Tesverse AS Avaliações 551

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendingen ble noe forsinket i posten, men daglig leder møtte meg personlig i Drammen for å levere før ferien og tok seg tid til å montere utstyret i bilen. Utmerket service og en virkelig god kundeopp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Litt lang tid før varene ble levert inn til posten. En av varene jeg fikk var tydelig brukt før og åpnet. Men varen virket som forventet. Fikk opplyst laderen skulle være på 10w da det ikke sto no... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lite trekk med at jeg sendte bestilling kvelden før og glemte en ting. Og spurte om det var mulig og legge til en ting til og evt vippse. Fikk beskjed det var for sent å legge til da det var sendt, og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Svært raskt håndtert bestilling.Meget hyggelig pris på bestilt vare. Veldig god service da det ble litt kluss med adressen - dette ble ordnet «på strak arm» ved kundeservice. Varen kunne hentes dag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios Automotivos

Escrito pela empresa

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontorer i Drammen og lager i Askim. Vårt mål er å bli den foretrukne nettbutikken for alle Tesla-eiere ved å tilby en funksjonsrik nettbutikk med produkter av best kvalitet og samtidig til de beste prisene i markedet. En umulig oppgave vil mange si, men vår lange erfaring fra handel i tillegg til en unaturlig stå-på-vilje gjør det alikevel mulig! Hos oss finner du noe for alle modellene til Tesla, og vi kan tilby gratis frakt for alle ordre over kr 699. Du får også flere valgmuligheter når det gjelder betaling; betal med kort, Vipps eller bruk Klarna for å en trygg og rask handel.

Din destinasjon for Tesla-tilbehør!

Escrito pela empresa

Topp kvalitet til markedsledende priser!
Alle produkter vi selger er grundig gjennomgått av oss. Vi bruker mye tid og ressurser på å reise til alle verdens hjørner for å besøke og kvalitetssikre fabrikker og leverandører. Dette gir både oss og våre kunder trygghet for at produktene som finnes i vår nettbutikk er av den beste kvaliteten!
Få rask hjelp til det du trenger!
Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyde med oss og våre produkter. Vi er alltid tilgjengelige for våre kunder uansett om det er for kjøpshjelp i nettbutikken, veiledning for bruk av produktene, eller bare for å slå av en liten Tesla-prat!

Vi tilbyr rask levering i hele Norge

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!
Alle produkter vi selger i nettbutikken sendes fra vårt lager i Askim. Det gir deg utrolig rak levering. Ordre blir sendt fra vårt lager samme dag, eller senest neste arbeidsdag. Du får også gratis frakt på alle ordre over kr 699. Ingen begrensning på hverken vekt eller størrelse!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Flott

Bra pris, bra produkt bra kommunikasjon

Resposta da Tesverse AS

Takk for den flotte vurderingen! Din tilbakemelding er veldig viktig for oss, da vårt mål er å levere det beste tilbehøret på markedet :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte gummi matter fra Tesverse AS

Bestilte gummi matter fra Tesverse AS, fikk verken sporing nummber eller når varene blir levert. Sendte epost fikk ikke respons fra dem.

Resposta da Tesverse AS

Hei Tanveer. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi beklager på det sterkeste at du følte at du ikke fikk den informasjonen eller responsen du trengte, og vi forstår frustrasjonen over at varene fortsatt ikke er mottatt.

Vi kan bekrefte at både ordrebekreftelse og leveringsbekreftelse med sporingsnummer ble sendt automatisk til e-postadressen du brukte da du la inn bestillingen. Vi ser at din henvendelse kom fra en annen adresse enn den som ble brukt ved kjøp. Det er en mulighet for at e-postene eller sporingsinformasjonen har havnet i spam-mappen, og det beklager vi.

Vi ser også at du sendte din henvendelse til feil e-postadresse, men vi svarte deg likevel samme kveld (sent) grunnet stor pågang etter Black Month.

Når det gjelder leveringstiden: Vi opplever dessverre store forsinkelser i distribusjonen hos Posten Norge etter Black Week, noe som er utenfor vår kontroll. Vi følger din pakke tett via sporingsnummeret og håper den blir levert raskt. Hvis du ikke har funnet sporingsnummeret, sender vi det gjerne til deg på nytt om du tar kontakt med oss på kontakt@tesverse.no.

Med vennlig hilsen, Team Tesverse AS

Utrolig hyggelig handel

Utrolig hyggelig handel.

Kommer alltid tilbake hit først.

Resposta da Tesverse AS

Det er veldig hyggelig å høre! Tusen takk for 5 stjerner, det setter vi stor pris på! Velkommen tilbake :)

Helt topp!

Bra på pris og lynrask levering!

17 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Fantastisk! Vi er kjempeglade for at du tok deg tid til å gi oss 5 stjerner, det setter vi stor pris på :)

Bilmattene passet perfekt.

19 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Takk for den flotte vurderingen! Din tilbakemelding er veldig viktig for oss, da vårt mål er å levere det beste tilbehøret på markedet. 😊

Flotte matter

Flotte matter. Kjapt levert.

17 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Vi er glade for at mattene lever opp til forventningene. Velkommen tilbake!

Rask levering

Rask levering. Godt pakket.
Bestilte matter + diverse. Fin-fin kvalitet.
Meget fornøyd, ingenting å klage på

7 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Tusen takk for flott anmeldelsen og de fem stjernene, det setter vi stor pris på! Velkommen tilbake som kunde :)

Passet som støpt

Passet som støpt. Rask levering

11 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på :)

Riktig vare

Riktig vare, som forventet. Rask levering.

10 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på! Gi oss gjerne beskjed om hva vi kan gjøre for å få deg 5-stjerners fornøyd :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best quality at reasonable price

Best quality at reasonable price. Very friendly Staff. Very wide range of products. Loved it.

27 de outubro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Thank you so much for this wonderful review! We are thrilled to hear that you found our quality, pricing, and product range to your satisfaction. We appreciate your support!

Rask levering

Rask levering , men irriterende nok passet issje helt matten på fører siden. Der en kviler foten står den 5 cm rett ut . Men ellers flotte matter

5 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Hei Richard! Vi ser at du har bestilt matter til den gamle Model Y, og disse mattene er laget for å passe perfekt inn her. Kan det være at du har nye Model Y Juniper 2025+? Husk å presse matten helt ned og prøv å flytte den noen mm til den sitter helt som den skal. Send oss gjerne en mail på kontakt@tesverse.no så skal vi få sett på dette :)

Flott service

Flott service

5 de novembro de 2025

Resposta da Tesverse AS

Så hyggelig! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring, og takk for 5 stjerner.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais