Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage
A empresa respondeu
Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Ver mais
A empresa respondeu
Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Dinamarca

Resposta de eKostumer
Præcise størrelser. Hurtig levering. God oplevelse.

Super hurtig levering.
varen lever op til forventningen

Resposta de eKostumer
Nem og overskuelig hjemmeside. Man får hvad man bestiller og leveringen kunne ikke gå hurtigere. Fantastisk hjemmeside og service!

Resposta de eKostumer
Også en stor fordel at I har tingene(i hvertfald det jeg havde brug for) liggende på eget lager, så man ikke først skal have det tilsendt fra en anden "udbyder/mellemmand" i udlandet, og det derved tager op til en uge inden man modtager det man har bestilt.
Det fandt jeg nemlig ud af, at mange andre hjemmesider gør brug af, så det var også en af årsagerne til I blev valgt. :-)
Mvh. Margit Jørgensen, København.

Resposta de eKostumer
God og hurtig service, bestilte om lørdag og modtog det om tirsdagen.

Resposta de eKostumer
Bestilte mine ting sent onsdag aften og modtog det fredag!
Alt var som det skulle være!
Jeg er godt tilfreds.

Resposta de eKostumer
Fint udvalg, hurtig levering og ekstraordinært god kundeservice af Maria - både telefonisk og på mail. Hurtigt svar.

Resposta de eKostumer
Jeg bestilte mit kostume fra eKostumer, to dage efter lå det i den nærmeste postbox!

Resposta de eKostumer
På jeres beskrivelse står der at man får karpe, bukser og vest men jeg fik ikke bukserne!!!!!! Og jeg har ikke bukser magen til så det er noget lortt at i ikke sender det i lover i vil sende!!!

Resposta de eKostumer
God service og hurtig ekspedition. Dejligt nemt og bekvemt.

Resposta de eKostumer
Fik varene dagen etter bestilling. Gode produkter. God service!

Resposta de eKostumer
Der var kun en "one size str. M (48-50)." Der er flere misvisende forhold ved den sætning og kostumet viste sig at være alt for stort. Det misvisende ligger i, at størrelsesforholdet mellem M og 48-50 som i hvert fald ikke kan være efter danske mål. Vi tænkte, at M plejer at være en sikker vinder. Men ak.
Det gik vanvittig hurtigt med at modtage pakken.

Resposta de eKostumer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.