Zeer prettige ervaring
Zeer prettige ervaring. Snelle service goede uitleg van telli een eerlijke prijzen

Resposta de Eliwo duurzaam
Eliwo Duurzaam is gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen en helpt huishoudens bij het verduurzamen van hun woning. Wij bieden zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen om energieonafhankelijkheid en efficiëntie te bevorderen. Ons doel is om elke woning te ondersteunen bij de overstap naar een duurzamere toekomst, met een sterke focus op klanttevredenheid en maatwerkadvies. Bij Eliwo Duurzaam geloven we dat verduurzaming voor iedereen toegankelijk moet zijn!
Weertersteenweg, 3640, Kinrooi, Bélgica

Resposta de Eliwo duurzaam
Goede en duidelijke uitleg, vriendelijk en tactvol

Resposta de Eliwo duurzaam
Alle segmenten van het contact met Eliwo duurzaam ( van verkoop tot en met plaatsing ) verliepen positief ...

Resposta de Eliwo duurzaam
Wij hebben een erg positieve ervaring gehad. Vanaf het eerste contact waren zij ontzettend vriendelijk, professioneel en duidelijk in hun uitleg. Ze namen de tijd om alles rustig toe te lichten en beantwoordden al onze vragen helder en geduldig.
We voelden ons serieus genomen en goed geholpen. De communicatie verliep prettig en correct, wat veel vertrouwen gaf.
Een zeer nette en professionele partij die wij zeker aanbevelen!

Resposta de Eliwo duurzaam
Juiste afspraken. Moeilijke plaatsing omwille van oude elektriciteitskast. Heeft wat meer tijd gekost. Maar toch in orde gekregen.
Vragen ivm de werking van de app worden goed beantwoord.

Resposta de Eliwo duurzaam
Ik had telefonisch contact ivm een thuisbatterij gehad met goede uitleg maar wou er dieper op ingaan welke voor of nadelen we zouden ervaren als we dit zouden aankopen. De heer Halil Telli is me dit tot de puntjes komen uitleggen en wist heel goed waarover hij praat. Is zeker niet opdringerig of vervelend omdat ik het uitstelde omdat ik ging afwachten naar mijn eindafrekening van de digitale meter. Ik zou deze firma aanraden aan mijn vrienden of personen die thuisbatterijen of zonnepanelen wensen.

Resposta de Eliwo duurzaam
De informatie verduidelijkt het product/service.
In mijn persoonlijke situatie echter (heel de dag thuis) meen ik dat de te behalen winst nog niet zo interessant is ;en terugbetalingstijd daardoor toch langer. Eerder voor mensen die tijdens de dag van huis zijn en daardoor energie niet optimaal tijdens de dag kunnen gebruiken.

Beste Eliwo Duurzaam,
Helaas kunnen we niet meer dan 5 sterren geven 😉. Vanaf het allereerste contact tot en met de installatie zijn we fantastisch geholpen. Alles verliep vlot, duidelijk en professioneel.
Een extra pluim voor de technieker: deskundig, vriendelijk en met oog voor detail. Dat gaf ons meteen veel vertrouwen.
Wij zijn ontzettend tevreden en raden Eliwo Duurzaam van harte aan aan iedereen die voor kwaliteit en service wil gaan!

Resposta de Eliwo duurzaam
Goede service en opvolging van het bedrijf.
Een batterij was defect geraakt na 4 maanden in dienst. Zelf defecte batterij gevonden door beetje technische hulp. Batterij vandaag 2/10/25 vervangen en was op) een uur uitgevoerd. Nieuwe batterij is beetje in maten (minder hoog, iets dikker) gewijzigd
Heel veel lof voor de technieker die langs geweest is.
Ook wat de batterij applicatie best geen wijzigingen of updates uitvoeren.

Resposta de Eliwo duurzaam
Onlangs een thuisbatterij aangeschaft, heel tevreden. Dankuwel Linda en Gino voor alle uitleg en hulp.😊

Resposta de Eliwo duurzaam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.