Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Ver mais
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Ver mais
Detalhes da empresa
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Informações de contato
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Holanda
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Respondeu a 3% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Electrische boiler
Alles is smooth verlopen, chauffeur was vriendelijke en heeft pakket mee geholpen tot binnen dragen. Dank U wel.
Erg tevreden
Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgeleverd!
Toppie geregeld.
Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren.
Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie.
De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energie besparing.
Gr fam. Bergman
Goed geholpen met de aanschaf van mijn…
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler.
Service is ook top
Montage is ook goed en professioneel uitgevoerd
Goede prijs,service en netjes de boiler…
Goede prijs,service en netjes de boiler geplaatst en de oude boiler meegenomen.
Als mijn kennissen iets nodig heeft zal ik jullie aanbevelen
Snelle levering en netjes in de…
Snelle levering en netjes in de achtertuin neergezet onder de overkapping.
Snelle en goede levering
Electrboiler website mentioned next day delivery…Its 4 days no delivery!
Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And I get a survey request to share feedback. Any surprises?
Prima service boiler is netjes…
Prima service boiler is netjes opgehangen
Tevreden met het product.
Was een boiler aan het zoeken
Was een boiler aan het zoeken, en gevonden bij electraboiler.nl. Uitgezocht besteld betaald en netjes op tijd geleverd.
Fijne service
Fijne service. En nette installatie van de Boiler
Alles was goed installeren van de…
Alles was goed installeren van de boiler ik ben tevreden🤗🤗
Met vriendelijke groet.
Netjes afgeleverd
Netjes afgeleverd, op tijdstip eat van tevoren was aangegeven.
Door onbeschadigd.
Vriendelijke man.
Ik probeer al 3 weken een antwoord te…
Ik probeer al 3 weken een antwoord te krijgen wat klopt met de vraag maar geen reactie meer elke week een herinnering mail gestuurd dus dan maar op zoek naar een ander adresje
warmtepomp boiler
ben tevreden met mijn boiler moet nog geïnstalleerd worden geleverd door een vriendelijke. chauffeur
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.