Electricom og deres medarbejder stap er unikke - altid god service, kommer som aftalt, det udførte stykke arbejde er altid helt i top. Kan kun give min varmeste anbefaling for brug af dette firma
Veja o que dizem as avaliações
Elektrikeren kom samme dag som jeg ringede, var hurtig, behagelig og kompetent, og fakturerede 3/4 time i stedet for at kræve penge for flere timer. Det kostede lidt over 1000kr, en del mindre end d... Ver mais
Så god service…. Lige ankommet til sommerhuset-vores relæ virkede ikke - opringning til firmaet og i løbet 1/2 time var der skiftet relæ og det hele fungerede perfekt… Flot
Ny tavle installeret og træk af kabler til vandvarmer, varmepumpe, ovn, opvaskemaskine mm. Vi ringede efter dem, da vi havde behov for rådgivning i forbindelse med varmepumpe. 10 min. efter stod de på... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Electricom A/S er en personligt ejede virksomhed med base på Sjælland. Virksomheden er repræsenteret i Kalundborg, Holbæk, Odsherred og København. Kerneaktiviteterne for Electricom A/S omfatter installation, reparation og vedligeholdelse af elektriske systemer til både private og erhvervskunder. Dette kan inkludere elinstallationer i boliger, kontorer, industrielle faciliteter og andre bygninger. Virksomheden stræber efter at levere pålidelige og effektive elektriske løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger. Dette indebærer at følge gældende sikkerhedsstandarder og bruge avanceret teknologi til at sikre en høj kvalitet i deres arbejde. Electricom A/S har dedikeret personale med ekspertise inden for elektriske installationer og systemer. De tilpasser deres tjenester til at imødekomme specifikke krav og ønsker fra deres kunder.
Informações de contato
Asnæsvej 1A, 4400, Kalundborg, Dinamarca
- kontakt@electricom.dk
- electricom.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Så god service….
Så god service….
Flot
Alt var perfekt
Alt var perfekt, både arbejdet og kommunikationen
Electricom er toppen af El-firmaer
Flink elektriker
Det kostede lidt over 1000kr, en del mindre end da jeg havde en vvs’er i Kbh - han var her et kvarter og sendte en faktura på 8030kr!
Det er ikke sidste gang jeg bruger Electricom
Kompetent montør
Montøren ankom som aftalt. Han arbejdede koncentreret og målrettet, og svarede venligt og overbevisende på spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse.
Mange penge for ingenting!!
Har tidligere med stor tilfredshed brugt dette firma, og det var en selvfølge at bruge dem igen…. Men absolut sidste gang!!
Mistede lys og kontakter i køkken og stue før jul, de fandt tid d 12/1. Efter dette besøg, til 5150kr fik vi lys og kontakter virkede igen.
Nu blinker lamperne når jeg sætter noget i kontakterne og lysstyrke er svagere, hvis vi oplader i stuen.
Jeg kontakter dem igen og spørger hvad er dette?
Burde han der havde været her i 5 timer, vide dette, efter hans besøg… men nej!!
Han kommer igen og fejlfinder… til nu 3561kr på regningen hedder fejlfinding.
Og konklusionen er jeg kan prøve med en anden pære i mine lampe…. Hvorfor har dette firma ikke forskellige pære i bilen, når dette åbenbart er så altafgørende, man betaler trods alt som kunde en timepris for deres bil, de kommer i.
Jeg gir intet for denne konklusion, jeg købte straks en pære med højere styrke, alt er det samme!!
Har du aldrig fået god varmepumpe service?
Kontakt Electricom A/S, hvis du ønsker god kvalitet, venlig og service minded elektriker.
Fast, efficient, honest prices
Fast and efficient. Came the same day for a small 1h work. Honest prices compared to other local electrician. Highly recommend so far.
godt og hurtigt arbejde
Dygtig elektriker der arbejdede hurtigt…
Dygtig elektriker der arbejdede hurtigt og professionelt
Har benyttet Electricom i flere…
Har benyttet Electricom i flere omgange, da montøren i sin tid stod for al el-arbejde i huset - større tryghed, kan man ikke få. Meget tilfreds.
God pålidelig rådgivning og service
God pålidelig rådgivning og professionel montering og service. God personlig betjening ved montøren.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og hjælpsomme medarbejdere
Skuffende oplevelse
For 3 uger siden kørte jeg til Electricom i Kalundborg for at indhente tilbud på div. el-opgaver. Vi fik da også besøg et par dage senere og ventede på at tilbuddet skulle lande i e-mailen. Der skete ingenting.
Jeg kørte igen ud til kontoret, hvor jeg fik at vide at tilbuddet var lige på trapperne, og det ville lande i min mailboks senere samme dag. Der skete intet.
I dag ringede jeg så til kontoret, men tilbudsgiveren var optaget. Jeg bad om at blive ringet op og efterlod mit tlf. nr.
Jeg har intet hørt.

Resposta de Electricom
Jeg synes at de kommer og er dygtig
Jeg synes at de kommer, med god energi, er dygtige, og er til at betale
Hurtig reaktion og prima information!
Elarbejde ifm ombygning i vores sommerhus…
Vi havde en ombygning i vores sommerhus og Kalle fra electriccom var elektrikeren som løste opgaven til vores fulde tilfredshed. Arbejdet blev udført med kompetence og koncentration. Det skete alt sammen i et behageligt stemning. Vi skal fortsætte samarbejdet med nye opgaver i fremtiden.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.