Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Fantasias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Køb uden problemer.

God og fejlfri handel og levering.

8 de junho de 2016

Hej Hans Frede.

Tusind tak for dine positive ord. Det er dejligt, at det hele er forløbet helt problemfrit. Da glade kunder er vores absolutte topprioritet, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad vi kunne have gjort bedre for dig, for at fortjene den sidste stjerne? Håber vi får fornøjelsen at handle sammen igen engang ;-)

God oplevelse

Præcise størrelser. Hurtig levering. God oplevelse.

30 de maio de 2016

Hej.

Mange tak for din dejlige tilbagemelding. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os. Tusind tak for de fem flotte stjerner.

Anbefales

Super hurtig levering.
varen lever op til forventningen

26 de maio de 2016

Hej Winnie

Dejligt at du havde så god oplevelse ved os.
Vi siger tak for din anbefaling :)

Intet mindre end fantastisk

Nem og overskuelig hjemmeside. Man får hvad man bestiller og leveringen kunne ikke gå hurtigere. Fantastisk hjemmeside og service!

26 de maio de 2016

Hej Marie

Vi er glade for at høre, at din oplevelse var så god.
Tak for en fantastisk anmeldelse :)

Hurtigt & Effektivt. :-)

Også en stor fordel at I har tingene(i hvertfald det jeg havde brug for) liggende på eget lager, så man ikke først skal have det tilsendt fra en anden "udbyder/mellemmand" i udlandet, og det derved tager op til en uge inden man modtager det man har bestilt.
Det fandt jeg nemlig ud af, at mange andre hjemmesider gør brug af, så det var også en af årsagerne til I blev valgt. :-)

Mvh. Margit Jørgensen, København.

Hej Margit

Vi har valgt, at Ekostumer.dk kun har varer som er på eget lager, og som ved bestilling inden kl 15 kan sendes ud den efterfølgende hverdag.
Der er mange andre hjemmesider som netop tilbyder varer fra andre leverandører, og derfor også har større udvalg end vi har.
Så der bør være noget for enhver kunde - dejligt at vi så lige havde noget du kunne bruge :)

Kan godt anbefales :)

Hej Jens

Mange tak for din fine anbefaling :)

Great Service

Quick and efficient delivery.

Hi Daniel

Thank you for your kind words regarding our delivery.
We hope to see you on our website again soon.

Kind Regards,

God og hurtig service

God og hurtig service, bestilte om lørdag og modtog det om tirsdagen.

Hej Jannik

Altid dejligt, når kunderne synes godt om vores service :)

God oplevelse!

Bestilte mine ting sent onsdag aften og modtog det fredag!
Alt var som det skulle være!
Jeg er godt tilfreds.

23 de maio de 2016

Hej Steffen

Dejligt at høre, at vi kunne give dig sådan en god oplevelse.
Kom gerne igen snart :)

rigtig god service 😊

Rigtig god service 😊

22 de maio de 2016

Hej Heidi

Mange tak for de rosende ord :)
Vi vil meget gerne vide, hvordan vi næste gang kan få den sidste stjerne af dig - hvis du kan give os et par gode råd med på vejen, må du derfor gerne skrive til info@ekostumer.dk

Ingen problemer

Gik som forventet.

17 de maio de 2016

Hej Rasmus.

Er det ikke skønt, at ens forventninger bliver indfriet? Vi bliver i hvert fald meget glade, når det vi hører, at vores kunders forventninger bliver indfriet. Tusind tak for de fem stjerner.

Let og elegant!

Hurtigt og effektivt!

15 de maio de 2016

Hej Kaj.

Sikken en flot anmeldelse du har lavet. Det er så skønt når vores kunder er glade og tilfredse, det gør os varme indeni. Mange tak.

Fint

Hurtig levering, fine priser og helt ok udvalg

Hej Christina,

Hurtig levering, gode priser og OK udvalg? Det er vi sørme glade for at høre! Dejlig at du har være tilfreds med din oplevelse hos os!

Du er velkommen til at komme og besøge vores webshop igen! :-)

Rikke, kundeservice

Hurtig levering, fantastisk kundeservice

Fint udvalg, hurtig levering og ekstraordinært god kundeservice af Maria - både telefonisk og på mail. Hurtigt svar.

Kære Anne-Kathrine!

Sikke en skøn anmeldelse og tak for alt den ros! Vi glæder os over at du har været tilfreds med vores fantastiske kundeservice og især vores medarbejder Maria som leverede en ekstraordinær service til dig! :-) Jeg giver selvfølgelig rosen videre til hende!

Vi håber at du får glæde af dit mææææh -et flotte Frode Får kostume :-D

Med venlig hilsen,

Super tilfreds!

Jeg bestilte mit kostume fra eKostumer, to dage efter lå det i den nærmeste postbox!

Hejsa Line,

Vi bliver så glade når vores kunder har været tilfredse med deres oplevelse hos os! Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Vi glæder os til at handle med dig igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det noget lortt

På jeres beskrivelse står der at man får karpe, bukser og vest men jeg fik ikke bukserne!!!!!! Og jeg har ikke bukser magen til så det er noget lortt at i ikke sender det i lover i vil sende!!!

12 de maio de 2016

Hej Abdulla,

Tak for anmeldelsen.

Jeg kan godt forstå at du bliver skuffet over den her situation. Vi har lavet en fejl inde på dette produkt, hvor vi har skrevet at bukserne medfølger - Det gør de desværre ikke. Dette beklager vi rigtig mange gange og vi har rettet det øjeblikkeligt!

Du har 30 dages returret hvis du ikke kan bruge varen alligevel, hvis du mener at du stadig kan bruge den vil jeg gerne tilbyde at kreditere dig for fragten. Vil du ikke skrive ind til os på: info@ekostumer.dk Så vi kan få løst denne sag?

Endnu engang, beklager jeg rigtig mange gange.

Med venlig hilsen,

God og hurtig service

God service og hurtig ekspedition. Dejligt nemt og bekvemt.

11 de maio de 2016

Hej Suzzane.

Det er dejligt at høre, at din oplevelse af os, har været god hele vejen igennem. Tusind tak for din fine anmeldelse.

God service hurtig levering

Fik varene dagen etter bestilling. Gode produkter. God service!

27 de abril de 2016

Hej Marianne

Dejligt at høre, at vores mål om dag til dag levering også holder stik.
Kom snart igen :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, mærkelig størrelse M

Der var kun en "one size str. M (48-50)." Der er flere misvisende forhold ved den sætning og kostumet viste sig at være alt for stort. Det misvisende ligger i, at størrelsesforholdet mellem M og 48-50 som i hvert fald ikke kan være efter danske mål. Vi tænkte, at M plejer at være en sikker vinder. Men ak.

Det gik vanvittig hurtigt med at modtage pakken.

23 de abril de 2016

Hej Christina

Kostumer er lidt i en kategori for sig selv, både mht stofkvalitet men også mht størrelse.
Man kan ikke sammenligne det med normal tøjstørrelse - derfor er der også en størrelsesguide inde på hvert produkt.
Ved det kostume I har købt, viser str 48-50 netop, at en str M her er ret stor i det.
Men vi vil tage det til os, og vil sørge for at få formuleret det bedre, så kunder ikke fremover bliver forvirret :)

Good!

God hjemmeside

20 de abril de 2016

Hej med dig :)

Tak for de rosende ord om hjemmesiden.
Vi vil gerne være de bedste, så hvis du kan fortælle hvordan vi får den sidste stjerne hjem, må du meget gerne skrive til info@ekostumer.dk :)

Med Venlig Hilsen
Maria - Ekostumer.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais