Sindsygt lækkert hår aldrig prøvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele værd. Køber gerne herfra igen. Super sød at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spørgsmål. Vil... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som førstegangskøber af extensions – og i forbindelse med mit kommende bryllup – kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mødt af den mest imødekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... Ver mais
Danmarks bedste hår..🫶🏽 Jeg har købt 200g 70 cm i 1b maskinesyet trense, som jeg er virkelig glad for! Selve syningen er tynd, håret er tykt og lækkert og silkeblødt. Der er top kundeservice ho... Ver mais
Jeg er super tilfreds! Jeg modtog min extension virkelig hurtigt – langt hurtigere end forventet. Servicen har været helt i top, meget hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Jeg er også rigtig g... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Til alle
Til alle: HOLD JER LANGT VÆK FRA HENDE! Virkelig, gør jer selv den tjeneste. Det er mig en gåde, hvordan nogen har givet hende mere en én stjerne. Det er den værste oplevelse jeg har haft med et køb, nogensinde.
Jeg bestilte over instagram tilbage i midt november, jeg betaler med en straks-bankoverførsel, og jeg får af vide at hun har håret hjemme indenfor 4-8 hverdage plus minus et par dage, dvs. med forsendelse til mig burde da være hos mig omkring senest start/midt december. Jeg er tålmodig, for det haster ikke for mig. Så d. 28. december, altså over en måned senere skriver jeg og spørger om hvor langt det er. Så siger hun at det var forsinket og at det kommer d. 4. januar. D. 5. skriver hun det kommer d. 8. og at hun vil sende produkter med som undskyldning for forsinkelse.
Jeg modtager så en pakke d. 10. januar, men to HELT andre farver og og kortere end jeg har bestilt og betalt 3360 kr for (og ingen undskyldning produkter som hun sagde). Jeg skriver til hende og spørger hvad hun har sendt til mig og at det er helt forkert, hvorefter jeg er godt træt af hende samtidig med at hun har kørt min veninde rundt i samme show, og jeg læser på nettet at mange andre har oplevet det samme med hende. Jeg kræver at annullere købet og mine penge tilbage med mindre hun sender det rigtig hår med det samme. Og det her kræver MANGE beskeder frem og tilbage med tusinde af mærkelig grunde og forklaringer på hvorfor hun har sendt andre farver og hvor travlt hun har derhjemme så hun ikke kan komme afsted og at hende kæreste er på arbejde osv. osv. Hun ender med at sende om aftenen d. 10. med postnord, og d. 15. er det ikke kommet frem og jeg kontaktet postnord som siger at afsender skal lave en reklamation for de kan ikke spore den siden den blev scannet hos føtex i Vejle. Sjovt nok har flere fortalt om at hendes pakker "forsvinder" hos postnord, efter hun har fået dem scannet og selv skal hen og aflevere den blandt pakkerne. Og så får hun dækket beløbet eller oplyser et højere beløb og tjener derfor også penge på postnord. Status er at jeg først har fået mine penge retur efter jeg blev ved med at presse og true hende med at gå videre med det, og det samme for min veninde. Desuden modtager man ikke kvittering fra hende, min veninde har efter lang tid modtaget en ugyldig faktura fra hende.
Denne person som står bag er den vildeste fusker og løgner, og hun har ingen empati eller noget som helst til overs for andre end sig selv.
Så gør jer selv den tjeneste at skån jer selv for flere måneders mareridt og hovedpine grundet hende, og ikke støt hendes snyde firma.
Med lidt søgning kan man finde tråde om hende med andres oplevelser på Facebook i svindlergrupper og på reddit.
Hold jer væk fra hende!
Hurtig levering!
Hurtig levering!
Farven var en match til trods for at der kun var billeder af mig eget hår til at matche med.
Lækkert og tykt hår helt til spidserne 😍
Håret er ❤️bare super godt😁jeg har haft…
Håret er bare super godt😁jeg har haft extensions i 20 år og det er meget længe siden jeg har fået så lækkert et hår,kundeservice er også helt i top❤️jeg er helt sikkert blevet fast kunde❤️
SÅ god kvalitet og mega god service ❤️…
SÅ god kvalitet og mega god service ❤️ vil altid bruge jer fremover! Endelig nogen man kan regne med som går ind for god kvalitet og kundeservice! Tak for jer 🫶🏼
Super lækkert og god kvalitet hår
Super lækkert og god kvalitet hår! Kun varme anbefalinger herfra! Elsker alt ved mit nye lækre prinsesse hår!😍✨
Sød, smilende og super professionel
Var idag inde og få lavet mit hår. Jeg var desværre blevet over 30 min forsinket. På trods af det, så gav hun sig alligvel tid til at lave mit hår og yde mig den bedste service. Sød, smilede og super professionel.
Hårets kvalitet er der bestemt heller ikke noget at klage over. Alt i alt er jeg en ovenud tilfreds kunde, der helt sikkert kommer tilbage. Mine varmeste anbefalinger!!
Perfekt! 🤩
Jeg havde min tvivl om Elegance, men det blev malet godt og grundig til jorden!
Jeg var i tvivl om hvilken farve jeg skulle have, og jeg fik den bedste rådgivning!
Jeg har lige modtaget håret, og det er i perfekt kvalitet 🥰
Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler her!
Tak 😍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vil du have flot, stort og fyldigt kvalitet hår er det klart HER du skal lægge dine penge du vil ikke fortryde det 💆🏾♀️ det er 2 gang jeg bestiller herfra så god service og de opfylder altid ens ønsker🫶🏾
Fantastisk hår og service
Så sød en kvinde og flot salon! Er mere end tilfreds med resultatet og kommer gerne fra Odense til Vejle for at få lavet det igen! 😍😍😍 Mit hår er wow og oplevelsen var wow! Kan helt klart anbefales! ❤️
Har lige modtaget mit hår idag
Har lige modtaget mit hår idag, og indtil videre er jeg fuldt ud tilfreds med kvaliteten det er lang bedre end feks mærket myextentions. Det dejlig lækkert blødt. Derudover var hun super sød til og farvematche mig over Instagram via billeder! Og synes levering var helt okay. Jeg når og få langt flot hår inden jul og nytår og Ka slet ik få armene ned igen! Glæder mig til påsætningen
Varm anbefaling herfra
Super god service og kvalitet
Super god service og kvalitet!
aldrig mærket så blødt og godt hår før, det lever op til alle forventninger & ikke mindst holder som lovet leveringstiden!
Det bliver i hvertfald ikke mit sidste køb😍
Lækkert hår og god kundeservice😍
Fantastisk service og kvalitet
Fantastisk service og kvalitet. Så meget bedre end prøvet før. Kan varnt anbefales!
Det bedste oplevelse og super god service!.
Håret er super lækkert. Desværre passede håret desværre.
Pakken kom inden for 2-3 dage. Super god service og sendte håret retur. Fik mine penge tilbage. :-)
Ser frem jeg skal til vejle. og få det smukkeste hår.
Super kvalitet og hurtig levering
Fantastisk service og håret er god kvalitet
Virkelig en god service, er så hjælpsom til valg af farve til extensions og kvalitets af det er seriøst det bedste!
har haft god service igennem det hele…
har haft god service igennem det hele og vil ikk handle et andet sted fra ❤️ super lækkert hår og har været kunde i nu et år uden problemer
Har modtaget det lækreste hår i en…
Har modtaget det lækreste hår i en fantastisk kvalitet. Lang leveringstid, men ventetiden værd. Og god kommunikation og service hele vejen igennem.
5 ⭐️ herfra ❤️
Bedste hår virkelig og så søde er de
Har simpelthen fået det smukkeste og fineste hår fra elegance. Blev anbefalet af mine veninder som har købt derfra og har ikke et sekund fortrudt det! Mit extensions er mavet specielt til mit hår så derfor var der en længere leverings tid på men elegance var så sød at opdatere mig løbende. Det bestemt ikke sidste gang både mig og mine veninder køber herfra. Ingen af os har haft så lækkert hår før, og vi har haft fra nogle af de største saloner i Danmark, som er de mest ankendte! Kan klart anbefales elegance hår.
Hilsen Nadine, Amina og Yasmin.
Virkelig god service, og så lækkert hår! Køber kun herfra.
2 gang jeg bestiller herfra, først til mig selv og nu til min søster. Så glansfuldt og sindsygt lækker hår. Kæmpe anbefaling både i det lyse jeg købte og det samme i det brune til min søster. Tak for endnu en god handel og virkelig god service!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.