Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Alt kan blive bedre. Og med den hastighed, som ikke mindst digitaliseringen har ansvaret for, er pause og stilstand i dag det samme som tilbageskridt.
Informações de contato
Strandvejen 193, 2900, Hellerup, Dinamarca
- 88 44 10 20
- info@eltoftnielsen.dk
- eltoftnielsen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ejendomsmægler Lasse Folkmann fra Ivan…
Ejendomsmægler Lasse Folkmann fra Ivan Eltoft Nielsen stod for salget af mine forældres lejlighed på Sortedam Dosseringen. En lejlighed som havde været i familiens eje i 45 år. Lasse forstod med det samme, at det var en speciel lejlighed som skulle sælges.
Lasse var meget professionel og behagelig at samarbejde med under hele processen fra start til slut.
Og var en god sparringspartner under forhandlingerne,hvor vi som sælger opnåede den ønskede pris.
Camilla fra Ivan Eltoft i Liseleje
Camilla fra Ivan Eltoft i Liseleje, har været super god og fyldt med masser af positiv energi.
Jeg kan varmt anbefale Camilla.
Karina Svarrer. Virum filial salg på 11 dage
Karina Svarrer Virum filial har solgt vores hus i Birkerød på kun 11 dage! Det har været en på alle måder glimrende, proffessionel og behagelig oplevelse at sælge vores hus gennem Ivan Eltoft Nielsen via Karina Svarrer.
Super indsats og god kommunikation
Tristan og Kevin hos Ivan Eltoft Nielsen i Roskilde fik solgt vores hus på 11 dage online. Der var god og klar kommunikation fra start til slut. Tristan er imødekommende, ihærdig, hårdt arbejdende og super god til at følge op før og efter fremvisninger. Hans energi har været helt afgørende for det hurtige salg. Kevin har været super god til at forklare processen og til at rådgive da der kom købere på banen og til at afslutte handlen. Det har virkelig været en god oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk god oplevelse.
Super hurtigt salg (1 måned) og virkelig professionel og yderst kompetent behandling af Lyngby afdelingen - Frank Hansen og Anette Gottlieb. Vi er ovenud tilfredse og vil klart anbefale dem til alle der vil sælge deres hus.
Uopfordret markedsføring
Uopfordret markedsføring. Jeg har bevidst sagt nej til reklamer, og alligevel modtager jeg en reklame om at sælge min lejlighed.
Tryg og professionel salgsproces
En sand fornøjelse at arbejde med Nicolai og resten af teamet. Der var god kommunikation, meget professionel rådgivning, og vi var meget trygge igennem hele processen.
Jeg kan klart anbefale Ivan Eltoft Nielsen til andre, der overvejer at sælge bolig.
Største anbefalinger til Karina & hendes team.
Karina fra Ivan Eltoft i Virum får vores største anbefalinger.
Karina overtog salget af vores hus fra en anden mægler, og det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Med stor professionalisme, målrettethed og et klart fokus lykkedes det hende at få huset solgt på kort tid.
Karina arbejder struktureret og engageret, og man mærker tydeligt hendes erfaring og overblik gennem hele processen. Hun er både dygtig, realistisk og løsningsorienteret – og samtidig tryg og behagelig at samarbejde med. Vi følte os i gode hænder fra start til slut.
Vi takker for et virkelig godt og professionelt samarbejde og kan varmt anbefale Karina til andre, der ønsker en yderst kompetent og dedikeret ejendomsmægler.
God oplevelse
Vi havde gode oplevelser med Ivan Eltoft både i Virum, hvor vi købte hus gennem Karina Svarrer, og i København, hvor vi solgte hus gennem Nicki Pettersson. Vi fik først en betinget aftale på plads i Virum, og derefter hjalp Nicki os med at få vores hus solgt i Emdrup på under tre uger, så vi kunne få handlen til at blive endelig. Der var god kommunikation undervejs.
Vi har købt og solgt hus gennem Ivan…
Vi har købt og solgt hus gennem Ivan Eltoft afdeling i Virum. Karina Svarrer og hendes team er pålidelige, dygtige og effektive og vi kan varmt anbefale Karina til køb og salg.
Professionalisme både i køb og salg
Vi har lige afsluttet et køb og salgs forløb via Ivan Eltoft Nielsen - køb via Virum afdeling hvor Karina var kontaktperson og salg af vores rækkehus i Nordvest via Nicki i København filiallet. Vi oplevede fra første kontakt en stor professionalisme og tilgængelighed både i køb og salg. Det var også en god process for os også at køre både køb og salg via samme "mæglerhus".
Rigtig god oplevelse med behagelige…
Rigtig god oplevelse med behagelige mennesker og samtidig top professionelt. Tak for hurtig salg
Bevidst vildledning forklædt som professionel rådgivning
Ivan Eltoft Nielsen fungerede som rådgiver for mine udlejere og fastholdt gentagne gange, at huslejen var fuldt lovlig, uden nogensinde at oplyse hverken dem eller mig om, at huslejeregulering faktisk gjaldt i denne sag. Efter jeg indbragte sagen for Huslejenævnet, ringede den ansvarlige ejendomsmægler endda til mig og påstod – direkte usandt – at reglerne ikke gjaldt i Frederiksberg eller for denne type bolig. Jeg vandt sagen, hvilket entydigt dokumenterede, at disse påstande var forkerte.
Givet at mæglerens honorar afhænger af huslejens størrelse, er incitamentet åbenlyst: maksimal husleje, mens det juridiske ansvar placeres hos udlejer. Dette fremstod ikke som uvidenhed, men som bevidst og kalkuleret vildledning. Dybt uprofessionelt og utroværdigt.
Jeg har bevidst ventet med at skrive denne anmeldelse, indtil sagsforløbet ved Huslejenævnet var endeligt afsluttet, da en tidligere offentlig udtalelse kunne have påvirket mine juridiske krav i sagen mod udlejer.
Erfaren, dygtig og engageret Mægler
Tak til Phillip Siesbye for et hurtigt og effektivt salg af vores lejlighed.
Phillip var ihærdig og super dygtig til at følge op og holde os orienteret.
Kan varmt anbefale Phillip hvis i ønsker en god og professionel oplevelse af salg af jeres bolig.
Også tak til baglandet der efterfølgende gjorde et godt stykke arbejde.
Super oplevelse med Karina Svarrer
Karina Svarrer har solgt vores hus i Virum på ca. 1,5 måned. Vi har været meget glade for hendes proaktivitet og hurtig respons og opfølgning på både telefon og mail, og føler vi har været i gode og kompetente hænder gennem hele processen.
Taget i hånden hele vejen.
Holbæk afdelingen. Jeg kan kun sige en kæmpe tak til teamet Lasse og Rasmus og alle omkring jer. Fra første besøg har jeg følt mig i sikker havn. Vejledning, rådgivning og optimisme. Altid hurtige tilbagemeldinger, alle spørgsmål blev modtaget med tålmodighed og grundighed. Og I er med hele vejen.
Det er og var et rigtig godt valg at vælge jer til at sælge mit hus.
Solgte min lejlighed i Nærum
Solgte min lejlighed gennem Karina Svarrer ved Virum afdelingen. Det var en gennemført god oplevelse fra ende til anden.
Vil til enhver tid anbefale dem for deres venlige men også meget professionelle behandling gennem hele processen.
Lasse Madsen hos Eltoft Nielsen
Ejendomsmæglerfirmaet Eltoft Nielsens afdeling i Hørsholm ved ejendomsmægler Jens Højmann har solgt vores rækkehus i Kirstineparken, 2970 Hørsholm med de nye ejeres overtagelse den 15.11.2025. Et enestående og professionelt team bestående af Jens Højmann, Lasse Madsen og sekretær Victoria Nyled.
På blot 2 måneder blev huset solgt og til en meget fordelagtig pris.
Vi er meget taknemmelige for den professionalisme, som kendetegner nævnte firma og ikke mindst afdelingen i Hørsholm. Kan kun anbefales til alle, der påtænker at sælge hus i Hørsholm og omegn.
Lene Gerd Larsen
Hurtigt køb og salg - professionel oplevelse 🙏🏻
Vi har netop solgt og købt bolig igennem Ivan Eltoft - Virum afdelingen, og sikke en fin oplevelse.
Vores mægler, Karina, sørgede fra start til slut for at vi følte os trygge i processen, samtidig med at hun var til rådighed og dybt professionel fra start til slut. Vil til hver en tid anbefale Ivan Eltolft - og i særdeleshed Karina 😀
Vi har haft et meget positivt forløb…
Vi har haft et meget positivt forløb fra start til slut med salget af vores sommerhus. Mægler Camilla Stolpe fra Liseleje afdelingen har arbejdet seriøst med sagen, og holdt os godt orienteret undervejs. Samme indtryk mht det administrative ifm salget, hvor vi er blevet godt informeret før, under og efter.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.