Elchef Avaliações 74

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strømmens Robin Hood har ofret av sin tid og vært tilgjengelig for veldig mange strømkunder. Begrepet Strømsjef er etablert. Veldig god folkeopplysning. Mange var skeptiske og ville ikke høre på a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mathias gir deg meget gode råd til å minimalisere kostnader på strøm! Han gjør mer enn dette. Hvis du følger med på hans side med spm og svar så lærer du deg hvordan du kan få dette til selv på en enk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elens Robin Hood är Mathias Nilsson, från södra Halland. Han har järn- och el koll som få. Vilken hjälpsamhet i denna djungel där priser läggs på av elbolagen och där vi konsumenter får betala det ena... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack vare elchef.se kunde jag teckna ett tre årigt fast pris avtal på 82.38 öre och en månadsavgift på 49kr med Svealand elbolag.se Nu har jag även fått ett erbjudande från Eon på 800kr i rabatt... Ver mais

Detalhes da empresa

Elchef.se hjälper privatpersoner och företag att ta kontroll över sina elkostnader — utan att vara ett elbolag. Vi förhandlar fram avtal och kampanjer med leverantörer, granskar villkor och visar vilka alternativ som faktiskt är förmånliga för dig. Målet är enkelt: enklare elmarknad, lägre kostnader och tydliga beslut för våra användare. Vårt team har lång erfarenhet från el- och energimarknaden och rådgör dagligen med kunder som vill undvika dyra eller dolda avgifter. Vi analyserar priser, förklarar villkor och hjälper till med bytet — steg för steg. Tjänsten passar både dig som vill ha rörligt pris, fastpris eller en skräddarsydd lösning baserat på konsumtion. Oavsett om du vill sänka månadskostnaderna, få hjälp att tolka fakturor eller hitta rätt avtal inför vinterperioden, finns vi här för vägledning. Vår ambition är att göra elmarknaden mindre krånglig och att ge dig förutsättningar för verkliga besparingar.

Informações de contato

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

FLINK og rask info

3 de novembro de 2025

Resposta de Elchef

Tack så mycket Ruben, vi gör vårt bästa för att ge snabb och tydlig info, kul att det märks!

Teamet hos Elchef

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er en kar man kan stole på

Dette er en kar man kan stole på! Brukt han i noen år nå. Pengene jeg har spart er mange!

19 de outubro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Mathias, tack för ditt fina omdöme och för förtroendet genom åren!

Teamet hos Elchef

Grymt

Va din egna elchef, grymt säger jag bara.
Spara en massa pengar med elchef, de gör jag 👍😊

14 de outubro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Andreas, stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig!
Vi blir superglada att höra att Elchef hjälper dig spara pengar – det är exakt vårt mål!

Elchef

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har min granne blivit kund hos er

Nu har min granne blivit kund hos er! Nu är hon sin egen chef över sin el! Hon är så tacksam!

4 de outubro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Jasmina, tack för din fina kommentar. Så härligt att höra att även grannen har blivit sin egen Elchef. Ju fler som tar kontroll över sin el, desto bättre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack vare elchef.se kunde jag teckna…

Nu har jag även fått ett erbjudande från Eon på 800kr i rabatt
Detta gäller om man tecknar ett fast pris på 4 eller 6månader.4mån kostade 131 öre per kilowattimme.
6månader kostade 141 öre per kilowattimme och avdraget som var på 800kr gällde bara på den första fakturan så det gäller att vara mycket observant på alla erbjudanden
Håll koll på elchef.se
Mvh Anders Dahlberg

2 de outubro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Anders, stort tack för att du delade din upplevelse! Det gläder oss att du hittade ett bra treårsavtal via elchef.se.
Precis som du nämner är det viktigt att jämföra alla detaljer i erbjudanden, inte bara rabatten på första fakturan. Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram detta och hoppas att vi kan fortsätta hjälpa dig och andra kunder att undvika dyra överraskningar.

Teamet på elchef.se

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Masse god hjelp og penger spart

Masse god hjelp og penger spart! Anbefales!

1 de julho de 2025

Resposta de Elchef

Tack Ajla för din recension. Härligt att höra att du är nöjd och att det har gett resultat!

Teamet på Elchef

Billigt

Kan ju säga såhär, jag har aldrig haft så låg elräkning som nu. Ja visst jag jobbar borta två till tre veckor på en månad men helt ärligt jag har inte haft en elräkning på över två hundra kronor sen jag bytte. Och bara en av mina räkningar har varit på över 100kr så ja du ska ha tack för hjälpen

1 de outubro de 2025

Resposta de Elchef

Tack Erik för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi är väldigt glada att höra att dina kostnader har blivit så mycket lägre sedan bytet. Det är precis det vi vill uppnå – att våra kunder ska känna trygghet och få rimliga elräkningar.
Tack för förtroendet.

Teamet på Elchef

Direkt

Direkt, transparent och ärlig!

25 de setembro de 2025

Resposta de Elchef

Tack för ditt fina omdöme!
Vi strävar alltid efter att vara direkt, transparent och ärliga – kul att det märks.

