Elektricienwereld Avaliações 8

2,2

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

8 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Oplichters

Oplichters. Hebben mijn vader voor 1476,= euro opgelicht. Geen rekening ontvangen. Na 1x bellen met de vraag om rekening te sturen, wordt de verbinding verbroken, vervolgens kan ik met mijn nummer geen contact meer krijgen met dit bedrijf.

25 de abril de 2026

Probleem met omvormer zonnepanelen

Ik had een probleem met de omvormer van mijn zonnepanelen. Gebeld, er zou met grote spoed iemand langskomen. Dat bleken twee jonge mannen te zijn die niets aan het probleem verholpen hebben en uiteindelijk concludeerden dat de omvormer stuk was en vervangen moest worden. Vanwege het spoedkarakter van de klus en het feit dat ze met zijn tweeën waren, moest ik eu 518 betalen zonder ook maar iets opgeschoten te zijn. Dit tandenknarsend gedaan na de toezegging dat er een factuur per mail zou volgen en een offerte voor een nieuwe omvormer. Niets meer vernomen. Melding gedaan bij ConsuWijzer. Als de factuur echt wegblijft licht ik ook de belastingdienst in.

4 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik hoop dat iedereen die gedupeerd is…

Ik hoop dat iedereen die gedupeerd is ook daadwerkelijk aangifte heeft gedaan. IK ben inmiddels ook geblokkeerd en de aangifte volgt.
Misschien is het een idee om alle aangiftes te verzamelen en de OVJ te vragen hier serieus onderzoek in te stellen. Deze lui plegen pure diefstal!

1 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Storing in de meterkast door…

Storing in de meterkast door kortsluiting verholpen in de avond. Moesten € 760,00 betalen liefst contant. De rekening zouden we na betaling krijgen. Niet gekregen. Toen ik de de volgende dag telefonischncontact zocht via het nummer op de website waren zen niet meer bereikbaar. Ik heb weinig vertrouwen in deze zaak.

1 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op en zoek een betrouwbare elektricien!

Via elektricienwereld.nl een monteur laten komen voor een storing. Probleem kon niet direct worden opgelost en er werd beloofd dat er een vervolgafspraak zou worden ingepland. We moesten wel alvast oa voorrijkosten betalen (via overboeking, omdat het pinapparaat zogenaamd defect was), met de belofte dat we een factuur zouden ontvangen. Tot op heden niets ontvangen, geen contact meer mogelijk en we zijn geblokkeerd. Dit (voelt als) is oplichting. Inmiddels aangifte gedaan. Pas op en zoek een betrouwbare elektricien.

27 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze zouden me een factuur sturen

Ze zouden me een factuur sturen, nemen mijn telefoontjes niet aan. Zzp'er aan de deur die €350 in rekening bracht voor iets vrij simpels, maar goed. Ik bel de klantenservice die me inmiddels heeft geblokkeerd. Alstublieft mensen, ga niet met deze mensen in zee.

21 de abril de 2026

Oplichters van ElektricienWereld

Hier ook opgelicht op vrijdag 24 april 2026 door een zzp-er van ElektricienWereld. Vrijdagochtend gebeld, kwam vrijdagavond. Heeft prutswerk afgeleverd, knipte allerlei draden zonder reden door en gaf aan de meterkast vervangen te hebben.....Not! Hij ging weg, terwijl er 3 lampen standaard bleven branden. Wilde ruim 1600 euro afrekenen, we hebben onder druk uiteindelijk 700euro per bank overboeking betaald. Factuur en schade rapport zou volgen...Not! Collega zou op zondag terug komen om klus af te maken...Not (hij had er trouwens ook niet ingekomen, maar dit terzijde). Mailadres is fake! Fraude gemeld, bij fraude helpdesk en gaan zeker nog aangifte doen.

24 de abril de 2026

Pas op!! Oplichters

Pas op!!! Oplichters. Wij zijn voor 750€ opgelicht met een spoedreparatie. Pinapparaat was zogenaamd stuk. Er moest een banktransactie gedaan worden. Factuur zou worden opgestuurd. Nooit gebeurt en nu niet meer bereikbaar.
Melding gedaan van fraude en aangifte gedaan bij politie

24 de abril de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.