Elitedriver Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saied was the best driving teacher I could have asked for. He created a very safe atmosphere for learning, and made the whole process fun and exciting, while also making it feel easy. As a person, he’... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great experience with Elite Driver! The instructors are professional, patient, and very supportive. They explain everything clearly and helped me build confidence in driving. Highly recommended! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great teacher Saied who is always on guard for your mistakes! He is very caring and nice and the best at explaining things you need to know. Best experience ever. Passed my both test on the first atte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit forløb hos Saeid bød på en super lærerig og sjov oplevelse. Saeid er en sød, humoristisk samt hamrende kompetent kørelærer. Undervisningen foregår altid med et smil på læben, hvilket bl.a. res... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola
  2. DENATRAN

Escrito pela empresa

Køreskolen Elite Driver er med til at forme fremtidens elite bilister. Undervisningen foregår i gode lyse lokaler, med traditionel tavle-undervisning og løbende dialog. Hos os, er eleven i centrum, og vi imødekommer dine behov for at du kan blive den bedste bilist du kan blive.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kørelærere fåes ikke bedre fantastisk…

Kørelærere fåes ikke bedre fantastisk forløb og fantastisk resultat.
Det er sgu simpelt med Elitedriver.
Tusind tak for det Saied.🙌

17 de dezembro de 2024

Resposta da Elitedriver

Selvtak ven, og det har været en fornøjelse min dreng. Tak for de d fine ord. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik mit kørekort med Saieds…

Jeg fik mit kørekort med Saieds vejledning. Han var meget tålmodig og forklarede færdselsreglerne i detaljer. Jeg følte mig meget tryg ved at øve mig på at køre med ham. Bilen var nem at håndtere, og kursusplanen var velorganiseret. Tusind tak for din hjælp!

11 de dezembro de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Zhiyuan. Det hsr været en fornøjelse 😊

Jeg har netop bestået…

Jeg har netop bestået i første forsøg med begge prøver. Jeg overlever Saied, som en fantastisk underviser. Han er faglig dygtig og behagelig at køre med. Han har styr på, hvornår man er klar til at komme op til prøverne og generelt en virkelig sød lærer.

13 de novembro de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Christian. 😊
🙏💙

Det har været en fornøjelse at have dig som min elev 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærerige og sjove køretimer!

Saied er en humoristisk person, som helt sikkert sørger for at man når i mål med undervisning man modtager.

Hver køretime har været lærerig og sjov, hvilket har gjort, at jeg nu kan sige at jeg har kørekort.
Han er super god til at matche ens egen energi, hvilket gjorde, at alle kørertimer blev noget man så frem til!

11 de novembro de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Denise. 🙏💙

Det har været en fornøjelse at have dig som elev og følge din udvikling og se dig blive en dygtig bilist 😊

Highly recommend

While I only had one driving lesson, as I had to convert my driving license, I was incredibly impressed with Saeed. He is patient, knowledgeable, and provided clear instructions. Even in a short amount of time, I felt more confident behind the wheel. I'd highly recommend Saeed to anyone looking for a skilled and supportive driving instructor.

16 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a really good experience from my…

It was a really good experience from my First class to the day I got my license. I highly recommend Elite school and also Saied in your quest to receive a Danish driving license.

25 de setembro de 2024

Resposta da Elitedriver

Thank you for your fine review dear Saurabh, and for trusting me to help you through the process 🙏💙

Sjove kørertime med Saied

Det er aldrig en kedelig kørertime når man kører med Saied, han har en god dårlig humor. Han giver aldrig op på en selvom man måske selv har. Han har meget tålmodig, og det er virkelig rart, når man selv er meget nervøs. Jeg kan klart anbefalde at kører med Saied.

10 de setembro de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Kirstine 🙏

Det har været en fornøjelse at have dig som min elev og følge dig i din proces og udvikling 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik mit kørekort igen på små 3…

Jeg fik mit kørekort igen på små 3 uger, efter jeg havde mistet det .
Saied er nem at snakke med , kommer med gode råd , og kan altid svare på ens ?
Hilsen en mand på + 50

12 de setembro de 2024

Resposta da Elitedriver

Tak for din tillid og den fine anmeldelse kære Nicolai 🙏💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flexible and good communication skills

Saied is a very patient instructor who repeats an instruction million times if he is asked. Moreover, he has good communication skills and gives good service and is flexible in terms of scheduling the lessons. Last but not the least he has a very cool car. Overall It was pleasant to learn from him. Highly recommended!