Vänliga hälsninger

Sterkeste anbefaling: følg Elchef

Takket være hans nettsider, Elchef og Facebooksiden; Strømmens Robin Hood, så har jeg fått en tydelig forståelse for de forskjellige alternativene vi har på strøm. Elchef er ekstremt hjelpsom, gir veldig raskt svar, og han gjør det forståelig! Jeg anbefaler alle rundt meg å følge Elchef.

23 de setembro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Liv, så roligt att läsa din fina text. Vi blir både stolta och glada av att höra att du upplever oss som hjälpsamma och tydliga. Att du rekommenderar oss till andra är det bästa betyget vi kan få.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fulgt denne siden i noen år

Jeg har fulgt denne siden i noen år. Solid, hjelpsom og pålitelig.

18 de setembro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Inger, tusen tack för din fina recension. Vi är glada att ha dig med oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jag skulle berätta att elchef är det…

jag skulle berätta att elchef är det bästa bolaget man kan ha eftersom man slipper betala månadsavgift och påslag.

16 de setembro de 2025

Resposta de Elchef

Hej Mohammad, stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ett av de elbolag som vi samarbetar med, det är precis därför vi finns. Vi är själva inget elbolag, utan vårt jobb är att hitta de bästa avtalen åt våra medlemmar. Att höra att det gör skillnad för dig betyder mycket för oss.

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp igen framöver, vi finns här när det är dags att se över avtalet nästa gång.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hot på sociala medier

Pratar osanning å rekommenderar helt galet. Har bättre erbjudande idag en vad dom kan erbjuda.
Men varför just en stjärna är för att hota å ner vardera kunder på sociala medier å dylikt gör att detta företag är helt galet ingen borde stötta denna person.

18 de julho de 2025

Resposta de Elchef

Hej Johan, tack för att du delar med dig.
Vi vill börja med att understryka att vi som företag aldrig hotar eller nedvärderar någon – varken på sociala medier eller i något annat forum. Om du uppfattat något sådant i samband med en av våra profiler, så beklagar vi det djupt – men vill samtidigt klargöra att denna person agerar som en oberoende samarbetspartner, inte som talesperson för vårt företag.

Vårt uppdrag är enkelt: hjälpa människor att spara pengar på sin el – genom transparenta jämförelser, rörliga priser och schyssta villkor. Det är beklagligt om du upplevt det annorlunda.

Vi respekterar att du hittat ett erbjudande som passar dig bättre just nu – det viktigaste för oss är att människor gör medvetna val. Samtidigt vet vi att tusentals kunder sparar både tid och pengar genom våra lösningar.

Om du vill reda ut det som hänt i detalj, så hör gärna av dig direkt till oss – vi tar gärna dialogen personligen för att förstå bättre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Elchef betalar inte månadsavgift…

Tack Elchef betalar inte månadsavgift 👏eller extra kostnader alla borde bli sin egen elchef 😍

15 de agosto de 2025

Resposta de Elchef

Hej Jonina, stort tack för ditt härliga omdöme! Vi håller med – alla borde bli sin egen elchef 😄
Kul att du är nöjd med ett avtal utan månadsavgifter och extra kostnader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Elchef för all hjälp nu är jag min…

Tack Elchef för all hjälp nu är jag min egen Elchef.

12 de agosto de 2025

Resposta de Elchef

Hej Kari, tack för ditt fina omdöme – och stort grattis till att du är din egen Elchef nu! Vi är glada att vi kunnat hjälpa till.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Elchef nu sparar jag ca 3000 kr 💰…

Tack Elchef nu sparar jag ca 3000 kr 💰 om året på att inte betala Vattenfall månedsavgifter dyra påslag. Bli din egen Elchef.

12 de agosto de 2025

Resposta de Elchef

Hej Lukas, tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Riktigt kul att höra att du sparar runt 3000 kr om året – det är precis såna resultat vi vill uppnå för våra medlemmar. Stort tack för förtroendet!

Fick jättemycket hjälp av Elchef

Fick jättemycket hjälp av Elchef. Är så tacksam. Jag har fått ett bra elavtal, hjälp med att säga upp mitt gamla och till nästa gång vet jag mer. Tack! /Carin

11 de agosto de 2025

Resposta de Elchef

Hej Carin, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med avtalet och att vi kunde hjälpa till att säga upp det gamla. Hör gärna av dig nästa gång du funderar på att byta – vi hjälper dig gärna igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great work to help people don't throw…

Great work to help people don't throw money!
Strictly suggested! 👌🏻

1 de junho de 2025

Resposta de Elchef

Thank you so much for your kind words!
We’re happy to help people avoid unnecessary costs and appreciate your recommendation :)

Penger spart.

Veldig nyttig. God kommunikasjon og bra oppfølging
Anbefales.

17 de julho de 2025

Resposta de Elchef

Hej! Tack för att du delar med dig! Vi uppskattar att höra att du är nöjd med både kommunikationen och stödet från oss.

Elchef.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.