Eliseanne Terschelling Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nederlands bedrijf? Rotzooi uit China..! Geweldige foto's op de site, zéér slechte kwaliteit. Geprinte designs, andere kleuren dan op de foto. Doorgelopen prints. Slordig gestikt. Slechte stof. Re... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ontvang twee jurken van zeer slechte kwaliteit, 100% polyester in de verkeerde kleur. Ik kan de jurken retourneren tegen hoge verzendkosten, maar er wordt niet geschreven over een deel van de aanko... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grote misleiding, troep uit China, lang onderweg en beloven levering binnen 3 dagen.na twee weken nog niets gehoord. Daarom willen annuleren, toen was het ineens al onderweg, gelogen want we hebben er... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

79 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

79 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar heb nu al gezien dat de jurk van 49€99 die ik besteld heb om Temu wordt verkocht voor slechts 13€99 !!! Ik vermoed dus echte oplichters 😡
Zo kan in ook deel geld verdienen!!!
Hier volgt zeker nog een vervolg op !!!

Oplichters

Oplichters. Zeer slechte kwaliteit. Maat niet goed totaal niet conform foto’s geen contact meer te krijgen

0 Sterren

0 Sterren ! Dit is een nep winkel!! ook Ik ben er in getrapt, dacht een mooi linnen look pak te kopen maar is een vies syntetisch stofje met vreselijk lelijke afwerking en niet zoals op de foto wordt getoond , op mijn vraag mijn geld terug te storten krijg Ik alleen maar vage mailtjes terug . Ook de zogenaamde website is ineens niet meer te openen . KOOP HIER NIET !!!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de site ziet het er erg leuk uit

Op de site ziet het er erg leuk uit, maar in werkelijkheid is het goedkoop Chinees synthetisch spul. Ik hield m'n hart vast, aangezien ik al betaald had en daarna de recensies pas heb gelezen. Mijn bestelling is geleverd, maar ik ben bang dat het niet retour kan en dus €89,- weg....

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig word als linnen verkocht

Schandalig word als linnen verkocht , maar is een afschuwelijke synthetische stof , totaal niet zoals op de foto’s, 4 jurken voor de vuilbak voor 174 eu int zak gezet !!!! Stop en koop hier zeker niets als je niet belasert wil worden !!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik ben helaas in deze oplichting…

Ook ik ben helaas in deze oplichting gestapt!
Eindelijk jurkje binnen en is een vod. Slecht gestikt en niet te dragen. Mailadres aangeschreven en antwoord van ‘Angela van de winkel’. Geen passende oplossing of geld terug! Hier moet iets aangedaan worden zodat er geen mensen meer in deze oplichting stappen

Niet 1 ster waardig!

Bij voorkeur zou ik niet 1 ster willen geven!
Wat een slechte service…. 🤬😡🤬
Retourzendingen à €30-€40.
Meer dan jammer dit!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na lang lang wachten komt de bestelling…

Na lang lang wachten komt de bestelling aan, of eigenlijk, er komt iets maar dat is anders dan de bestelling. De website werkt niet meer. Naar het retourbeleid gevraagd via emailadres info@eliseanne-terschelling. Ik ben bang dat ik er ingeluisd ben. Als er een positieve reactie op mijn mail komt zal ik ook daarover een review doen. Tot zover zeer slecht, zeer slechte kwaliteit van wat niet besteld is. De draden hangen nog aan de nylonstofjes terwijl kwaliteit beloofd wordt. Ook de kleuren zijn anders dan op de website weergegeven.
Als er binnen een week geen reactie op de mail komt, doe ik aangifte bij politie van oplichting.

Koop nooit iets bij Elise&Anne

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, om te huilen..het is dus niet wat ik besteld had...vodden zijn het..dag 89,00 euro..maar het is mijn fout..had eerst de reviews moeten lezen..zag er op de website heel betrouwbaar uit ...dus wees gewaarschuwd!!

Niet te geloven

Niet te geloven! Lijkt heel betrouwbaar maar is ordinaire dropshipping! Bestelling terugsturen? Hoe dan?
Trap er niet in!!

Echte oplichters

Echte oplichters! Ik heb een jurk besteld, nog van te voren gemaild met de vraag ‘ of het niet uit China komt?’. Ze verzekerden mij absolute kwaliteit! Het komt dus gewoon uit China, het is iets totaal anders dan je van de foto besteld: nylonstofje, vreselijke kleuren, in elkaar geflanst zonder enig label. Echt super slecht!!

29 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

nep bedrijf wat zich voordoet als…

nep bedrijf wat zich voordoet als boetiek op Terschelling (en later ook Valkenburg).
Nep foto's van hun fysieke winkel op Terschelling.
Bij doorvragen zouden ze een winkel gehad hebben op de Terschellingstraat (straat die niet bestaat op Terschelling). Winkel zou nu dicht zijn, maaaaaaar je kunt wel online bestellen. Zoals andere reacties al aangeven: dat is goedkope kleding en lijkt niet op de getoonde foto's.

5 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb 2 jurken besteld en betaald.maar…

Heb 2 jurken besteld en betaald.maar lijken absoluut niet op de afbeelding blijkt het hele goedkope Chinese troep te zijn van een bedrijf dat eigenlijk niet bestaat.
Geld terug krijgen is onmogelijk.Ben er dus voor 109, euro in gestonken. LET OP EN BESTEL ER NIETS.

2 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb ook nog steeds niets ontvangen

Ik heb ook nog steeds niets ontvangen. Twee weken geleden besteld. Ik kijk altijd van te voren naar de reviews. Toen was alles nog goed. Nu onbereikbaar. Oh jee. Nu ben ik er denk ik ook ingetrapt. U bent gewaarschuwd.

4 de maio de 2026

Esta empresa é sua?