15 de agosto de 2024

Thank you for your very fine review dear Usara. 💙 🙏
I'm glad I could be at service, and live up to the expectations 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saied er en dygtig kørelærer

Saied er en dygtig kørelærer, der sørger for, at man får styr på det, man har sværest ved.

Det er ikke nogen hemmelighed, at stof, hvor man skal sidde stille i længere tid, kan være voldsomt kedeligt. Det betyder, at teoriundervisning til tider kan føles langtrukken, men jeg synes, at Saied gjorde et godt forsøg på at indarbejde lidt humor, så det ikke blev nær så kedeligt.

Saied er virkelig et tålmodigt og roligt menneske, hvilket gjorde, at man følte sig tryg og klar til hver eneste kørelektion.

Han er fantastisk til at forklare
trafikregler på en letforståelig måde, hvilket gjorde, at jeg hurtigt kunne omsætte teori til praksis.

At jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, kan jeg i høj grad tilskrive Saied. Han er uden tvivl en kørelærer, der formår at løfte sine elever op. 😊

26 de junho de 2024

Resposta da Elitedriver

Mange tak for den fine og udførlig anmeldelse 🙏

Det var en fornøjelse at have dig som min elev, og glad for at kunne leve op til forventningerne. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En erfaren og humoristisk underviser

En erfaren og humoristisk underviser, der støtter dig i at øve det, du finder sværest, og som giver dig værdifulde tips og råd.

20 de agosto de 2024

Resposta da Elitedriver

Mange tak for den fine anmeldelse kære Elisa, det har været en fornøjelse at have dig som min elev. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glad for at jeg skiftede til Elitedriver

Jeg er meget glad for at jeg skiftede køreskole til Elitedriver.

Instruktioner og irettesættelser er præcise og behjælpelige, og hele forløbet er overordnet set godt. Jeg fik hjælp til hver eneste af de mange spørgsmål som jeg stillede min lærer.

Jeg bestod første gang efter at jeg skiftede til Elitedriver.

17 de julho de 2024

Resposta da Elitedriver

Tak for den fine anmeldelse kære Martin, og jeg er glad for din tillid og valg af min køreskole. 🙏💙

De bedste ønsker, Saied 😊

BESTÅET KØREPRØVE!

Jeg har netop bestået min køreprøve, og det kan jeg i høj grad takke min kørelærer, Saied, hos Elitedriver for. Fra første køretime til den afsluttende eksamen har min oplevelse været præget af professionalisme, tålmodighed og fremragende undervisning.

Min kørelærer, Saied, har en enestående evne til at skabe et trygt og læringsrigt miljø. Hver lektion var grundigt planlagt og udført med en balance mellem teori og praktisk erfaring, hvilket har gjort mig til en selvsikker og kompetent bilist.

Det, der virkelig skiller sig ud ved Elitedriver, er dedikation til elevens succes. Uanset udfordringerne på vejen, stod min kørelærer klar med opmuntring og konstruktiv feedback, hvilket har gjort hele læringsprocessen både effektiv og fornøjelig.

Jeg kan varmt anbefale Elitedriver til alle der ønsker en førsteklasses køreskoleoplevelse. Takket være Elitedriver Køreskolen er jeg nu klar til at tage vejene med sikkerhed og selvtillid.

Tak, Saied for din uundværlige vejledning og støtte!

16 de julho de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Mani. 🙏❤️

Tak for tilliden og at du valgte mig som din kørelærer 🙏

Det har været en fornøjelse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en oplevelse og være elev…

Det har været en oplevelse og være elev hos jer.
I giver en undervisning der er til at forstå for alle såvel som førstegangs elever såvel som anden gangs for måden i underviser på er at gå i dybden med alt i mindste detailie. Samt kørelse delen er i skønt roligt selskab af en god lærer..
Så tøv endelig ikke med at henvende jer til elitedriver hvis i vil have sikret jer et kørekort i første huk!.
Mange tak herfra

15 de julho de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Rikke. Det har været en fornøjelse 😊

God målrettet kørelære

God målrettet kørelære. Bestod begge prøver første hug vi ses

15 de julho de 2024

Tak for den fine anmeldelse kære Amalie 🙏 💙

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais