Elberegner Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een ting er hvad de forskellige selskaber lover dig i f.eks. en telefonsamtale, noget andet er, hvor mange gange man skal tale eller undersøge hver enkelt selskab. Med Elberegner får man hurtigt et ov... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde faktisk fået et tilbud fra et selskab. Jeg fandt ved et tilfælde Elberegner.dk på nettet, og lavede en beregning ud fra vores forbrug. Elberegner. dk tilbød så en telefonsamtale. Herfra har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop haft en helt fantastisk god tlfsamtale med Daniel fra Elberegner. Sikke en service og hjælp, jeg fik!!!! Jeg kunne ikke finde ud af, hvilket selskab, der var bedst for mig af skif... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nicoline forklaring er mangelfuld og forkert. Øst og Vest bruges forkert. Elprisen fastsættes ud fra hvor det købes dyrest og ikke efter markedsvilkår. Billig vindstrøm er dyrt fordi der tilkøbes dyrt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Site de comparação de preços

Escrito pela empresa

Elberegner.dk er din hjælp til at få oerblik over elmarkedet ✓ Vi hjælper dig, så du kan spare penge og finde bedre priser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

44 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kvalificeret

Kvalificeret, imødekommende og ordentlig behandling. Kan snildt anbefales

14 de março de 2022

Kære Mads

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for at du vil anbefale os til andre.

Du ønskes en rigtig god dag.

Ganske fint og hurtigt

15 de janeiro de 2022

Hej Stephanie.

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde vores service.

Rigtig god dag til dig.

Fin service

Jeg havde en meget god kommunikation med David, som svarede beredvilligt og hurtigt på mine spørgsmål. Jeg har dog et indtryk af, at hans beregninger af besparelser var noget optimistiske, hvilket jeg fik bekræftet ved henvendelse til den anbefalede leverandør.

14 de janeiro de 2022

Godt arbejde

Hurtig behandling og med besparelse man kan tage med i beregning om at skifte selskab ell ej.:-)

Hej Kirsen.

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du vil tage dig tid til at anmelde vores service.

Super

5 stjerner hurtigt svar 😀

Hej Jimmy.

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du tog dig tid til at anmelde vores service.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mangler udregningen for besparelsen.

Mangler udregningen for besparelsen.. ellers er det bare 2 tal mod hinanden ..!!

Hej Kim.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke synes beregningen er fyldstgørende nok og derfor har vi sendt dig en mail hvor hele beregningen er udspecificeret for dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service også ved efterfølgende…

Fin service også ved efterfølgende spørgsmål.

14 de dezembro de 2021

Hej Evy.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe med at besvare dine spørgmål og at vores service var nyttig for dig.

Stor hjælp

For mig kan en elregning være svær at gennemskue. Derfor er det en kæmpe hjælp, at få eksperter til at gennemse regningen og finde et bedre tilbud. Det bedste af det hele er, at det er gratis!

26 de novembro de 2021

Hurtigt og oplysende 😉

jeg fik hurtigt et kvalificeret svar, som jeg kunne bruge 👍🏻

10 de novembro de 2021

Hej Malene.

Vi er glade for at du finder vores service brugbar. Det betyder meget for os. Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Hurtig og professionel tilbagemelding

10 de novembro de 2021

Hej Louise.

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for din tilbagemelding og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg sendte elberegner min elregning, og dagen efter sendte de en mail, og det viste sig at jeg kunne spare over 8.000 om året. Det gik hurtigt, og mailen var saglig, personlig og uforpligtende. Tusind tak!

3 de novembro de 2021

Hej Lasse.

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores service. Det sætter vi stor pris på. Vores kunders mening er meget vigtig for os og derfor glæder det os at du kunne bruge vores service.

Hurtig klar besked

Hurtig klar besked - kan meget anbefales

3 de novembro de 2021

Hej Nettie.

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det er vi glade for.

Vil klart anbefale elberegner

Vil klart anbefale elberegner.
Jeg indsendte min elregning, og fik 4 forskellige tilbud retur, som var billigere et mit nuværende.
Jeg fik svar på under 24 timer, og tjenesten er gratis!
Fem stjerner herfra!

29 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais