el-tech.dk Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

EL-TECH er et pålideligt firma, der altid har den bedste hensigt. Hvis man ringer ind, kan man altid få et råd, men også en aftale til et eleftersyn og andre problemer man har i sit hjem. Firmaet er r... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Andreas er imødekommende og venlig og giver relevant vejledning ift det man efterspørger. Det virker dog som om firmaet har meget travlt med andre opgaver og derfor blev aftaler ændret med kort vars... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde problemer med vores dørtelefon på 5. sal. Sendte et par billeder til Bent, og fik et gratis råd retur der løste problemerne uden regning. Super service. Bent får helt sikkert et ring næste ga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Instalação Elétrica

Escrito pela empresa

EL-TECH – din professionelle partner til el-installationer langs hele østkysten EL-TECH er din pålidelige samarbejdspartner, når det gælder el-projektering, rådgivning, installation og service. Vi leverer løsninger, der er sikre, driftssikre og fremtidssikrede – uanset om du repræsenterer en privat husstand, en virksomhed eller en offentlig institution. Vores tilgang er enkel og gennemsigtig: Først tager vi en ærlig og grundig dialog om behovene, derefter planlægger vi korrekt fra start, og til sidst udfører vi arbejdet i fuld overensstemmelse med gældende regler, normer og standarder. Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser, herunder el-eftersyn, fejlfinding, udskiftning og udvidelse af eksisterende installationer, etablering af tavler, belysning, kabler og kontakter. Derudover hjælper vi med løbende serviceaftaler, så installationerne altid er sikre, effektive og klar til fremtiden. For at sikre høj kvalitet benytter vi udelukkende produkter fra førende producenter, og vi arbejder efter dansk praksis og relevante standarder. Hos os får du ikke bare en elektriker – du får en faglig stærk samarbejdspartner, der tager ansvar for både kvalitet, sikkerhed og fremdrift. Med base i både Trekantområdet, Aarhus og Aalborg dækker vi hele østkysten – helt fra Skagen i nord til Kolding i syd. Det betyder, at vi hurtigt kan rykke ud, uanset hvor opgaven befinder sig langs kysten. Når du vælger EL-TECH, vælger du en samarbejdspartner, der kombinerer erfaring, kvalitet og pålidelig service. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe med dit næste el-projekt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk service

Fantastisk service! Vi var i kontakt med Bent som var så super behjælpelig. Vil helt sikkert bruge igen en anden gang.

14 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Resposta da el-tech.dk

Tak for de fine ord og dejligt at vi kunne hjælpe jer sådan en kold søndag.

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp. Søde og hjælpesomme medarbejdere.

10 de fevereiro de 2021

Resposta da el-tech.dk

Tusinde tak for den pæne omtale.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en af deres elektriker ude…

Jeg har haft en af deres elektriker ude for at give en pris på strøm m. m. Herefter skulle vi finde en dato, hvor de vil lave strømmen. På hjemmesiden reklamere de med at man kvit og frit kan få en rådgiver ud for at give en pris på el arbejde. Herefter får jeg tilsendt en regning på 705 kr. Andre steder et det gratis, at få en elektriker ud for at se på strømmen. Vil aldrig bruge dem igen

23 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Resposta da el-tech.dk

Hej og tak for vurderingen. Du bestilte os til at udskifte eltavle m.m. Der har ikke været nævnt tilbud i din henvendelse til os, det endte så i fejlfinding da i manglede strøm i stikkontakter og inst blev adskilt ,lampe køkken demonteret og fejle fundet med ikke udbedret ( brændte ledninger bag lampe) efter aftale med jer, da I havde flere sager køren . I har fået en faktura på fejlfinding .
Her bringer vi korrespondancen :

Vedr. servicebesøg Sikringer springer: Send navn & adresse samt mail. Og foto af tavle
+45 6170xxxx
Svar tilbage inden 10 min, da opgaves ellers slettes. Mvh EL-TECH Team.
Navn. Annesofie xxxxxxx xxxxxxxx
Aabakken XX, 6000 Kolding
Email. xxxxxxxxxxxxxx@gmail.com
Vi ønsker at få en ny el-tavle samt skiftet alle stikkontakter i huset
Vi ønsker at få en ny el-tavle og skiftet alle stikkontakter
Send lige foto af hele tavlen
Vi prøver at kigge forbi imorgen formiddag
Det lyder godt. Vi ses i morgen formiddag 👍

Da I modtager regning skriver I:

Hej el-tech
Jeg har haft en af jeres elektriker ude for at give en pris på strøm m. m. Herefter skulle vi finde en dato, hvor i vil lave strømmen. Jeg kan se på jeres hjemmeside, at man kvit og frit kan få en rådgiver ud for at give en pris på el arbejde. Derfor forstår jeg ikke hvorfor jeg modtager en regning. Jeres elektriker var her Maks 10 min.
Det vil jeg simpelthen ikke betale for.

Mvh Annesofie xxxxx

Aabakken xx, 6000 Kolding

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En elektriker med manglende fingerspitz…

En elektriker med manglende fingerspitz gefühl og kompetence - siger at han har hængt mange tilsvarende lamper op og den skal blot skrues op i betonloftet. Nu er det et gammelt stukluft fra 1910, dvs INGEN beton. Kaster skruer og skruetrækker ned på et nyt PK54 spisebord i granit - tager ikke hensyn og dækker af. Ingen god oplevelse - kunden måtte selv bistå opsætningen pga manglende hensyntagen til fin gammel stuk. Loftet fik sorte fingre.

14 de dezembro de 2020

Resposta da el-tech.dk

Øv altså, den undskylder jeg meget på vegne af den mand som har været forbi. Jeg samlere op på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde ingen strøm i min stueetage…

Jeg havde ingen strøm i min stueetage og ringede kl. 7:30 om morgenen og 2 timer senere stod en svend og en lærling udenfor døren. To timer senere var fejlen fundet og udbedret. Dette til trods for at vi bor i et 100 år gammelt hus. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med jeres service. God jul

9 de dezembro de 2020

God oplevelse.

God oplevelse.
Der gik ikke for lang tid fra bestilling til udførelse.
God rådgivning fra den udførende elektriker forud for udførelse.
God udførelse.
Prisen var ok.

Og for de interesserede var opgaven at installere 7 loftspots i troldtektplader i min entré.

21 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håbløst

Håbløst. Jeg havde problemer med sikringer sprang. Der blev skiftet en sikring og derefter skynder elektrikeren sig videre. Det hjalp ikke på problemet da sikringerne sprang et andet sted.
Kan ikke anbefales. Jeg blev ikke hjulpet med mit problem.

19 de novembro de 2020

Resposta da el-tech.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais