Vooralsnog lijkt het op oplichting. Ik heb 3 Lego bouwdozen besteld en betaald via overschrijving maar nog steeds niets ontvangen. Contact lukt niet: mails blijven onbeantwoord en telefoon wor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
PN-2026-000133 Besteld en betaald op 8 april Mail gestuurd en antwoord gehad dat het "druk" is maar dat ik 13/4 t&t code ging krijgen (en veel bla bla bleek later). Status van pakket staat n... Ver mais
Great pricing and fast shipping, which made the overall experience smooth. I also appreciate the quick-support Thomas helped correct my address after I accidentally selected the wrong country. Ever... Ver mais
NIET KOPEN Dit bedrijf zijn denk ik oplichters, zodra bestelling is geplaatst niks meer van vernomen hun kantoor bestaat niet en als je contact zoekt word er niet meer gereageerd op mail en te... Ver mais
Detalhes da empresa
Elegant Bricks is a European business based in The Netherlands. We are experts in LEGO! We sell the market leading brand of LEGO sets with one of the largest assortments in Europe.
Informações de contato
Markerkant 13 24, 1314 AN, Almere, Holanda
- +31 6 20 49 63 63
- hello@elegantbricks.com
- elegantbricks.com
Respondeu a 44% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Scam
Scam - used to be a legit website till 2 years ago but was suspended and scammers launched it again.
Fraude website
Opgepast veel beloven, weinig doen
PN-2026-000133
Besteld en betaald op 8 april
Status van pakket staat nog steeds zoals in begin. Ook geen tegemoetkoming tot terugbetaling voorgesteld.
Meerdere mails verstuurd nadien. Niks ontvangen daarna.
Geen reactie op welke manier ook.
Begrijp ook niet de reactie van het (fake?) "bedrijf" hier op andere reviews. Altijd aanvallend, weinig constructief of oploszoekend.
Nochtans komen telkens dezelfde klachten voor. Telkens afkomen met fake revieuw en niks besteld.
Het wordt tijd om zelf eens na te denken om dit op te lossen dus!
Achtung
Achtung, Betrug! Fake-Shop. Bezahlt und keine Ware erhalten
Achtung, Finger weg!
Finger weg von diesem "shop"! Bezahlten Artikel nicht erhalten. Unter angegebener Telefonnummer kein Kontakt möglich und keine Reaktion auf E-Mails.
Oplichting?
Vooralsnog lijkt het op oplichting.
Ik heb 3 Lego bouwdozen besteld en betaald via overschrijving maar nog steeds niets ontvangen. Contact lukt niet: mails blijven onbeantwoord en telefoon wordt niet beantwoord, mailbox vol.
Geen t&t gekregen. Kortom: rode vlaggen alom. Maar ja, ben er wel zelf ingetuind.
Order PN-2026-000141
Betaling 22.47u
8 april 2026
Scammers!
Be careful, this site is a scam! The original owner has already published on Reddit to let people know about this being a scam. Dutch police and tv program Radar are warning people to not shop here!
Finger weg von diesem Shop
Finger weg von diesem Shop.
Lego Set bestellt und bezahlt und trotzdem nicht geliefert. Auf E-Mail gibt es keine Antwort. Kundenservice kann man nicht erreichen.
Ich denke dass ist Fake Shop
Great pricing and fast shipping
Everything was handled efficiently, and the issue was resolved without any hassle.
Overall, a positive experience and reliable service.
“Warning
“Warning: this is a scam website. They take your money, provide no products, and disappear. Avoid at all costs.”
NIET BESTELLEN!! Levering nooit ontvangen
Wij hebben voor onze zoons hun verjaardagen een flinke bestelling gedaan. Tot op heden geen bestelling ontvangen en wij krijgen ook geen contact met ze. Telefoon wordt niet opgenomen.
Als wij dit hadden geweten hadden wij hier nooit besteld. Honderden euro's spaargeld van onze kinderen kwijt.
Wij dachten dat het wel goed was gezien de reviews die ze eerder hebben ontvangen. Helaas klopt hier dus niets van.
Opgelet scam!
Opgelet dit is een scam. Het feit dat je alleen met bankoverschrijving kunt betalen moet al genoeg zeggen. Geen enkele manier om je geld terug te eisen. Er wordt niets verstuurd. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Dit is een winkel die gesloten is waarvan scammers de domeinnaam hebben opgepikt. Laat je niet vangen!

Resposta de Elegant Bricks
Reageren nergens op. Fake!
Op 06-04-'26 bestelling geplaatst. Tot op heden geen reactie op mail etc ontvangen. Bestelling is nooit verzonden.
Bestelnummer PN-2026-000067
Het is helaas zoals de laatste reviews al tonen een neppe website en scam! Hier dus niks bestellen!
Ze reageren echter niet op de mail en wel op deze reviews, dat zegt al genoeg!
Reageren nergens op. Pakket nooit opgestuurd.
Fake!
Order nummer PN-2026-000067

Scam
Dit is inderdaad scam, ik heb reeds klacht neergelegt bij de politie.
PN-2026-000113 Heb ik wel hoor
Reactie: die is nog niet verzonden en nog niet aangekomen.
Politie op de hoogte en neemt contact met de collegas in Nederland

Trap hier niet in
Trap hier niet in. De is geen zuivere koffie. Ze zijn professionals ze sturen een faktuur en het rekening en naam zijn een tussenrekening. De naam staat voor een shipyart waar je kunt boeken.
Ik ben er in getrapt daarom deze waarschuwing. Natuurlijk niks geleverd.
Mocht ik er helemaal naast zitten en ontvang ik toch mijn bestelling zal ik dit ook laten weten.
WAAROM REAGEERT DIT BEDRIJF NIET OP DEZE REVIEUW ALS NIET JUIST ZOU ZIJN. ????
Uw mail ondertekent u toch met Thomas de zwarte?? Uniworld europe?? Site elegant bricks?? Of klopt dit ook niet
Wat heb ik doorgekregen bij mijn bestelling en na betaling.
KIJK MAAR MAAR EENS NAAR DE DOOR U GESTUURDE MAIL VAN 7 april tijdstip 15.51.
Misschien handig voor je op te zoeken mijn bestel nr.PN-2026-000105 of ook niet bekend????
Of kan ik tel. Contact opnemen met het nr wat op de site vermeld staat telefonische ondersteuning 06.......3 ??
Graag hoor ik uw reactie. Misschien zijn er 2 dezelfde website met de zelfde naam??
Hoor graag van u. Zodat ik de conclusie kan trekken dat ik inderdaad onzin verkoop.
Raar dat in een keer alle negatieve reacties op zwart staan.
Waar blijft nu uw reactie?
Ontkracht de onzin die ik volgens u uitkraamt.
Gelukkig dat u mij een mail stuurt ondanks dat ik niet bekend zou zijn.
Heb de mail ontvangen. Ben nu benieuwd naar het vervolg.
WEER wat nieuws ontdekt ze zijn helemaal geen lid van webwinkelkeur.
Het is nu zeker duidelijk (mocht ik al getwijfeld en nog wat hoop hebben gehad) dat ze alleen maar incasseren maar niks gaan leveren.
Alles meenemende kun je niet anders concluderen dat het oplichting betreft.
Mocht ik ook hier weer onzin uitkramen zie ik graag je reactie en bewijs tegemoet. Nl levering of terugstorten van mijn betaalde bedrag. Ook dat zal ik melden als dat plaatsvindt.
ADVIES.
DOE EEN MELDING BIJ ACM EN DOE JE MELDING BIJ SODA OM JE BEDRAg TERUG TE VORDEREN.
WAAROM GEEFT U NU GEEN REACTIE MEER?
ALS U EEN BEDRIJF BENT WAT EERLIJKE HANDEL BEDRIJFT ZOU IK MIJ DIT NIET ALLEMAAL LATEN GEBEUREN.
Is toch allemaal fakenieuws??
WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING DAN?

Resposta de Elegant Bricks
Sehr guter shop mit schneller…
Sehr guter shop mit schneller lieferung, danke.

Resposta de Elegant Bricks
Op 7 april 's morgens 2 lego sets…
Op 7 april 's morgens 2 lego sets besteld. Orderbevestiging en betaalbevestiging ontvangen. 'S avonds ontdekt dat iets met de betaling fout is gegaan. Vandaag een aantal keren gebeld maar steeds een bandje te horen gekregen en een maal doorverbonden met een Belgisch nummer.
Een maal iets ingesproken. Via de mail én via hun contactformulier gevraagd om gebeld te worden. Tot op dit moment geen enkele reactie.
Eigenlijk dus nul sterren omdat er niks te beoordelen valt.
Hoop nog op een reactie om tenminste een paar sterren te kunnen geven.
Reacties op uw reactie:
Uiteraard meld ik op een review site niet mijn persoonlijke gegevens.
In mijn mail aan u, en via het contactformulier, heb ik mijn ordernummer, naam, adres en telefoonnummer gedeeld.
Uw reactie vind ik onfatsoenlijk want berust nergens op.
Ik ga ook niet meer ergens op reageren of opnieuw mijn gegevens delen.
Bij deze is alles geannuleerd en afgedaan.

Resposta de Elegant Bricks
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.