Eleganceextensionsdk Myshopify Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sindsygt lækkert hår aldrig prøvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele værd. Køber gerne herfra igen. Super sød at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spørgsmål. Vil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som førstegangskøber af extensions – og i forbindelse med mit kommende bryllup – kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mødt af den mest imødekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Danmarks bedste hår..🫶🏽 Jeg har købt 200g 70 cm i 1b maskinesyet trense, som jeg er virkelig glad for! Selve syningen er tynd, håret er tykt og lækkert og silkeblødt. Der er top kundeservice ho... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er super tilfreds! Jeg modtog min extension virkelig hurtigt – langt hurtigere end forventet. Servicen har været helt i top, meget hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Jeg er også rigtig g... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

201 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vil helt klart anbefale…

Vil helt klart anbefale eleganceextentions!!
Virkelig lækkert hår og god service.
Jeg er meget skeptisk omkring hår men er blevet så positivt overrasket over hvor god kvalitet det er.
Bestil jeres hår her!!

20 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har før haft købt hår herfra hvor…

Jeg har før haft købt hår herfra hvor jeg ikke var helt tilfreds, men kæmpe skulderklap til Chanel (indehaver) som har fået ny leverandør og nu spiller det, oveni købet med god service og hun er hurtig til at svare hvis man har spørgsmål. Jeg er frisør, så er samtidigt meget kritisk med hvilket hår jeg bruger, men i forhold til prisen så er håret super fint . I kan trygt bestille herfra ❤️🫶🏼

7 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og gode priser

Efter 2 år med extensions fra ✨andet mærke✨ har jeg været på udkig efter oprigtigt ægte hår med god holdbarhed. Jeg kontaktede Elegance Extensions for at forhøre mig om holdbarhed mm og vi har haft en super behagelig dialog hele vejen igennem. Efter frem og tilbage om hårfarve osv kom vi endelig frem til en løsning, super hurtig håndtering og levering og med efterfølgende god kommunikation også. Nu glæder jeg mig bare til endelig at få håret sat i, som føles super dejlig blødt, lækkert og fyldigt 🤍

10 de junho de 2024

Fantastisk service

Jeg kan ikke sætte en finger på oplevelsen eller håret! Farvematchet er 1:1 og jeg har en ret besværlig blanding af karamel og blond, så det normaltvis umuligt for mig at finde et mix af kun to farve kombinationer, men jeg følte mig tryg og fik alt den hjælp og mere til som jeg havde brug for❤️ kan varmt anbefale Eleganceextension, alt mit hår bliver købt her fremover ❤️

31 de maio de 2024

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet
Jeg har købt trenser hos Eleganceextensionsdk og kan absolut kun give dem min varmeste og bedste anbefaling❤️❤️
Super blødt og lækkert hår i super kvalitet og fantastisk service❤️❤️❤️
Glæder mig til også at prøve deres nye genius trenser som ser fantastiske ud❤️❤️❤️

3 de junho de 2024

Fantastisk service

Det er første gang jeg handler hos Eleganceextensions og jeg er yderst tilfreds! Jeg har modtaget en fantastisk god service og mit hår kom få dage efter bestilling. Håret er i den lækreste kvalitet! Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg køber hår ved dette firma. Jeg kan varmt anbefale Eleganceextensions

23 de abril de 2024

Virkelig smuk indpakning

Virkelig smuk indpakning! Og selfølgelig bedst af alt fik jeg virkelig lækkert hår ! Det bedste og blødeste hår jeg nogensinde har haft! ( har virkelig prøvet meget!). Servicen var virkelig også helt i top, hurtig levering og fantastisk guidning igennem det hele 😍

20 de abril de 2024

Kæmpe anbefaling herfra🤩😍

Jeg har i dag fået lavet det smukkeste hår, jeg klart en anbefaling herfra😍
Håret er i topkvalitet og hun er så imødekommende og super sød at snakke med🤩jeg følte mig både set og hørt i dag.
Jeg elsker mit nye hår, Wow😍😍

15 de abril de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais