that they delivered in on time. Returning is impossible unless you pay.
All in all: DO NOT ORDER WITH EKOSPORT.

24 de fevereiro de 2026

Zéér dure retour

Ik kocht thermische bloes op vrijdagavond - deze werd ondanks korte levertermijnen op de website pas de week erna op donderdag rond 15u geleverd. Gezien ik toen al op trip vertrokken was, heb ik de bloes teruggestuurd. Tot mijn grote verbazing houden ze echter € 13,01 af (!) van het origineel betaald bedrag (16 %). Mijn advies is hier dus NOOIT iets kopen als er een kans is dat je iets terug moet sturen. Klantenservice antwoordt in een combinatie van Nederlands en Engels. Triestig!

29 de janeiro de 2026

top!

de skiis waren snel en goed verpakt geleverd

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Retourprocedure onduidelijk

De levering duurde vijf dagen. Helaas is er een verkeerde skibril bezorgd, althans hij kwam niet overeen met de afbeelding. Het retourproces is volstrekt onduidelijk en in de doos ontbreekt ook een retourformulier of retoursticker. Na veel uitzoekwerk op de site blijkt dat je het gekochte artikel op eigen kosten voor veel geld naar het buitenland moet sturen, terwijl Ekosport een Nederlandse website heeft. Heel misleidend en in mijn geval ook onterecht, nu het een verkeerd artikel betreft.

16 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.