Elitedriver Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saied was the best driving teacher I could have asked for. He created a very safe atmosphere for learning, and made the whole process fun and exciting, while also making it feel easy. As a person, he’... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great experience with Elite Driver! The instructors are professional, patient, and very supportive. They explain everything clearly and helped me build confidence in driving. Highly recommended! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great teacher Saied who is always on guard for your mistakes! He is very caring and nice and the best at explaining things you need to know. Best experience ever. Passed my both test on the first atte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit forløb hos Saeid bød på en super lærerig og sjov oplevelse. Saeid er en sød, humoristisk samt hamrende kompetent kørelærer. Undervisningen foregår altid med et smil på læben, hvilket bl.a. res... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola
  2. DENATRAN

Escrito pela empresa

Køreskolen Elite Driver er med til at forme fremtidens elite bilister. Undervisningen foregår i gode lyse lokaler, med traditionel tavle-undervisning og løbende dialog. Hos os, er eleven i centrum, og vi imødekommer dine behov for at du kan blive den bedste bilist du kan blive.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Køreoplevelse hos Elitedriver

Jeg har haft den fine fornøjelse af at tage et lynkursus hos Elitedriver og kørelærer Saied.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Der var tid til sjov og læring, både i teorilokalet, men også i bilen.
Kan klart anbefale herfra:)

21 de agosto de 2023

Mange tak for den fine anmeldelse kære Oscar. 🙏❤️
Det har været en fornøjelse 😊

Kan klart anbefale Elite driver

Kan klart anbefale Elite driver, Saied er en pisse fed kørelærer at blive undervist af!

10 de agosto de 2023

Tak ven for den fine og direkte anmeldelse 🙏 ❤️ 😎

Fedeste kørelærer

Fedeste kørelærer, og endnu federe køreskolen.

Kæmpe anbefaling herfra💯💯⭐️⭐️

17 de julho de 2023

Tak ven 😊 🙏

Kørekort på 4 uger med elitedriver

Jeg havde fornøjelsen af at være på et lynkursus ved elitedriver og en del af kørelæren saieds hold.

Saied er rigtig god til at undervise både i bilen men i den grad også i teoriundervisningen.

Jeg vil helt klart anbefale saied som kørelærer og elitedriver som køreskole. Det har været en rigtig god oplevelse og der er intet dårligt at sige.

Mvh. Sebastian en glad og tilfreds elev.

15 de julho de 2023

Mange tak for den fine anmeldelse kære Sebastian 🙏❤️

Best Instructor

After passing the theory test I searched a lot for driving instructor for my practical exam and that's how I came across Saied. I got confidence hearing him speak and hence chose to ho ahead with him and it did not disappoint.
He is a fantastic instructor who gets into the minute details while driving which helped a lot during the test. He is a very patient and good communicator. His support helped me to pass the exam successfully in first attempt.
If you are looking for one of the best instructor then he is the one 😊

11 de julho de 2023

Resposta da Elitedriver

Thank you Sridhar for the great review. It has been my pleasure. Best wishes for you and your family 👪 🙏

Kør kort

Hvis du skal til at tage dit kør kort så syntes jeg du skal vælge elitedriver
Og det skal du gør er fordi at om du har været med I en bilulykke eller ej så for du den støtte du har bruge for at få en god oplevelse med at tage kør kort jeg kan sige at jeg ikke haved løst til at bakke ud fra kør skolen de første par gange men lige inden jeg skulle til kør prøven så gjort jeg det som om jeg altid har gjort det jeg hader at kør ved siden af ander biller i starten da jeg selv har været med I en bilulykke men saied fik mig til at glemme alt det negative ved de andre belister men også fik det hele vent til noget positivt så jeg syntes alle burde gå ved saied fordi han er en GOD KØR LÆGER og han er der for hans elevernes skyl

19 de maio de 2023

Tak for den fine anmeldelse kære Natalie 🙏❤️
Det har været en fornøjelse at have dig som min elev og følge dig igennem din udvikling. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eliteskolen er udentvivl det bedste sted!

Elite køreskolen er udentvivl det bedste sted at tage sit kørekort! Efter mange måneders tænkning om kørekort var en god ide, da min mor var i en bilulykke for et par måneder siden. Jeg gjorde det dog alligevel og har aldrig været så stolt af mig selv. Jeg troede aldrig jeg skulle stå med et kørekort i hånden. Det gør jeg så nu og hvis det ikke var for Saied havde der nok gået et par år endnu. Han er troværdig, hjælpsom og ikke mindst så tænker han på dig og dine behov. Han er nem at snakke med, hans undervisning er bestemt ikke kedelig og så kommer han altid ind med et stort smil på læben. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

10 de maio de 2023

Mange tak for den fine anmeldelse Clara. 🙏❤️
Tak for din tillid. 💙
Det har været en fornøjelse og sjovt at have dig som elev, og er virkelig glad for at være med til at gøre oplevelsen god, sjov og lærerigt for dig, og se din udvikling.
Endnu engang tillykke med kørekortet 😉

Det spiller bare!

Fik en masse god brugbar information samtidig med at det var underholdende. Vil helt klar anbefale Elite Driver og især Saied.

16 de maio de 2023

Tak for den fine anmeldelse Haris 🙏❤️
Jeg er glad for jeg kunne leve op til forventningerne 😊

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole. Saied er en meget god kørelærer og ikke en der giver op, på sine elever. Man føler sig tilpas og han er nemt og snak med, og man kan trygt komme og sige hvis man ikke helt forstår det første gang, så vil han altid hjælpe dig den rigtige vej. Jeg kan virkelig anbefale Elitedriver. Fantastisk oplevelse

4 de maio de 2023

Tak for den fine anmeldelse kære Maja. 😊 🙏❤️

Kæmpe anbefaling

Saied er en dygtig kørelære som er kompetent i sit faglige arbejde. Han har evnen til at lære fra sig på en nemt måde.

2 de maio de 2023

🙏❤️

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Saied er meget professionel og dygtig kørelærer. Man føler sig tilpas og han er meget nemt at snakke med. Kan helt klart anbefale elitedriver. En rigtig god oplevelse.

27 de abril de 2023

Resposta da Elitedriver

Tak for den fine anmeldelse 🙏

Bedste køreskole

Mega god køreskole med en rigtig dygtig kørelærer som er super sød og gør et godt stykke arbejde

24 de abril de 2023

Resposta da Elitedriver

Tak for din fine anmeldelse kære Sara. Jeg har også været mega glad for ar være din kørelærer 😊🙏

Fantastisk køreskole

Det har været en rigtig fed oplevelse. Saied er rigtig god til at forklare i teori, ved at være både seriøs men også sjov.
Det samme kan siges i kørelektionerne, han er god til at berolige under kørsel, og god at snakke med.
Kan klart anbefales.

16 de março de 2023

Resposta da Elitedriver

Tak for den fine anmeldelse 🙏❤️🙏

Den bedste køreskole i Århus

Said er den bedste kørelærer jeg har haft han er altid glad når man ser ham og han giver altid et smil med videre. Han giver heler ikke op før du har bestået

11 de abril de 2023

Resposta da Elitedriver

Tak for den fine anmeldelse 🙏❤️
Jeg har også været glad for at være din kørelærer 😊

Super lækker oplevelse!

Virkelig god oplevelse i form af både teori- og køretime. Jeg lærte det hele og tog både teori og køreprøve i første hug!

7 de abril de 2023

🙏❤️

Den bedste køreskole

Saied er den bedste kørelærer man kan få han hjælper en være hvis et de ik kan eller er banger for noget i trafikken så gør han dig tryk han er pisse sød og sjov jeg kan helt klart anbefale ham

4 de abril de 2023

Tak for de fine ord 🙏❤️

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais