Elnora Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered a one time purchase and it never came. At 1 month I started emailing their customer service and I was getting an automated email response at first until I asked to be emailing a real person.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This website is a scam. I never received my package although I was really looking forward to trying out this cleanse. When I reached out to the company about my concerns of a lost package, they were v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk som tilbyr unike smykker, naturlig spa & velvære produkter og inspirerende interiør og tilbehør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig kjekk nettside

Veldig kjekk nettside, eneste negative var at stopperene på øredobbene var litt løse så kan skli lett av om man gikk ute med dem.

3 de junho de 2024

Hei, Sari✨
Takk for tilbakemelding angående tappene på øredobbene, dette skal vi absolutt ta i betraktning fremover.

Hilsen oss i Ellora
❤︎

Nydelig vare

Like fin vare som på bilde. Rask levering!

26 de maio de 2024

Hei Monica,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding! Så bra du er fornøyd med opplevelsen hos oss ❤

Norsk nettbutikk

Så fornøyd med solfangerne jeg bestilte. Godt pakket og kort leveringstid. Kommer til å benytte denne nettsiden igjen!

14 de maio de 2024

Resposta da Elnora

For en koselig tilbakemelding! Vi blir så glad av å høre hvor fornøyd du er med opplevelsen hos oss og at du ønsker å handle av oss igjen ❤

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss

Rask levering

Rask levering, nydelig pynt

28 de abril de 2024

Resposta da Elnora

Tusen takk, så hyggelig å høre!

Anbefaler på det sterkeste

Kjøpte en solfanger som var fantastisk vakker. Anbefales på det sterkeste.

6 de maio de 2024

For en koselig anmeldelse, Tina🤍
Tusen takk!✨

dette var braa

elsker øredobblene

3 de abril de 2024

Resposta da Elnora

Så fint å høre at øredobbene falt i smak🤍 Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vakre solfangere.

Super fornøgd! Kjempe fine solfangere som glitrer fint når sola skinner ☀️✨️
Anbefaler!!

14 de abril de 2024

Resposta da Elnora

For en hyggelig anmeldelse av våre solfangere! Godt å høre at du ble fornøyd med kjøpet ditt✨

Trygg og grei nettbutikk

Grei levering. Den bittelille pakken kunne havnet i postkassen i stedet for på postkontoret 😉

11 de fevereiro de 2024

Takk for tilbakemelding!
Vi skal se på muligheten for at mindre pakker kan plasseres rett i postkassen, takk for tips✨

Nydelig produkt

Kjempe rask levering, og produktet er kjempe fint! Kommer til å handle av Ellora flere ganger

18 de dezembro de 2023

Hei Trude

For en hyggelig anmeldelse, tusen takk! Du er velkommen til å handle hos oss når som helst. ❤

Koselig butikk

Varen var fin, som forventet. Rask levering, pen innpakning og hyggelig hilsen fra butikken :)

21 de novembro de 2023

Hei Marianne

For en hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du hadde en positiv handel med oss og at produktet stod til forventning.Tusen takk ❤

Helt nydelig

Helt nydelig! Kjøpte solfanger og jeg Elsker den❣️ Rask levering

4 de setembro de 2023

Hei Therese

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Så godt å høre at du likte solfangeren vår ❤

Nydelig solfanger

Nydelig solfanger. Tanken er at den skal «glitre» på veggen, men den henger på mitt kjøkken som er passe stort. Mulig rommet er for stort for at den skal glitre, for det synes ikke så godt. Man kan bare såvidt skimte glitret. Lenken til å henge opp kunne gjerne vært lenger.

20 de agosto de 2023

Hei Cecilia

Tusen takk for din flotte 5-stjerners anmeldelse! Vi er veldig glade for at du liker solfangeren. Så hyggelig å høre at den har funnet et hjem på ditt kjøkken!

Vi setter pris på tilbakemeldingen om glittereffekten og lengden på lenken. Dette er verdifull informasjon som vi vil ta med oss videre. Vi har selv merket at effekten er størst når solfangeren får henge i direkte sollys, gjerne ved et åpent vindu slik at den roterer rundt.

Om du har noen andre forslag eller ideer, er vi alltid åpne for å høre fra våre kunder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss! ❤

Anbefales!!

Jeg har bestilt en ring og et kjede. De er sinsykt pene og veldig bra kvalitet. Alle smykkene er lette og unike.

2 de setembro de 2023

Hei Nora

Vi er veldig glad for å høre at du likte ringen og kjedet du bestilte fra oss. Det er viktig for oss å tilby produkter av god kvalitet, og derfor veldig fint å høre at kundene våres er fornøyd. 😊

Rask levering

Rask levering, mye finere i virkeligheten enn på bilde. Lette smykker. Handler igjen👍

2 de setembro de 2023

Hei Rita

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Så hyggelig at du syntes smykkene våres var enda finere i virkeligheten, og at du ønsker å handle hos oss igjen❤

Hei Avia

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager så mye for at du ikke er fornøyd med din opplevelse. Det er veldig viktig for oss å tilby produkter av høy kvalitet, og vi tar din tilbakemelding svært alvorlig.

Kunne du være så snill å gi oss litt mer informasjon om hva som spesifikt skuffet deg? Dette vil hjelpe oss med å adressere problemet på en mer effektiv måte.

Vennligst kontakt oss på post@ellora.no slik at vi kan finne en løsning som passer for deg, eller gi oss muligheten til å gjøre opplevelsen din bedre. 😊

Anbefales!

Flotte produkter og god service! Anbefales på det sterkeste :)

9 de julho de 2023

Hei Oda

Takk for din fine tilbakemelding. Det er viktig for oss å tilby produkter av god kvalitet og vi jobber for gi kundene våres den beste servicen. Veldig hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss.❤

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

;) smykkene jeg kjøpte var veldig fine

;) smykkene jeg kjøpte var veldig fine, og det var rask levering.

12 de julho de 2023

Hei Linda,

Så hyggelig å høre at du ble fornøyd med smykkene du bestilte! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding ❤

Ellora

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais