C’est quand même bien malheureux, quand nous vous envoyons des messages, via le formulaire de contact en ligne, ou soit par mails, nous ne recevons aucune de vos réponse de votre part. ? Encas... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb onlangs de bio voederhuisjes cosy bird feeder aangeschaft. Het systeem is makkelijk druk de grote knoppen in en schuif het binnenste gedeelte naar beneden. Ze zijn bedoeld voor de tuinvogels.... Ver mais
Bloempotten besteld groot formaat en toen ze aankwamen door, denk te lichte verpakking en of DHL bezorging, beschadigd. Netjes foto’s gestuurd en mailtje om ze hierop te wijzen en te voorkomen dat di... Ver mais
4 plastic terracotta bloempotten besteld. Precies wat ik wilde zag ik bij afleveren. Ik kwam er later achter dat er 1 helaas kapot was. Ik had geen retourbon, factuur of verpakking meer, maar een foto... Ver mais
Detalhes da empresa
Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels worden de plantenbakken in meer dan 75 landen verkocht. Elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur daar te brengen, waar je thuis komt. Iedere dag weer. Elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.
Informações de contato
Atlasstraat 11, 5047 RG, Tilburg, Holanda
- 013 515 7800
- contact@elho.com
- elho.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede zaak voor een goede zaak
Veel keus. Snelle service. En een milieubewust bedrijf. En zorg voor het milieu is een goede zaak.

Resposta da elho
Gratis levering van kapotte deksel…
Gratis levering van kapotte deksel regenton. Super netjes

Wonder schoenlepel…
Voor mijn man was het een fantastische verrassing, zonder benauwd te worden zijn schoenen aan te doen

Top bedrijf
Top bedrijf, goede info omtrent de produkten, prijs/kwaliteit is goed, snelle verzending.
Prima.

Topservice
Wat een service! Ik was de schroeven van een kerstboomhouder van Elho kwijtgeraakt, contact gezocht met de klantenservice, krijg ik gratis de schroeven toegestuurd! Duimpje omhoog!

Zeer klantgericht gehandeld
Zeer klantgericht gehandeld.
Een snelle levering van het onderdeel.
Geen kosten voor het onderdeel hoeven te betalen.
Tevens geen kosten voor verzending.
Elho bedankt.

Superservice
Superservice. Deksel van de regenton was kapot omdar er een boom op was gevallen. Zonder problemen en zelfs GRATIS!! een nieuwe ontvangen.
Aanrader!

Bestelling, Retour, bezorging is uitstekend
Goeie service. ik had zelf een fout gemaakt met mijn bestelling. een aantal artikelen retour gestuurd en deels behouden. geld was snel overgemaakt en zij hadden de fout gemaakt om ook het geld over te maken van de niet terug gestuurde items, dit aangegeven maar ik mocht het bedrag houden. snel contact gekregen en word ook snel gereageerd. snelle bezorging en klantvriendelijkheid!

Niet uv bestendig
Helaas is het Elho kweekbakje niet uv bestendig. Na een seizoen buiten gestaan te hebben breekt de deksel in stukken. Alle weekmaker is verdampt uit het plastic.
De gaten zitten in de deksel door alleen maar beetpakken.
Ik kan hem nu zeker 100% recyclen 🙁

Degelijk product
Degelijk product, dat goed verpakt bij ons werd bezorgd; helemaal goed.

Mooie producten
Duidelijke website, snelle levering. Producten zien er goed en verzorgd uit.