Virkelig god oplevelse
Virkelig professionelt og fleksibelt team. Er super tilfreds med samarbejdet og det arbejde, der blev udført. Vil meget gerne bruge dem igen til andre opgaver.
Din Partner i Havepleje og Anlæg Vores tjenester består af hækkeklip, træpleje, højtryksrens og anlæg, neden under kan du læse om dem alle og udfylde formularen.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bare en super oplevelse af teamet. Pænt og ordentligt.

Resposta da Ekservices
Super arbejde! Vi havde et monster af en 50 m lang hæk, som skulle beskæres fra 250 cm til 170 cm. Det viste sig at være en noget større opgave end forventet, men gutterne fra EK gik målrettet og effektivt til opgaven, og efter en lang arbejdsdag var hækken helt som jeg havde ønsket det. Jeg booker EK igen næste gang jeg har et haveprojekt, som jeg ikke selv kan klare 😊😊😊

Resposta da Ekservices
Jeg skulle have fjernet en troldhassel. 3 mand mødte op og gik i gang med opgaven. Tonen var rar. God oplevelse.

Resposta da Ekservices
Venlig, imødekommende, lydhør og effektiv.

Resposta da Ekservices
Meget fint arbejde – kom en dag tidligere end aftalt – meget fint :-)

Resposta da Ekservices
Venlige og imødekommende er personerne ved EKservices. Men hvis der skulle være uddelt 5 stjerner skulle ALT afklip fra hække, buske og træer være taget med som aftalt. Dét skete desværre ikke. Men selve arbejdet blev godt udført 😁

Resposta da Ekservices
Super service af de unge gutter. Ikke bange for en stor opgave som de udførte rigtig fint. De kan varmt anbefales.

Resposta da Ekservices
Friske unge mænd, der leverer det aftalte til tiden. Vi fik klippet hæk samt fjernet afklip. Super behagelige og servicemindede. Varm befaling herfra

Resposta da Ekservices
Hækken blev klippet tip-top til god pris👍👍
Super god energi, fornuftig pris sætning, og hurtig ekspedition.
Og resultatet var virkelig godt, og åbnede havens lys indfald super.
Glimrende service - til ug med plus og slange.
Altså, WAUW sejeste unge drenge jeg i dag har haft besøg af til at klippe min Hæk. Kan varmt anbefale firmaet hvis i har brug for hjælp med div. havearbejde, oprydning bortskaffelse af skrald mm. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud og erfar unge knægte på 17 år tage ansvar, være proaktive, effektive iværksættere ! 🤩

Resposta da Ekservices
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.